Frpworld türkiyenin büyüyen ve gelecek vaadeden fantastik içerikli site olarak sanatsal konuda ikinci atılımını başlatıyor.Ne kadar farkında olmasak da rol yapma oyunlarıyla ilgielenen büyük kesime en yakın sanat dalı tiyatro."Sanat ın reklamı olur.." sloganıyla yola çıktık ve önce bütün türkiye çapında tiyatro oyunlarını izleyecek, takip edecek ve güzel oyunlara site içerisinde etkinlikler düzenleyecek tiyatro sever gönüllüler arıyoruz.
Ã?ncelikle her şehir için en az bir, şehirlerin büyüklüklerine göre en fazla dört beş kişiye varacak şekilde gönüllüleri görevlendirmek istiyoruz.Gönüllülerde aranan şartlardan biri frpworld üyesi olmak, diğeri ise tiyatroyu sevmek ve izlediği oyunlarla ilgili yorum yazabilmek olacak.Gönüllüler için hiç bir zorunluluk bulunmamakta.....
Gönüllüler için düşünülen ve bence yorumdan daha önemli olan görevleri ise bulundukları şehirlerde frpworld üyeleriyle güzel olduklarını düşündükleri oyunlara etkinlikler düzenleyecekler.
Site yönetimi tarafından gönüllülere çalgı parşomen sahne adlı bölümde editörlük verilecektir.
Amacımız hem sitemizin katılşımcı profili genç olan üyelerimizi tiyatroya yönlendirmek vede gönüllüler vasıtasıyla güçlü bir tiyatro oyun eleştiri arşivi oluşturmaktadır.İlgilenen arkadaşların bu başlık altına başvurularını yada bu organizasyon için yorum ve önerilerini belirttikten sonra ben çalgı parşomen sahne editörü MEFİSTOFELES, site admini ELDARİN yada herhangi bir site admini ile temasa geçmeleri gerekmetedir.
NOT:ARkadaşlar ayrıca bu başlık altında organizasyonla ilgili yorum ve düşüncelerinizi gönüllü olmak isteyin yada istemeyin belirtitrseniz sevinirim....
Frpworld tiyatro destek projesi
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Site içi etkinlikler denirken kastedilen tiyatrolara gidilmesi mi? ODTÃ? içi tiyatrolarda aracı olabilirim. : ) Ama bende de çoğu ODTÖlü gibi yerleşkeye kapanma hastalığı var biraz. ODTÃ? dışı Ankara tiyatrolarına ne kadar organizasyon düzenleyebilirim bilmiyorum.
Bu arada izlediğim oyunları da bir parçada olsa anlatabilirim belki.. Gerçi son zamanlarda pek oyun izlemedim. :.. (
: ) Amatör tiyatroculukla frp den önce tanışmıştım ben.. Çok severim tiyatroyu : )
Bu arada izlediğim oyunları da bir parçada olsa anlatabilirim belki.. Gerçi son zamanlarda pek oyun izlemedim. :.. (
: ) Amatör tiyatroculukla frp den önce tanışmıştım ben.. Çok severim tiyatroyu : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
mefistofeles
- Kullanıcı