Filmler

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Blackthorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Filmler

Post by Blackthorn »

Baylar aynı gece iki film izledim.Açıkça söyliyim bu "Cannes" film festivali jürisi hayatımda gördüğüm en beceriksiz film izleyen kişiler...Neyse konuya dönelim ilk izlediğim(ki bu film Cannes Film Festivali Resmi Seçimi olan rezalet film)"Oteldeki Sır"...

Babam bu filmde sembolik bir şekilde hayatın anlatıııldığını söylüyor bense tam bir ahmaklık örneği ollduğunu... :D Hayatınızda bu kadar rezalet film izlememişsinizdir.Filmin arkasındaki yazanlardan bi şey gerçekleşse Helal Olsun diyicem, ama yok kardeşim...

72 dakika tam bir azaptı ha bu arada filmin türü gerilimdi ama beni "Yönetmenin(affedersiniz) Salaklığı" gerdi...

İkinci film ise "Callateral".Süper bir filmdi, aksiyon, macera(ve bunda gerilmedim :D )

İzliyenler varsa fikirlerini almak isterim(ikisininde)...
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...

(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?) :D :D :D
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Başlık Çalgı, Parşömen, Sahne adlı bölüme taşınmıştır.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

abe zaten bu tip film festivallerinde hep böle sıkıcı filmler birinci oluo...
bende anlamıom...
bitek oscar a bakcaksın onun için..
en doorusu o...
ama arada bide doru secimler yapıolar tabiki :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Aman, oscarlar da o kdr sey değil.
Ben bazen hic begenmiyorum, bi juri var, onların zevki, begenisi
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

oscar ödülleri hollywood a en çok para kazandıran filmlere veriliyo ( kanımca, bence, gördüğüm kadarıyla ) ondan oscar ödülü de çok matah değil.

dediğin filmleri izlemedim ama bağımsız filmlerden "ateşkes" adlı bir film var, mutlaka izlene
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

valla oscar dendimi aklima sadece kirmizi hali gelio, ama birgun size soz veriyorum daeya ile birlikde bizi o kirmizi halida yururkene goruceksiniz. :ayyyy!:
bu arada bi ara odullu filmleri izlemeye fena halde takmistim, yasak kelimeler diye bi film izlemistim, 8 tane fln odul almis, su dalda budalda, hayatimda izledigim en berbat filmdi.bosu bosuna zaman kaybiydi kimseye tavsiye etmem o filmi ..
Blackthorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blackthorn »

"Raydan Ã?ıkanları" teklif ederim müthiş bir film son sahnesine kadar entrika dolu...
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...

(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?) :D :D :D
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

şindi Cannes jürisine laf atmak öyle akıl mantık işi değil bi kere ; ) bu festival ödüllü filmler genelde o ödülü hak eden filmler olmuştur, ama tabi Avrupa sineması ve Hollywood'u hiçbir zaman bir tutamazsınız Avrupa filmlerini seviyosanız festival ödüllü filmler size hitap eder, yok eğer Hollywood'çuysanız izlerken sıkıntıdan kusabilirsiniz. Son zamanlarda Hollywood ve Avrupa arasındaki dağlar kadar büyük olan fark iyice kapandı gibi ama.. bu gelişmeyi çok da memnuniyetle karşılamış diylim, Avrupa filmleri beni her zaman daha çok etkilemiştir. Hollywood filmlerinden de çok iyi şeyler çıkar tabi, filmin nerden çıktığı diyl ne olduğu daha önemli elbet.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

avrupa sineması yönetmenlerinden özellikle dogsville in yönetmenine hayranımdır ben ( nedense ismi aklıma gelmedi durun bi google a sorup geliyom )
.....
hah lars von trier
dogville, manderlay süperdi ve serinin 3. filmini bekliyom.
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
Post Reply