Bir fighter veya knight`a büyü gücü verip eldritch knight yapabilmek olasımıdır?
Olasılık var ise benden başka eldritch knight varmıdır?
(örnek verirsek gandalf bir eldritch knight`dır.)
eldritch knight
eldritch knight
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Bu site role play üzerine kurulu ve 3.5 D&D kurallarını kabul ettiğine göre pek kimsenin Eldrich Knight olmana karışacağını sanmıyorum... Ben de senin dahil olduğun RP deki karakterimi Eldrich Knight yapmayı düünüyordum ama sonra vazgeçtim... Eldrich Knight Nasıl olunur dersen bkz D&D Core Rule Book 2 Dungeon Master's Guide 3.5 Edition
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
DM'i ve diğer oyuncuları bedava 5lvl wizard olduğun konusunda kandırırsan olur heralde..
Diğer türlü genellikle fight/mage ler acayip zayıf oluyorlar. Yeni players hand book 2'de veya complete arcana'da bir yerlerde yeni fighter mage classları var. Hem bayağa fighterlar, hem mageler. Ama bana biraz 14 yaşındaki amerikalılar için yapılmış gibi geldiler. Yani karakteri derinleştirmek yerine, karakter kağıdını derinleştiriyorlar.
Diğer türlü genellikle fight/mage ler acayip zayıf oluyorlar. Yeni players hand book 2'de veya complete arcana'da bir yerlerde yeni fighter mage classları var. Hem bayağa fighterlar, hem mageler. Ama bana biraz 14 yaşındaki amerikalılar için yapılmış gibi geldiler. Yani karakteri derinleştirmek yerine, karakter kağıdını derinleştiriyorlar.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Eldrich Knightlar'ı ilk Elf Gölgesi'nde görmüştüm. Hoşuma gitmişlerdi doğrusu. Ama ben DM olsam ancak Lawfull karakterlerin Eld Kng olmasına izin veririm çünkü aşırı ddisiplin gerektiriyor gibi geliyor bana.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
- darkflarer
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Bence en iyisi babalar gibi mage'de devam edip archmage olmak... Bi karizması var bi kere... Parayı biriktirip birde güzel bir kule yaptırdın mı.. Ohh!! Kulenin çatısında rakı balıkda ne güzel gider...
Ben fighter-mage'i hep RP'den uzak PowerPlay'e yakın görmüşümdür o yuüzden pek sevmem...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio