İzmir Buluşması / Beyin Fırtınası

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Eldarin wrote:Birinci öneri;
Site yeni kullanıcılar için fazla karmaşık görünüyor. Bunun için forum tümüyle bir kenara bırakılarak yeni bir tasarım ile hazırlanmış yeni bir forum denenebilir. Böylece hem 3 yıldır sitede dönen muhabetler arşivlenmiş ve kullanıcıların ziyaretine bırakılmış olur, hemde sıfırdan açılacak bir forum insanlara kullanım açısından rahatlık sağlar. Yeni forumda benzer başlıklar açıldığında da eski forumdan buraya linkler atılarak kullanıcılar ekstradan bilgilendirilir.
Teessüf ederim, o kadar gazla toplandığınız beyin fırtınasından çıka çıka bu mu çıktı? :D
Eldarin wrote:İkinci öneri;
Kapatın siteyi, Bodrum'a yerleşin.
Bu neden benim aklıma gelmemişti ki? :-o Ellerinizden öperim gençler, ben hemen Bodrum'a bir otobüs bileti alıyorum. Oradaki bahçemde hormonsuz domatesler yetiştireceğim. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Valla o kadar bulmaca, sudoku, domino felan kastık beyin fırtınasına hazırlanacaz diye.

Anca bu kadar yani :-) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

öle deme okadar kasmışsınız bu bulduklarınız şimdilik başlagıçtır yaa hani hafif rüzgarlardır fırtına bikerede gelmez yaa biras sinyal çeker geliyorum diye :P
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Çok fırtınalı olmuş heralde fikirler de uçuşmuş nereye gittiler acaba :)

İkinci öneriyi sevdim bak. Okul olmasa direk bodruma yerleşiyim :(
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

Lord necros, domatesle olmas o biberde yetistir mis gibi bahce biberi ikide tavuk al biberdi domatesti yumurtaydi patlatirsin menemeni :D bizde artik sitecek geliriz menemen yemege sana izmir tayfasi olarank :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ya fırtına ama ne fırtına. Biz buluşmadan dağıldıktan sonra etkisini gösterdi yalnız. İzmir'de Manisa'da rezil oldu millet evlerini su bastı. O ne biçimşimşek, yıldırım silsilesiydi öyle!

Bi daha yapmam ben beyin fırtınası falan. Aman diyim uzak durun.

Bu arada Bodruma yerleşme fikri gerçektn çok cazip. Bigem'in de dediği gibi, domates+biber birlikte yetiştirecen. Kenarda birde incir ağacı olacak. Dalacan mosmor incirlere falan...

Bigem sende gene acıkmışın belli :D
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Birinci öneri için yorumum:
"şerefsizim benim aklıma gelmişti!.." :D

İkinci öneri için yorumum:
Valla açıkçası bu aklıma gelmemişti. :roll:

Üçüncü öneri için yorumum: (Bigem'in önerisi)
Karnım aç ya yapmayın şöyle şeyler.

Ramazanda siteye yiyeceklerle ilgili şeyler yazmak yasaklansın. Alın size benden öneri. :ayyyy!:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

istanbul yarın buluşuyor yani 29.06.2006 bizden çıkanlarıda bir yazalımda fırtına ,chaos, kasırga nasıl olur görsün herkes.

haydi millet kılıcını , baltasını , ejderhasını kapan fırtınaya.... :evil:
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

alınan kararlar ve yapılan aktiviteler ısıgında cıkan sonuc bence soyle 2 maddeyle sıralanabilir;

1- FRPWORLD adam olmaz neyse odur ve kucuk degisiklikler dısında oyle kalacaktır.

2- FRPWORLD sitesinin degismesini isteyenler eger ki adminlere soz geciremiyorlarsa kendi sitelerini kurarak isteklerine ulasabilirler.

