KONUşAN HANÖER
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Hmm, bu başlık nasıl gözümden kaçmış anlamadım...
Önce maniakın bahsettiği balta, baya bi yanlış aksettirilmiş. Kendisi Khaz the minotaur un baltası olup, dünyada bir eşi yoktur. Baltanın bütün olayı onurdur. İnanılmaz güçlü ve güzel bir silahtır. İsteyen olursa özelliklerini yazarım.
Onun haricinde raini hançerin için bir cadı bulmanı öneririm, her ne kadar bir büyücü bulmana yardım edebilecek olsada, bir cadının bu konudaki büyüsü daha kuvvetlidir. O da olmazsa büyücüleri denersin, yine sonuç alamazsan psionic yardım dene derim. Ama unutma, bunu ancak o hançeri çok istiyorsan yap, çünkü bu saydığım yardımlar hiç de ucuz deildir.
Önce maniakın bahsettiği balta, baya bi yanlış aksettirilmiş. Kendisi Khaz the minotaur un baltası olup, dünyada bir eşi yoktur. Baltanın bütün olayı onurdur. İnanılmaz güçlü ve güzel bir silahtır. İsteyen olursa özelliklerini yazarım.
Onun haricinde raini hançerin için bir cadı bulmanı öneririm, her ne kadar bir büyücü bulmana yardım edebilecek olsada, bir cadının bu konudaki büyüsü daha kuvvetlidir. O da olmazsa büyücüleri denersin, yine sonuç alamazsan psionic yardım dene derim. Ama unutma, bunu ancak o hançeri çok istiyorsan yap, çünkü bu saydığım yardımlar hiç de ucuz deildir.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Wicca dan bahsetmiyorum. Wicca "ustanın hünerleri" anlamına gelen bir sözcüktür ve bu sözcük daha çok yakın zamanda tekrar popüler olmaya başlayan ayinler vs. gibi antik unutulmuş olguların yeniden canlandırılmasıyla ortaya çıkmış birşey. Yani her ne kadar cadılarla ilgili olsada şu anda bahsettiğimiz Ad&d ile uzaktan yakından alakalı deil. Kökü keltlere dayanan bir olgu wicca. Witch craft dersen doğru. Ama witch crafttan "normal" büyücülüğe geçmen olası değil, çünkü özleri farklı. Bence bize sölemediğin bi ayrıntı war orada.
Ad&d deki cadılar bu tarz büyülerde daha çok ustalaşmıştır, hele de bir cadı grubu bir arada bu gibi büyülerin en güçlülerini gerçekleştirebilirler. Bu büyüleri hiç bir normal büyücü kullanamaz. Cadıların daha güçlü olmasının nedeni bu.
Ad&d deki cadılar bu tarz büyülerde daha çok ustalaşmıştır, hele de bir cadı grubu bir arada bu gibi büyülerin en güçlülerini gerçekleştirebilirler. Bu büyüleri hiç bir normal büyücü kullanamaz. Cadıların daha güçlü olmasının nedeni bu.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Kuzen sen warhammer dünyasından bahsediorsun, orda bahsettiğin adamlar kedilerin peşinden bile cadı die koşuor. Büyücüleri-özellikle necroları- hiç saymıorum. Adamlar rahatsız. Yaptığı büyüleri de büyü rüzgarları ile yapıorsun, yani sen bir büyücüsün, cadı deil. Normal bir büyücü deilsin o ayrı. Ama yine de bir büyücüsün.
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Cevabı önceki yazılar içinde gizli. Hala sorun varsa oren a sor.
Bu arada maşallah bütün başlıklara cvp atmışsın. King_of_damned e rakip mi olmaya çalışıon abi?
şaka şaka... Zaten öle bişiyi beceremezsin istesende... Ama ne bu şiddet bu celal? Yani sanki bazı cvplar laf olsun die atılmış izlenimi verdi?
Bu arada maşallah bütün başlıklara cvp atmışsın. King_of_damned e rakip mi olmaya çalışıon abi?
şaka şaka... Zaten öle bişiyi beceremezsin istesende... Ama ne bu şiddet bu celal? Yani sanki bazı cvplar laf olsun die atılmış izlenimi verdi?
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü