Arkadaşlar yaraların kapanmasını, dokuların iyileşmesini hızlandıran şeyler wardır, we hiç te yeni bişey deildir, ama bunlar iyileşmeyi en fazla 2-3 katına çıkarır, daha fazla deil. (hatta şu ara ben bitanesini kullanıorum.)... Ama potionlarınki tamamen ayrı bi olay, o tamamen büyüye dayalı...
The_KiRaTh wrote:Arkadaşlar yaraların kapanmasını, dokuların iyileşmesini hızlandıran şeyler wardır, we hiç te yeni bişey deildir, ama bunlar iyileşmeyi en fazla 2-3 katına çıkarır, daha fazla deil. (hatta şu ara ben bitanesini kullanıorum.)... Ama potionlarınki tamamen ayrı bi olay, o tamamen büyüye dayalı...
Kesinlikle çok doğru...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yoksa potionu herkes yapardı ya da bileşikler deneyerek kazara oluşturabilirdik. ya aklıma bi şey takıldı diablo da barbar healing potion yapabiliyo bu ne ayak? böle bi şey harbiden var mı? bana yazma gibi geldi ya
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
O zaman cesedin etrafında "ıııınnnggghhhhh" "hhhaggghhhh" "hhuunnngggghhhh" sesleri çıkarık ıkınma hareketleri yapmak suretiyle bir öğün yemek çıkarıp bir potion şişesinin içine koyup (ki şişenin nereden geldiği hakkında kendisinin de hiç bir fikri olmaksızın) ileride kendisine hp sağlaması için yolluk hazırlıyor diyelim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power