Güç ve kibir konusunda bu dediklerini bilmemek için ahmak olmak gerekir, Ama şunu da bil, Ahmak benim olucağım son şeydir... Kibirim ise kendimi bilmemdir...
Kuleye gelince, güce saygı duyarım... Ama bir gücü yenmenin sonsuz yolu wardır... Benimse hiç bir ölümlüye boyun eğmeye niyetim yok...
Alazaghar "The Ancient"
Tanrıların ordusu karşısında durmaya cüret edecek kadar zavallı bir varlık daha.... Alignment'ın beni kesinlikle ilgilendirmiyor ama Tanrıların düzenini tehdit edenler yokedilecektir. 3000 yıllık da olsalar milyon yıllık da... Biz hiç bir güçten korkmayız Tanrılardan başka...
Öünkü onlar başlangıç oldukları gibi aynı zamanda sondurlar...
Her varlık onlardan çıkmış sonunda da onlara dönecektir...
Tanrılara karşı çıkanlar ölecektir! Tanrıların gücü adaleti ve düzeni dünyaya hakim olduğunda tüm insanlık kurtulacak ve korkunç son 20 milenyum ertelenecektir... Ben Tempus'un seçilmisi Corax Tigerheart. Tüm insanlık kardeşimdir.
All the godless shall perish...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer aşağıda 100000lerce kişinin ellerinde holy semboller yeminer in yanına gelmesini beklediklerini görür ve güler.
*insanlar beni ne kadar da seviyor, öyleyse bende birkaç havai fişek atayım der ve aşağıdaki mahşeri kalabvalığa 100lerce metre yüksekten metoor swarmlar gödermeye başlar. metoorların çarpmasıyla parçalanan insan ve diğer garibelerin çıkardıkları sesler yeminere çok zamandır tatmadığı ilahi bir huzur verir. ve yeminer aklından şöyle geçirir.
*ah seviyorum şu insanları. ne kadar da düşünceliler, benim huzurum için kendilerini feda ediyorlar.
ve bu esnaad coraxın kulaklarında yeminerin kapı gıcırtısı gibi kahkahası yankılanmaktadır ve corax der
*tanrım ben ne yaptım*
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
neyse böle bir şey hayal etme demek istedim çünkü gerçekten de işler o kadar kolay değil. binlerce insanla beni turn yapma fikrini aklından çıkarman için yaptım. çok komik oluyo da
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k