Sevgili Illuvatar umarım önceki söylediğim lafların 1mm'sini bile şahsın üzerine alınmamışsındar.Gerçekten de ağır sözler miş baktımda.Ama o ninjaya "gerçekten ben bir hiçmiyim?bunu öldürüp elime ne geçecek?"dedirtebildiysem sözler hedefi onikiden vurmuş demektir."evet ben bir hiçim" cevabıda bu soruya yakışcak en iyi cevap olurdu açıkcası.
Yo ben gayet eğlenceli monklar gördüm. Sürekli birbirlerine çelme takıyorlardı ve hiç uyumadan yemeden tai bilmem bişi çalışıyordu şebekler
Ben barbar olarak gayet horul horul uyuyordum
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
monk amaçlarına hgiç uymuyor. bi keer onlar choatic bile olamıyorken böyle sululuk yapmaları çok acayibime gitti doğrusu. dm lere karışmayı pek sevmem ama bence o adamları uyarmalıydı
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Adamlar zaten tapınaktan atıldıkları için maceraya atılmışlardı... 24 saat uyumadan yemeden içmeden kendo gibi bir şey çalışıyorlar ve antreman yapıyorlar (büyülü bir itemları vardı da yemek yemiyorlar su icmiyorlar uyumuyorlar vs. vs.)
Adventurerlar için mükemmel bir şey bu düşünsene... Asla uyurken yakalanmazsın ve surekli yuruyebilirsin. Durmak nedir yorulmak nedir bilmiyorsun. Su ve yemek tasimak zorunda degilsin...
Onlar bu item sayesinde surekli garip ayinler yapiyor ve sopalariyla calisiyorlardi...