Kadın-Erkek Atışması
Yav siz benim kıza da gelsenize.Ben kızı 1 yılda ikna edemedim.Siz şıp diye pes ettirdiniz.Allah için şu kızla bir görüşün yav

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

....hadi len sadece kafamı şişirdiniz boş sözle ve bi laf vardır sölene gele " baktın deli dön beri yada sidik yarışı" seçin birini ben yokum uzadı her iki şekildede ve gereksiz boş laf kalabalına.. inanın baydı yani sözüm meclise gide..
valla bielmiyorum ama dogrsu olabilirhmmm.Bayağa kızmış görünüyor ama daha öncede demiştim sinirlenince ağzı bozuluyor diye.
Arkadasin guzel solemis bak ben netten kactim"kizgin bir kadin>=sıkılmıs bir kender" demisti bi arkadas.bence daha fazla ugrasmayalim
aynen oleleydim sizi de kirmak istememislerdir,ben kirdiysam eminim ben de istememisimdir.
Bir defa Edmond benden tavsiye olarak al.. Bir kadın pes ettim diyorsa asıl o zaman ondan kork. : ) Aklında olsun. Nitekim de buzdağlarınınleydisi tek başına üstelik de pes ettim demesine rağmen tüm grupla çok güzel başa çıkıyor. Bir de iki erkeğe bir kadın gibi adil bir oran olsa muhtemelen şimdiye kadar bizim grup... : )
O nedenle pes etmeyen kadın daha iyidir. Sen yine bir uzlaşma yolu aramaya bak.. : ) Ne kadar az çatışırsan o kadar iyi.
O nedenle pes etmeyen kadın daha iyidir. Sen yine bir uzlaşma yolu aramaya bak.. : ) Ne kadar az çatışırsan o kadar iyi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

akıllı insanın haline ne denir en sevdiğim zaten akıllı düşmandır her zaman ama onu bulmakda zor bu devirde boş laf karmaşasıyla kimlik yaratmaya çalışanlar çok tüm diyarlarda
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

nese bosver abi zaten konu cok uzamisti sacma sapan dagildi gitti yapilan sakalar yanlis anlasildi yani aslinda okadarda bozulum kizacak bisey yoktu bence nese olan oldu konu baya uzadi benceBir defa Edmond benden tavsiye olarak al.. Bir kadın pes ettim diyorsa asıl o zaman ondan kork. : ) Aklında olsun. Nitekim de buzdağlarınınleydisi tek başına üstelik de pes ettim demesine rağmen tüm grupla çok güzel başa çıkıyor. Bir de iki erkeğe bir kadın gibi adil bir oran olsa muhtemelen şimdiye kadar bizim grup... : )
O nedenle pes etmeyen kadın daha iyidir. Sen yine bir uzlaşma yolu aramaya bak.. : ) Ne kadar az çatışırsan o kadar iyi
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Gerçekten de leydim bir sürü erkekle başa çıkıyor,saygıyla eğiliyorum ne diyebilirim ki başka..
Edmond abi sana söliyim ben de 1 yildan biraz daha fazla süredir baş etmeye çalışıyorum, tabi başarılı olma konusu tartışılır
Ama şunu söyliyim gerçekten de firble'nin dediği gibi hiç bitmiyo--sadece ara veriyo--onda da zaten genelde kız tarafı yenmiş oluyor.Ya "he" dicen ne derse,ya iplemiycen pek(ki şiddetle tavsiye etmiyorum
) ya da alışçaksın.Ben ikinciyi denemiştim ilk olarak ama sonucu anlamışsındır zaten--sonra da üçüncüye geçtim gayet de mutluyuz şimdi (lik)... :schemes:
Edmond abi sana söliyim ben de 1 yildan biraz daha fazla süredir baş etmeye çalışıyorum, tabi başarılı olma konusu tartışılır
Ama şunu söyliyim gerçekten de firble'nin dediği gibi hiç bitmiyo--sadece ara veriyo--onda da zaten genelde kız tarafı yenmiş oluyor.Ya "he" dicen ne derse,ya iplemiycen pek(ki şiddetle tavsiye etmiyorum
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

