marshall

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Post Reply
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

marshall

Post by dfunk »

classmıdır prestijclassmıdır nedir hangi kitaptadır bu sınıf söyleyin yahu merak ettim?
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yanlış hatırlamıyorsam bu Marshall bir class değil prestige class 'dı. 5 lvl lık bir prestige class diye hatırlıyorum. dnd nin kitaplarından birinde yer alıyordu incelemiştim daha önce ama hangi kitapta olduğunu çıkaramıyorum. Bir kaç kitabı inceliyim bulursam buraya daha ayrıntılı yazarım.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Marshall hatırlamıyorumda Master tactician falan vardı. Yoksa Marshal varmıydı? Dragon Lance kitaplarında olabilir bir bakmak lazım.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Marshall düz bir classtır,akademi eğitimi almış komutanlardır.Verdikleri direktiflerle etrafındaki askerleri çok güçlü kılan bi classtır.Minor ve Major olmak üzere auraları vardır,lawful olmak zorundadır.şimdilik aklıma bu kadar geldi daha fazlası için(bkz.Miniatures Handbook).
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

tanıdık gelio ama hatırlayamadım Marshall amphilikatör markası değil mi ya? Bi de boya vardı marshall
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

darkflarer wrote:tanıdık gelio ama hatırlayamadım Marshall amphilikatör markası değil mi ya? Bi de boya vardı marshall
Dark frp bilgine hayranım kral adamsın valla :evillaugh: :evillaugh: .
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

dfunk wrote:classmıdır prestijclassmıdır nedir hangi kitaptadır bu sınıf söyleyin yahu merak ettim?
Phantom wrote:Marshall düz bir classtır,akademi eğitimi almış komutanlardır.Verdikleri direktiflerle etrafındaki askerleri çok güçlü kılan bi classtır.Minor ve Major olmak üzere auraları vardır,lawful olmak zorundadır.şimdilik aklıma bu kadar geldi daha fazlası için(bkz.Miniatures Handbook).
Minitaures Handbookta olan düz bir class. Buraları doğru ancak lawful olmak zorunda değildir. Neyse kitaba bakarsanız ayrıntısını bulursunuz.
darkflarer wrote:tanıdık gelio ama hatırlayamadım Marshall amphilikatör markası değil mi ya? Bi de boya vardı marshall
Kralsın dark :)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Dragonfire wrote:Marshall hatırlamıyorumda Master tactician falan vardı. Yoksa Marshal varmıydı? Dragon Lance kitaplarında olabilir bir bakmak lazım.
Master Tactician ne ya ne acayip prestij sınıflar varmış bizim zamanımızda fighter'da prestij sınıf olarak Berserker vardı, Samurai vardı, Kensai vardı bide Mage hunter mı ne vardı bunlar abuk sabuk şeyler Master Tacticxian ne yapacak savaşta ya ancak taktik yapar, Marshall ne kardeşim markalardan isim çalıp sınıf yapıyolar bende IBM diye prestij sınıf yapçam bide HP yapalım kırmayalım sizi deli etmeyin beni ya.
sanguis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sanguis »

marshall bizim Türkçe'de bildiğimiz mareşaldir abicim. gerçi orda(orası neresi?) mareşal bizimki gibi yüksek bi rütbe olmuyo ama olsun...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

marshall bizim Türkçe'de bildiğimiz mareşaldir abicim. gerçi orda(orası neresi?) mareşal bizimki gibi yüksek bi rütbe olmuyo ama olsun...
olm marshall deyince ege aklıma geldi naapıyo o hıyar? konuşamadım şu sıralar hiç :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

benim bildiğim mareşal ünvanı iki meydan muharebesi kazanan komutanlara verilir ve dünyada sadece 2 mareşali olan tek ülkeyiz.(Mustafa Kemal ve Fevzi Ã?akmak ) masa üstünde ise sadece meydan muıharebesi yapılabildiğinden marshall olmak kolay kanımca.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Master Tactician'a da çamur atmayalım onlar da iyidir. Belki genel bir kahraman sayılmazlar ama toplu savaşlarda işe yarıyorlar gayet, taktikleri sayesinde. Fatih Terim'siz Galatasaray düşün işte...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

la omuydu marshall dediğiniz. 9 senedir ingilizce görüyorum heç duymadım.
Post Reply