Bakırköy SİHİR

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Bakırköy SİHİR

Post by Yener »

Yaklaşık 3 ay olmuş açılalı. Warhammer malzemeleri arayan, FRP kitapları ve zar setleri arayan, çizgi roman, DVD film ve oyun arayan arkadaşlara duyurulur. Bugün gittim ve kendi gözlerimle gördüm FRP ile ilgili pek çok şeyi bulabileceğiniz bir yer.

Yer : Bakırköy Carousel 'in sahile iniş yönünde sağ tarafında kalan münübüs duraklarından karşıya geçiniz, Avşar sinamasından iki sonraki sokakdan giriniz biraz yürüdükten sonra sihirin tabelası ile karşılaşacaksınız. Yanlız sihiri Beşiktaş' taki yerinden bilen arkadaşlar biraz hayal kırıklığına uğrayacak, küçük bir dükkan eskisi gibi içerisinde oyun odaları olan bir FRP cafe değil malesef ki :???: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

yener hatırlıyormusun pazar günü carusel megavizyondaki kıza sorduğun soruyu?

"D&D mi oynuyorsunuz?"
"hayır frp"

ve arkadaşlar tüm rule booklar aradığınız oyunların büyük kısmı ve zor bulunan filmlerde emrinize amade adres yukarıda.Saygılar....
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

tüm rule booklar derken? sadece dnd mi yoksa exalted,merp,cult falan da var mı?
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sylvius wrote:tüm rule booklar derken? sadece dnd mi yoksa exalted,merp,cult falan da var mı?
dfunk biraz abartmış :) , sadece dnd ve warhammer kitapları var. Zar arayan arkadaşlarında ihtiyacına cevap verecektir diye düşünüyorum, çünkü bol bol zar var :).
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

d10 zar seti var mı peki?
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sylvius wrote:d10 zar seti var mı peki?
Malesef yok. Tahmin edersiniz ki white wolf oyunlarıla ilgili dahi hiç bir şey yok.
Post Reply