fotoğraf ve fotoğrafçılık üzerine

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

Hükümlü wrote:Aslında iki scan etsen olmaz mı =) valla çok kıyak olur be hocam. =)
Ya bende bir tane Lubitel 2 var ama kullanamıyorum acaba sen bir şeyler biliyor musun? Neydi ya onların özel bir ismi var bak unuttum şimdi. Hay allah
lubitel 2 bi fotoğraf makinedi mi ben hiç duymadım bi araştırır bilgi vermeye gayret ederim :)
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Image

İşte bu resmi

http://cameras.alfredklomp.com/lubitel2/

bu da linki açıklamalar =)
Benim diye demiyorum çok sıkı kamera vallahi. Bir de çekebilsem + basacak yer bulsam fotolarımı =)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

dostum senin makinenin tarihi önemi var :):):)

kullanımıyla ilgili bilgi vereyim , seninde bildiğin gibi üstten bakaçlı çift lensli bi makine , zamanının iyi makinelerinden , orta format film kullanılan bi makine :)

şuan onun için film bulman bi hayli zor eğer bualbiliyorsan ve çalışır durumdaysa , kullan ama kullanamıyorsanda sakla ilerde antika olarak bi hayli değerli olacaktır :)

dip not , babamında üni versite yıllarında vardı bunun gibi bişeyi :) sonraları ben doğduktan sonrada kullanıyordu , sonra ben bi gün bozdum o makineyi , ondan sonra da babamla aramız bi daha hiç eskisi gibi olmadı :) aman başkasının sa pek kurcalama , sahibiyle duygusal bi bağ oluşturuyor bu makineler :)
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Abi film alacak yer buldum kaptım 2 tane ama işte birincisi bir tripod lazım hemde çok sonra neydi ışıkölçler lazım ya film alcak yer var ama basacak yer yok =) ama evet çok keyifli uğraştıran bir alet. bir sahaftan 110 gaymeye aldım sonra gittigidiyorda 45-60 gaymeye gördüm sinirlerim bozuldu =)
ankaradan mısın sen barabus?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...