ayipsin baba burada herzaman yardimindayizYav siz benim kıza da gelsenize.Ben kızı 1 yılda ikna edemedim.Siz şıp diye pes ettirdiniz.Allah için şu kızla bir görüşün yav
abi hata yaptik kizn gonlunu alalim dedik ne karistiriyorsun yaBu konu insan var oldukça uzayacak bir konu.. Yapacak bir şey yok... Varsın buradaki uzantısı da uzasın.
abi bide benim gibi 1den fazlayla ayni anda ugrasmaya calisip sonra hepsini kaybeden varEdmond abi sana söliyim ben de 1 yildan biraz daha fazla süredir baş etmeye çalışıyorum, tabi başarılı olma konusu tartışılır
Ama şunu söyliyim gerçekten de firble'nin dediği gibi hiç bitmiyo--sadece ara veriyo--onda da zaten genelde kız tarafı yenmiş oluyor.Ya "he" dicen ne derse,ya iplemiycen pek(ki şiddetle tavsiye etmiyorum ) ya da alışçaksın.Ben ikinciyi denemiştim ilk olarak ama sonucu anlamışsındır zaten--sonra da üçüncüye geçtim gayet de mutluyuz şimdi (lik)...
1-)Ben Ã?anakkale'de oturuyorum ancak Anadolulu bir vatandaiım.Bizim orada dedelerimin bir sözü var[dedem kürt
(Ki ben bununla gurur duyuyorum)] 1 avrat=1 hayat
2-)Siz anlamadınız galiba kız benden düpedüz tiksiniyor
Yani sınıfta ki durumum pek iyi değil.Sadece sınıfın en İNEK'i benim.Karizma desek yok.Biraz da ağzım bozuk
.Bu nedenle kızlarla aram fazla yok.(Kız terbiyeli değil ha.
)
3-)Hem ben bırakamam çünkü SEVİYORUM
dip not:Kız başkasını seviyor(Yakalarsam muck muck
)
2-)Siz anlamadınız galiba kız benden düpedüz tiksiniyor
3-)Hem ben bırakamam çünkü SEVİYORUM
dip not:Kız başkasını seviyor(Yakalarsam muck muck
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
lisedeysen boğaziçinde yaparsın bi manita nolcak yahu öss den sonraSadece sınıfın en İNEK'i benim
herşey görünüşte bitmezKarizma desek yok
kiimn değil ki? ki onun da bozukmuşBiraz da ağzım bozuk
gelecekte nolur kimse bilemezkız benden düpedüz tiksiniyor
insanlar bi sever ki iğrenir belli olmazKız başkasını seviyor
bekleyen derviş de muradına erermişHem ben bırakamam çünkü SEVİYORUM
doğru söylemiş1 avrat=1 hayat
bakın bugün geçen bişiyi anlatıyım süper bi atışma oldu
celeraen : ooofff ben doymadım (ki sadece salata yemiştim kuş kadarcık)
ombuspider : e insaf !! (sanki çok yemişim gibi
celeraen : ne yani sen bana obez mi yiosun hüveee bıdı bıdı bıdı
neymiş efenim o sabahtan beri bişi yememiş de ondan öyle demişmiş
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
ombuspider
- Kullanıcı

-Ağız bozuk olayını pek dert etme.. Kimin ne diyeceği belli olmuyo aslında
eheh Kızanı var kızmayanı var
-Kız senden tiksiniyo mu .. Birileri de benden iğrenmişti zamanında :ayyyy!:
-"Bırakamam çünkü seviyorum" lafı bana göre biraz fazla iyi niyet içeriyo.. Bazı şeyler sevgini aşıp onuruna, gururuna dokunuyosa; artık değmediğine inanıyosan bal gibi bırakırsın..
-Ayrıca başka bi şahsi fikrim, kız başkasını seviyosa kendini üzmenin yormanın anlamı yok..
Gözündeki toz konurulamaz, iyilik timsali aşk tablosunu değiştirmen lazım kanımca..
Sana tavsiyem dozunda bencillik.. Mutsuzluk kaynaklarını kafana taktırmıcak kadar..Daha fazlası hem sana hem çevrene zararlı ..
P.S : Yap güzelim nazını sen :king:
-Kız senden tiksiniyo mu .. Birileri de benden iğrenmişti zamanında :ayyyy!:
-"Bırakamam çünkü seviyorum" lafı bana göre biraz fazla iyi niyet içeriyo.. Bazı şeyler sevgini aşıp onuruna, gururuna dokunuyosa; artık değmediğine inanıyosan bal gibi bırakırsın..
-Ayrıca başka bi şahsi fikrim, kız başkasını seviyosa kendini üzmenin yormanın anlamı yok..
Gözündeki toz konurulamaz, iyilik timsali aşk tablosunu değiştirmen lazım kanımca..
Sana tavsiyem dozunda bencillik.. Mutsuzluk kaynaklarını kafana taktırmıcak kadar..Daha fazlası hem sana hem çevrene zararlı ..
P.S : Yap güzelim nazını sen :king:
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Belki bunun için erken ama herkesin bir platonik aşkı vardır. Platonik aşk nereden gelir? Platonun idea dünyasından gelir? Kız seni sevmez sen onu seversin. Kızı aslında hiç tanıma fırsatı olmaz ve sen ne yaparsın... Kızı kendi kafandaki ideal kız gibi görmeye başlarsın. O mükemmeldir tam aradığın kişidir ama sana bakmıyordur. Aslında o aşkı öldürecek şey kızın seni sevmeye başlamasıdır. Ben de bi tane yaşadım ve pişman değilim. Hala da aşığım o kıza... Ama bu aşkın bir hayal olduğunu da biliyorum.
HARBE GİDEN