Neverwinter nights 2 31 ekimde çıkıyor.
-
emerus
- Site Çizeri
Neverwinter nights 2 31 ekimde çıkıyor.
yapımının tamamlandığı bildirilen nwn2 31 ekimde piyasaya çıkıyor
bu ayın sonunda raflarda olması beklenen nwn 2 ekran görüntüleri
buyrun:
http://videogames.yahoo.com/screenshot. ... 9031&index
bu ayın sonunda raflarda olması beklenen nwn 2 ekran görüntüleri
buyrun:
http://videogames.yahoo.com/screenshot. ... 9031&index
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
-
yeminer
- Kullanıcı

-
burock
- Kullanıcı

31 ekim amerika, 3 ekim avrupa çıkış tarihi. sistem gereksinimleri de bir oblivion kadar yüksek değil:
- 2,3GHz CPU
- 512 MB RAM
- nVidia 5600 ve üstü GPU (ATI için bilmiyorum, bende nVidia var
)
oyun için teknik açıdan ciddi değişiklikler yapmışlar. bir kere, openGL bazlı grafik kütüphanesi tamamen directX'e çevrilmiş ve platform bağımsızlığından ödün verilmiş. Bunun artısı ise, Windows işletim sistemine özgü optimizasyonlar ve daha native bir xBox performansı olacaktır. Diğer platformların kullanıcılarına ise geçmiş olsun demek gerek; çünkü her ne kadar porting için lisans verilebileceği söylense de bu işi yapmak teknik olarak çooook zor olacaktır.
oyun, neverwinter şehrini de içeren bir coğrafyada, ilk oyundan (dolayısıyla Battle of Neverwinter'den) 80 sene sonra geçecekmiş. Karakterler gene 1.seviyeden başlayacak. Level cap 20, epik leveller, 1. oyunda olduğu gibi exp. packler ile halledilecek. İlk oyunda exp. packler ile halledilen prestige class olayı bu sefer native olarak oyunda yer bulacak.
yeri gelmişken söyliyim, bennen ne işi olan varsa şu önümüzdeki 15 gün içinde halletsin, sona vay efendim ben duymadım, yok efendim nerde bu burock demeyin, ağır konuşurum.
- 2,3GHz CPU
- 512 MB RAM
- nVidia 5600 ve üstü GPU (ATI için bilmiyorum, bende nVidia var
oyun için teknik açıdan ciddi değişiklikler yapmışlar. bir kere, openGL bazlı grafik kütüphanesi tamamen directX'e çevrilmiş ve platform bağımsızlığından ödün verilmiş. Bunun artısı ise, Windows işletim sistemine özgü optimizasyonlar ve daha native bir xBox performansı olacaktır. Diğer platformların kullanıcılarına ise geçmiş olsun demek gerek; çünkü her ne kadar porting için lisans verilebileceği söylense de bu işi yapmak teknik olarak çooook zor olacaktır.
oyun, neverwinter şehrini de içeren bir coğrafyada, ilk oyundan (dolayısıyla Battle of Neverwinter'den) 80 sene sonra geçecekmiş. Karakterler gene 1.seviyeden başlayacak. Level cap 20, epik leveller, 1. oyunda olduğu gibi exp. packler ile halledilecek. İlk oyunda exp. packler ile halledilen prestige class olayı bu sefer native olarak oyunda yer bulacak.
yeri gelmişken söyliyim, bennen ne işi olan varsa şu önümüzdeki 15 gün içinde halletsin, sona vay efendim ben duymadım, yok efendim nerde bu burock demeyin, ağır konuşurum.
War, war never changes...
-
aransayes
- Kullanıcı

-
Eldarin_
- Kullanıcı

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu. İlk oyun yüzünden erkek arkadaşımla bayaa bi kavga ederdik başından kalkmıyorum diye. şimdi öyle bi olay da yok. Ben de rahatça istediğim kadar oynayabileceğim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
AreniusLorthenia
- Kullanıcı

-
aransayes
- Kullanıcı

AreniusLorthenia yanlış hatırladın ben Ã?nideyim ama pc im bu oyunu zevkle oynamamı sağlayacak kadar iyi değil. Ne yazıkki...
Ayrıca neden beni özendiriyorsun manyaklar gibi oynacam diye. bizde insanız bizimde canımız çekiyor. Gözlerim doldu ha
Ayrıca neden beni özendiriyorsun manyaklar gibi oynacam diye. bizde insanız bizimde canımız çekiyor. Gözlerim doldu ha
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
aransayes
- Kullanıcı

Tamam. Ama ilk önce oyunu ben bitirecem. Benim evim benim bilgisayarım diye ezersen beni hiç gelmeyim. Ayrıca ben oyun oynarken çok fazla abur cubur yiyorum onlarıda sen ısmarlarsın
Zaten yeterince üzülüyorum, düşündüğün yeter. Ben burdan izlerim sizi.
Zaten yeterince üzülüyorum, düşündüğün yeter. Ben burdan izlerim sizi.
-
AreniusLorthenia
- Kullanıcı

-
aransayes
- Kullanıcı

tamam o zaman. geliyorum ben, oyun çıktığı gün Ankara'dayım. Beni almaya gelirsin terminale. Ama bak sonra beni tanımamazlıktan falan gelme. Ankara'nınn soğunda dışarda kalmayım.
şaka bi yana, benim yerimede oyna. Benim acil para bulup ekran kartını değiştirmem gerek. :plotting:
şaka bi yana, benim yerimede oyna. Benim acil para bulup ekran kartını değiştirmem gerek. :plotting:
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Ekran kartı kaldırıyor galiba ama..ama..ya ben okuldayken ve sevgili bilgisayarım İstanbulda evde ablam tarafından kullanılırken ben NWN2 yi nasıl oynayacağım
şuan evde halen NWNde alternatif modülleri oynuyorum evyapımı yani hala nwn hala nwn ben de kaç azar işittim bu oyun yüzünden acaba ama "nwn türkiye savunucusu linu"olarak oyunu edeinip her evime gelebildiğimde saatlerce oynayacağım buraya da yazıyorum.Aha yazdım.
şuan evde halen NWNde alternatif modülleri oynuyorum evyapımı yani hala nwn hala nwn ben de kaç azar işittim bu oyun yüzünden acaba ama "nwn türkiye savunucusu linu"olarak oyunu edeinip her evime gelebildiğimde saatlerce oynayacağım buraya da yazıyorum.Aha yazdım.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