Ben bugun bunu gordum... Her platformda da tartısırım. :evil:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sylvius wrote: 2- FRPWORLD sitesinin degismesini isteyenler eger ki adminlere soz geciremiyorlarsa kendi sitelerini kurarak isteklerine ulasabilirler.
Bu da ne demek böyle? Adminlere söz geçirmek diye birşey söz konusu değil. Ã?ünkü kimseye söz geçirmek gibi birşey sözkonusu değil. Bir fikir varsa gerekli kurul tarafından tatışılır ve karara bağlanır. Tek esas da frpworldün yararıdır.

Haaa birileri ikna etmeye fikrini anlatmaya çalışmak yerine söz geçirmeye çalışırsa işte o zaman gerçekten sıkıntı olur. Burada sözkonusu olan bir üstünlük mücadelesi değildir.

Başka site kurmak da sizi ne kadar amacınıza yaklaştırabilir. Neticede temel amaçlarımızdan biri Türkiye Frp camiasını bir araya toplamaya çalışmakken böyle bir girişimde bulunmak bunu baltalar.

Hiçkimsenin yardımı geçerli bir sebep yoksa geri çevrilmez. Ve eğer frpworld değişmeden kalırsa da bunu sorumlusu bence boşvermişlik olacaktır. Frpworld değişmez fikri yıkılmadan frpworld değişmez. Ama neticede bir internet sitesinin gelişip değişmemesi için bir sebep de göremiyorum.

Saygılarımla...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Soz gecirmekten kastım basbayagı soz gecirmektir. Eger ki FRPWORLD bugun bu yerlere gelebilmisse bunda adminlerin emegi oldugu kadar senin benim bizim hepimizin emekleri de vardır. Ve bu dogrultuda bana gore gerektigi takdirde herkesin herkese sozu, nazı vb ogleri gecmelidir.

Baska site kurmak derken vurgulamak istedigim noktayıda yanlıs yerlere cekmeyelim mumkunse, zira ben burada cok sesliligin ve farklı bakıs acılarının uygulanabilmesi icin alternatifler uretmekten bahsediyorum, asilik degil amacım.

Turkiye de sebil frp sitesi var ama ben burayı mesken edinmissem sozlerimin sitenin ve ahalisinin iyiligine yonelik olduguna inanıyorum. Ama nihayetinde bir site ve aktif kullanıcı sayısı da 100 u gecmiyor bu yuzden cogunlugun selameti icin azınlıgı elestirmekte bir sakınca gormuyorum. Ve unutmaki elestirinin iyisi kotusu olmaz. Benimkiler sadece biraz kotumser :-P

Ayrıca son olarak demek istedigim FRPWORLD neyse odur bırakalım oyle kalsın arada bir ufak degisiklikler yaparak zaten yavas yavas iyilesme surecine girer site. Amacı coup de'at yapmak olan varsa gitsin baska bir site kursun eger adminleri ikna edemiyorlarsa...

with my humble apoligies
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

sylvius, sürekli yazılarını insanların yanlış anladığından veya senin anladığın şekilde anlıyamadığından dem vuruyorsun. bence seninde yazılarının içeriğini düşünmeye başlaman doğru bir karar olacaktır.

izmir yazılarından anladığım kadarıyla, durum hiç bir tarafta çok iç açıcı değil. umarım istanbul buluşması daha geniş ve gelişmiş şeylere gebe olur.

keşke bu hafta ki buluşma için uygun ortamı oluşturabilseydik. herneyse ben kendi adıma izmirden hala çok ümitli olduğumu belirtmek isterim. umarım ana üçgenler olan istanbul-izmir-ankara dan sayfalar dolusu detaylı açıklama ve önerilerin geliceği günler yakın olur...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Abicim hepiniz yok site aktif değil, yok böyle yok şöyle diyorsunuz da ben şu mantığınızı kavramış değilim. Madem çok istiyorsunuz kendinizde birşeyler yapın. Ã?yle adminlere hadi siteyi aktif tutun demekle iş olmuyır yaptığınız...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5820

sana zahmet buyurup şu başlığı okumanı öneriyorum.

senden farklı olarakta görme ile ilgili bir işlemci sıkıntım olmadığı için , izmir sayfası senden farklı olarak daha fazla kirletmeden sözlerime son veriyorum...
Post Reply