ben şimdiye kadar hiç öyle bir şeye rastladım çünkü eğer rastlamış olsaydım hatırlayacağımı düşünüyorum fakat bu youtube daki çizgifilm pek başarılı değil fakat en azından fantastik birşeyler yapmışlar
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
emerus wrote:abi şöyle fantastik evrende geçen.. ejderhaların ve shadowların olduğu ..
knightlar ve wizardların savaştığıı bi çizgi film yok mu yaaa....
He- Man.. :ayyyy!:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Hoş bi detayı paylaşmak isterim, çoğumuz Baldur's Gate II oynamışızdır. Athkatla'da büyülü eşyalar satan Adventurer's Mart isimli dükkanı hatırlıorsunuz dimi, Waukeen's Promenade'deki. Hani orda ikinci katta duvarda resimler vardı, vahşi şekilde katledilen bi grup kahramanı anlatan resimler. Hah işte, o resimlerdeki karakterler bu Dungeons & Dragons çizgi filmindeki karakterler!
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
bu çizgi filmle ilgili birşeylere ilk defa wikipedia da karşılaşıştım. çizgi film bizim bildiğimiz d&d gibi değil ama yapımcıların frp işinin içinde olduğu belli. ayrıca yeni bölümler yapmayı uzun süre önce bırkmışlar. yapımcı requiem adında son bir bölüm tasarlamış, bu bölümde çocuklar evlerine geri dönebileceklermiş(bu arada filmin kahramanları da sıradan çocuklar. bi korku tünelinden geçip bu evrene gelmişler) sonra da daha devamını çekmeyi planlıyomuş ama bu bölüm yayınlanamamış.(senaryosunu bulmuştum bi yerde bu bölümün)