6-7 saat otobüs yolculukları iyidir. Kendini oyalayacak şeyler bulmak kolay ama 9 saati aşan yolculuklar bana tam bir işkence. Bunun için türlü türlü tabirler var ama buraya yazamam. Ã?yle bir yolculuktan sonra 2 gün kendime gelemiyorum.
Bir de nedense arka koltukta hep küçük, yaramaz bir velet olur. Ya da daha da şansızsam hemen dibimde. En son yolculukta kafama ayakkabı atmıştı, tükürmüştü, yastık savaşı yapmıştı küçük şeytan...
Çok kötü anılarım vardır otobüs yolculularında. Yolculuk sırasında sigara içmeye çalışanımı ararsın, durmadan tuvaleti gelip yanında hiç durmadan kıvrananı ya da en beteri kükreyerek horlayan biri.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Bir tren ya da otobüsün çevresinden aracın içerisine bakmak... Giden birini yolculamak... Arkada kalmanın verdiği yalnızlık duygusu ve yaşanılan o duygu yoğunluğunu bastırabilmek için gösterilen çaba yıpratıcı olabiliyor bazen. Sanırım yolculanmayı yolculamaya tercih ederim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
WizardOfQuarks wrote:Bir tren ya da otobüsün çevresinden aracın içerisine bakmak... Giden birini yolculamak... Arkada kalmanın verdiği yalnızlık duygusu ve yaşanılan o duygu yoğunluğunu bastırabilmek için gösterilen çaba yıpratıcı olabiliyor bazen. Sanırım yolculanmayı yolculamaya tercih ederim.
Gerçekten Sevdiğini Yolculamak Çok Zor Oluyor Gitmekte Zor Ama Yolcularken Yawaş Yawaş Otobüsün Hareket Etmesi Bende Çok Kötü Bir His Bırakıyo Herseferinde Özellikle O Son Anda Suratlarda Beliren Yalancı Gülümseme.İçimiz Çok Kötü Bile Olsa Karşıdakini Düşündüğümüzden Duygular Selinde Boğuluyoruz Ruhumuzu Maskeliyoruz.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes wrote:6-7 saat otobüs yolculukları iyidir. Kendini oyalayacak şeyler bulmak kolay ama 9 saati aşan yolculuklar bana tam bir işkence. Bunun için türlü türlü tabirler var ama buraya yazamam. Ã?yle bir yolculuktan sonra 2 gün kendime gelemiyorum.
Bir de nedense arka koltukta hep küçük, yaramaz bir velet olur. Ya da daha da şansızsam hemen dibimde. En son yolculukta kafama ayakkabı atmıştı, tükürmüştü, yastık savaşı yapmıştı küçük şeytan...
Çok kötü anılarım vardır otobüs yolculularında. Yolculuk sırasında sigara içmeye çalışanımı ararsın, durmadan tuvaleti gelip yanında hiç durmadan kıvrananı ya da en beteri kükreyerek horlayan biri.
En son cümlende tam beni tarif etmişsin.Yaklaşık 25 saatlik otobüs yolculukları yaptım.Tabii 19-20 saat uyanıktım.Akşam saat:19:00 da başlıyor sabah 8-9 gibi biten yolculuklar benim hayatımı geçirdiler ama olsun çok zevkli.Hele hele Konya civarı o düz yollarda (yolculuk Maraş-Ã?anakkale-İstanbul hatları) çok güzel geçen günler var.En güzeli de ne biliyor musun?Sabah gün ağarırken dışarı bakabilmek
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.