Discpiles II ( Rise of the Elves )

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Discpiles II ( Rise of the Elves )

Post by NocturnaL_Soul »

Bu aralar buna sarmış durumdayım. Gayet eglenceli bir oyun, gerçi Elflerin kulaklarının 2 metre olmasından hiç haz etmiyorum ama olsun. Fantastik bir sürü öğeyi içinde bulundurmasının yanında taktikler düşünmek, kafa yormak gerektirmesi açısından güzel. Strateji diye geçiyordur bu oyun zaten.

Birde oyunu oynayanlar varsa multiplayer yapmak hoş olabilrdi diye düşündüm, birbirimizi yeriz, anlaşma yaparız ( sonra ben ihanet ederim :evil: ), onu bunu kesip level atlarız.
Level atlamk deöişken level sistemini çok begeniyorum açıkçası. Ã?rnegin Heroesteki gibi şehrnden binasını yapıp, daha sonra adamı upgrade etemk için para varmek yerine birazcık daha farklı bi metod kullanmışlar. Binasını yaptıgın adam direk, yeni üniteye dönüşmüyor.Onun yerine bi dahaki seviyeye atlamak için yeterli paun aldıgında, yeni haline dönüşüyor. Bence mantıklı bir sistem.

Neyse multiplayer yapmak hoş olur dioyrum, ilgilenen vardır umarım (vardır kesin ).. :)
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

çok güzel bir oyundur evet sabahlara kadar oynardık...
heroes dan sıkıldığımızda disciples açardık

ilk disciples çok harikaydı 256 renk grafikleri harika müzikleri
benim için sacred lands in ayrı bir yeri var

şimdilerde disciples 3 yapılıyor ki grafikleri görünce mest oldum
heroes 5 yanında 0 kalıcak o derece iyi yani

tabi çok iyi bir grafik beklememek gerek
emerus "druid of elderlights"
was here...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Undead seçer, yarı-ölümsüz werewolfu ön safa koyar, arkalara menzillileri yerleştirir, önüme geleni deli ederdim :D

Güzel oyundu. Multi oynamakla ilgilenen bir çoğunluk varsa cdsini sağda solda arar, bulur, yükler, açar vb. işlemler yapabilirim :)
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

oh Setsuna oynayalım valla. O dedgin Werewolf taktigini bi arkadaş, Hotseat yaparken keşfediverdi. Mahvolmuştuk valla :D

Cidden oynamak lazım, gerçi şimdi 3 çıkınca kimse bunu oynamazmı acaba? ben 3D oalyını pek svmyorum, ne varsa eski oyunlarda var kardeşim, bi analayamadılar şunu :cry:
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

benimde bi arkadas oynuodu bu oyunu bende o oynarken izlemiştim.. .cidden güzel bi oyuna benziodu
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

warewolf taktiğini ben oyunun başında düşmandan öğrenmiştim
:P

ölümsüz olmak gibi bi olaydı....
bu arada bence bi disciples partisi veya turnuvası düzenleyelim derim.
siz ne dersiniz??
emerus "druid of elderlights"
was here...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Uyar deriz :)
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Disciples II'yi hiç çalıştıramadım maalesef. :( Bu yüzden ben Disciples: Sacred Lands'te kaldım. Ama o bile beni feci bağlamıştı valla. Undead Hordes olarak Mortis adına ortalığı kırıp geçmeyi özledim.. :-o

Sanırım tekrar oynamaya başlasam iyi olacak. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Post Reply