şimdi şöyle, iftar saati kesin olarak ben ve Celeraen olucaz.. Fakat yüksek ihtimal bugrasarialtun ve ombuscorpion da yanımızda olucak..
Sylvius'un numarasını aldım.. Bilginize
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
fakat arkadaşlar tam olarak kimlerin geldiğini bi belitsek iyi olur,sonra ''yahu ... da nerde kaldı şeklinde konuşabilelim'' weya ''ya dur belki daha gelen çıkar'' olayı olmasın..
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Aktivite planı var mı yoksa kafamıza göre mi takılıcaz.. ? Yani Yemek, sonra nargile + tavla falan, e sonrası var mı, varsa nedir..[meraklı gençlik.. istekli beyinler.. ]
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
arkadaşlar kimseden ses çıkmayınca kendi işimi kendim yapayım dedim ve tahmini bir gelecekler listesi çıkardım * lı kişiler gelmeye çalışacağım belki geleceğim şeklinde kaçamak yanıtlar vermiştir eğer bi yanlışım falan olduysa kusuruma bakmayın düzeltiverirseniz sevinirim
no ofence girl.(iki f ile mi yazılıyordu yoksa) bir sey demedim sadece belirteyim dedim de asıl onemli noktayı belirtmemisim.
Benim gibi oruc tutan insanlar icin konusuyorum, saat kacta gidilecek mekana daha onemlisi hangi mekana gidilecek ki 15 kisi kaldıracak orası da mechul. Yani 1 saat sonra iftar acan insanlar var sultanahmet e gidip de. Ayrıca tekrar hatırlatmak isterim ki pazar gunu 2 milyon insan geziyor sultanahmed i... Beni ac bırakmayın olur mu?