Agorada başlayan garip bir geyik

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Senaryo olmalı. Bir de arada sinir oldugunda, acayip şaşırtmacalar çıkarır belki. ama senaryo olmalı yani.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Mark wrote:Senaryo olmalı. Bir de arada sinir oldugunda, acayip şaşırtmacalar çıkarır belki. ama senaryo olmalı yani.
Senaryosuz bir oyun olabilirmi acaba?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

ne diyim nasıl olmali diye soruyor? sen daha iyisini söyle .
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dm ile Oyun u ayri tutuyorsan, soru sormama gerek yok. zaten. bilge dostum.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kendini tekrar etmek, nasıl bir duygu? önemli mi hissettiriyor?
yoksa insanları seni anlamadığını mı düşünüyorsun?
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Frp-world kara sularında it dalaşı...

Youtube'a bile yansıyan bur savaş, Marksistler ve Narqsistler arasında bir çatışmaya yol açacak mı?...

Merak ediyorsanız. Bu mesajları silmeyin. Forum kirlensin.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Madem öyle mesajları silmiyorum. Ama bölüp cilveli keçiye atabilirim ki mesajlarınız hiç unutulmasın. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Sorduğum soruya gereksiz bir şekilde bireysel bir hata yaptmış gibi cevaplar veren sensin.

Bu siteye veya başkalarına karşı olan katşı saygımdan değil..kendime olan saygımdan Bu konuya daha fazla mesaj yazarak doldurmıyacağım.

Saygılar,

Cilveli keçi güzel fikir :ayyyy!:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Madem o kadar dertlisin niye

"Sorduğum soruya gereksiz bir şekilde bireysel bir hata yaptmış gibi cevaplar veren sensin.

Bu siteye veya başkalarına karşı olan katşı saygımdan değil..kendime olan saygımdan Bu konuya daha fazla mesaj yazarak doldurmıyacağım.

Saygılar,

Cilveli keçi güzel fikir "

şeklinde bir mesaj yazarak bu konuya daha fazla mesaj yazarak doldururuyorsun?Sonuçta her attığın mesaj dolduruyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav sanırım Narqın verdiği birkaç cevabı yanlışlıkla silmişim. Ama gidişattan ne olduğunu anlarsınız sanırım. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Edmond wrote:................şeklinde bir mesaj yazarak bu konuya daha fazla mesaj yazarak doldururuyorsun?Sonuçta her attığın mesaj dolduruyor
Söylemek istediklerimi söyleyip son mesajımı attım ve bundan sora buraya mesaj atmıyacağımı yazdım...çok açık ve anlaşılır...

Önemli değil Firble;düşüncelerimi anlattım yeterlii [/quote]
Post Reply