Blind Fighting

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Post Reply
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Angel diyor ki gecen bilmemkaçyüz senede paslandım 2 fitness yapıım kata çalışiim de vücudun ter atsın bileklerimimn pası gitsin... yani öle bişi pazar 8:15 de cnbc-e de...açın izlein ve camdan atlayın..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Abi daha ne korkunç olaylar var bi bilseniz, bi ara bi ancient iblisle karşılaşıolar, buna çok güçlü büyüler ve büyülü silahlardan başkası işlemio, naapıolar dersin? Bazukayı çıkarıp adamın kafasına çakıolar, sonra da senin devrinde bunlardan yoktu tabe diolar...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Dizi yapımcılarını bu garip fikirlerinden dolayı harakiriye davet ediyorum...
Aslında buna benzer bir fanteziyi biz de düşünmüştük ama uygulayacak kadar saçmalamadık...

4. jenerasyon bir vampir samuray (Neredeyse tanrısal güçleri var)
bir camekanın arkasında duruyordu. (NATOnun karargahını basıp büyülü artifactleri çalmak için buraya gelmiştik vs. vs.)
Ben camekanı kırıp adamın kılıcına uzandığım anda vampir kafasını eğip bana baktı (tamamen iskelet halindeydi) ve sorgulayan gözlerle beni inceledi...

Benim gangrel bu kadar eski bir vampiri görünce (yeni de savaştan çıkmıştı bir büyücü ile) tırsıp kaçmaya başladı. Oysa o camekanın içine 3 tane el bombası atmak vardı. Büyük ihtimalle vampir paramparça olur ben de kanını içip müthiş güçlü bir vampir olurdum ama yemedi tabii...

Bir de katanalı 2000 yıllık ışık hızında hareket eden bir vampirle uğraşmak istemez kimse tabii... Hmm acaba el bombasının ne olduğunu biliyor muydu :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

öff abi öf olucaksın 1. jenerasyon yani Kain .. daatıp gidiceksin biticek...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Caine'in dağıtmasına gerek yokki
Adam eliyle çeliği hamur gibi yoğurabilir ya da telekinesisle kollarını bacaklarından filan ayırabilir (potence). Ya da bir kez gözlerinin içine bakarak seni sonsuza dek kölesi yapabilir(dominance), hatta yalnızca yanında dursa ona bakamayacak kadar seni korkutabilir(presence) ya da kendine aşık edebilir yani fazla kasmasına gerek yok :mrgreen:
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

aynı şekilde konuya dönmenizi rica ediyorum...yoksa konuyu kilitlemek zorunda kalıcağım.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Görünmeyen bir düşmanla savaşan herhangi bir kişi bir attack yaptıktan sonra atağın gerçekten vurup vurmadığını görmek için bir de yüzdelik ve onluk zar atar. Eğer sonuç %50'den yüksekse attack yerini bulmuş demektir değilse ıskalamıştır.
Görünmez bir adam'ın blind fight feati olmayan bir kişiye vurduğundan onu "flat footed" yakaladığı varsayılır. Yani görünmez olan diğerine vururken +2 to hit zarı alır ve düşmanı da dex'terytisinden gelen armor bonusunu kaybeder.
Aynı zamanda göremeyen bir kişi Normal hızının 4'te biri ile hareket eder.

Blind Fight'Lı bir kişiye gelirsek... Bu kişi karanlıkta kendisini savunma yeteneğine sahiptir. Görünmez saldırgan bu kişiye vururken +2 ALMAZ ve kişi de dex bonusunu KAYBETMEZ. Bunlar yalnızca yakın dövüş için geçerlidir... Ranged silahlarda saldırgan bu avantajlarını kaybetmez. Buna rağmen saldırılan kimse görünmez saldırgana vurmaya çalıştığında hala vur ihtimali %50'dir ve yine yüzdelik zar atılır. Eğer ilk seferde başarısız olursa (yani %50nin altında atarsa) ikinci bir %50 şans daha atmasına izin verilir çünkü karanlıkta dövüşmeyi çok iyi öğrenmiştir!
Movement hızı ise Blind Fight'Lı bir adamda normalin 4'te 3üne eşittir (örneğin blind-fight'lı bir barbar karanlıkta 30ft. ile koşabilir.)
Kısacası Blind-fight çok önemli ve alınması gereken bir feattir (savaşçılar açısından). BU feat alındığında saldırgan melee'de hiç bir avantaj'a sahip olmaz. Ama görünmez saldırgana vurmak için kişinin her zaman %25'lik bir ıskalama ihtimali vardır. (İki kez %50'Lik atmaktan dolayı %50lik şans %75'e fırlar...)

Yorumlarınızı bekliyorum
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Raistlin wrote:Görünmeyen bir düşmanla savaşan herhangi bir kişi bir attack yaptıktan sonra atağın gerçekten vurup vurmadığını görmek için bir de yüzdelik ve onluk zar atar. Eğer sonuç %50'den yüksekse attack yerini bulmuş demektir değilse ıskalamıştır.
Görünmez bir adam'ın blind fight feati olmayan bir kişiye vurduğundan onu "flat footed" yakaladığı varsayılır. Yani görünmez olan diğerine vururken +2 to hit zarı alır ve düşmanı da dex'terytisinden gelen armor bonusunu kaybeder.
Aynı zamanda göremeyen bir kişi Normal hızının 4'te biri ile hareket eder.

Blind Fight'Lı bir kişiye gelirsek... Bu kişi karanlıkta kendisini savunma yeteneğine sahiptir. Görünmez saldırgan bu kişiye vururken +2 ALMAZ ve kişi de dex bonusunu KAYBETMEZ. Bunlar yalnızca yakın dövüş için geçerlidir... Ranged silahlarda saldırgan bu avantajlarını kaybetmez. Buna rağmen saldırılan kimse görünmez saldırgana vurmaya çalıştığında hala vur ihtimali %50'dir ve yine yüzdelik zar atılır. Eğer ilk seferde başarısız olursa (yani %50nin altında atarsa) ikinci bir %50 şans daha atmasına izin verilir çünkü karanlıkta dövüşmeyi çok iyi öğrenmiştir!
Movement hızı ise Blind Fight'Lı bir adamda normalin 4'te 3üne eşittir (örneğin blind-fight'lı bir barbar karanlıkta 30ft. ile koşabilir.)
Kısacası Blind-fight çok önemli ve alınması gereken bir feattir (savaşçılar açısından). BU feat alındığında saldırgan melee'de hiç bir avantaj'a sahip olmaz. Ama görünmez saldırgana vurmak için kişinin her zaman %25'lik bir ıskalama ihtimali vardır. (İki kez %50'Lik atmaktan dolayı %50lik şans %75'e fırlar...)
Aynı fikirdeyim
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Bi yerde atlama var, o da %50 'yi tutturunca vurması. %50 içinde vurabilme şansı elde eder şahıs, yani gene saldırı zarını atar tutarsa %50 'yi atar. Ve Bu marifeti olan kişi iki kere falan atmaz %50 şansını iyi uydurmuşun onu ha!
from Dawn to Wish...
Post Reply