Yeni Dünya'da Köle Olursak Neler Olur? (gRP Ekranı)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Yeni Dünya'da Köle Olursak Neler Olur? (gRP Ekranı)

Post by WizardOfQuarks »

Evet arkadaşlar, hepimizin sonu kölelik gibi görünüyor. Peki bu durumda ne yapabiliriz? Vaktimizi nasıl geçirebiliriz?

NOT:

1. "Kölelerin de eğlenmeye hakkı var." mantığıyla hareket ederek mesajlar RPsel yaklaşımla yazılacaktır.

2. Smiley kullanmak serbesttir.

3. Yeni Dünya oyunundaki oyuncular dışında kalan kullanıcıların mesaj yazmaması rica olunur.

4. DM yazabilir. :-P

5. Burada DM benim. :evillaugh: ( Yedek DM ise Calida. :D )
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Vakit geçmek bilmiyordu. her yerde sıkılan sinir bozucu tipler vardı. Ne gıcık bir durumdu. Herkesi eğlendirmek yerine çaktırmadan yolmak daha cazip geldi saelnir e. Cleric bile olsa cebince her zaman taşıdığı zar takımını çıkardı . "Benle elindekilere karşılık barbut oynayacak var mı" diye seslendi. Silah dalan düşünmüyordu zaten güzel bir yiyecek içki yada eşya olursa güzel olurdu. Aslında kalında neler neler geçiyordu da burada yazarsa başlığın kapansından korkutuğu için kendine sakladı fakat yinede içten içe güldü. :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Köleler gibi elleri ayakları kalın iplerle bağlanmıştı,
tuvaleti geldi. :ayyyy!:
"Efendim, Tuvaletim geldi."
Last edited by Mark on Mon Mar 19, 2007 11:44 am, edited 1 time in total.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ã?evresine bakınan Sealnir elleri ve ayakları kalın iplerle bağlı birinin debelendiğini gördü. Neden herkes serbestte o bağlıydı anlamadı. Gidip çözmeye başladı. Belki bu barbut oynamayı kabul ederdi.
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

pIsarak bekledigi yerden yasli buyucunun, onlari kole tuccarina satmayi planladigini duymusdu,derken` benimle barbut oynak isteyen varmi `diye bagiran clericin sesini duydu.Aklina iyi bi fikir gelmisdi, `Xyraaaaaa kiz nerdesin?` gel bak, gel kumar oynicez sizin oralarda varmi bundan?diye seslendi ve cleric`in oldugu yere gitti,
`selam kardesim,simdi bir sorum olacak? 1.mal yerine kehdani i ortaya koysak olurmu?
cunku biliyorsun o bizi satti.`ayrica oynarsam khedanin ustune oynarim ole silah bisidi
koymam ortaya, miras degil bunlar alin teri.`emeege saygi.`ama ben vazgecdim, seni gozum tutmadi,dedi ve seke seke Xyra`yi ve diger tanidik yuzleri armaya koyuldu.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Neden her deli gelip beni bulur diye kendi kendine kadının arkasından bakarken dertlendi elf. "Sanki silahını istedik senden. Birde insan tacirimidir nedir insan koyuyor bahse. İki kılıcı var havalara girmiş. Gözün tutmadıysa gelme yanıma ne kafamı şişiriyorsun" diye mırıldandı sinirle. Ne sıkıcı insanlar vardı şu hayatta.
Kadını çözerken "Efendim, Tuvaletim geldi." dediğini duydu.

"Anladık ya iki dakika rahat durursan zaten çözecem. git köşeye bi yere yap." diye yol gösterdi kadına. Sonra tekrar ortaya konuştu.

"Ee benle barbut oynamak isteyen varmı? Bu sefer tercihen aklı başında birileri olsun beni yormasınlar" Cüce yapımı kemikten zarları havaya atıp tekrar tutuyordu.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Köle olarak satılmak sinirlerini bozmuştu Xyra’nın. Ã?evresinde bitip tükenmiş, çaresiz insanlar toplanmıştı. Oysa bir süre önce ne kadaharlar can vermişti bu topluluğun ellerinde. Derken kulağına barbut oynamak isteyen birinin sesi ve ardından da tuvalete gitmek isteyen birinin sesi geldi. Dönüp bakınca Susy’yi gördü ve hemen yanına yaklaşıp “Aaa çok ayıp ama eşek kadar oldun tutamıyor musun kendini? Hem kız kısmı öyle ortalık yerde tuvaletim geldi diye bağırmaz.” diye söyledi.

Bu esnada hemen tanıdık bir ses duydu: “Xyraaaaaa kiz nerdesin?”

Olamaz, işte sevgili ranger kankim de orada yaşasın diye havalara girerken aynı zamanda "Yettim bacım!" diye bağırdı ve Elanora’nın arkasından hoplaya zıplaya ilerlemeya başladı.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Sealnir hevesle oyuncular ararken ortada hoplaya zıplaya koşan kadınları gördü ve esefle iç geçirdi. Burası artık tam bir tımarhaneye benzemeye başlamıştı. Neden delileri ayrı bir hücreye koymazlar ki diye düşündü. En iyisi onlara hiç bulaşmamaktı,
ne olur ne olmaz ısırabilirlerdi.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Aralarında en kaliteli mal benim diye düşündü :D :evillaugh: :evillaugh:
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

15 metre boyundaki, 60 str sahibi köle hepsinin yanına geldi ve bağırarak

"Hööööytt dağılın lannnnn buranın lordu benim bunda sonra nickim de LORD LIXER olacak" dedikten sonra 10 metrelik kılıcının tek bir savuruşu ile tüm köleleri ortadan ikiye böldü.

(Oyun bitmiştir, dağılın bakayım :schemes: :ayyyy!: )
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Amora köle olarak satılmak için beklerken kendisini oyalayacak bir şeyler bulmak için eteğinin cebinde sakladığı bir avuç kararmış ve büzüşmüş baklaları çıkardı, ve aynı anda
Falcı geldiiii hanım falcııı. Geleceğini bilmek isteyen güzel gacılar yakışıklı şoparlar bana gelin. Kaderinizdeki efendinin nasıl olduğunu öğrenmek istemezmisiniz... Diye etraftaki insanlara sözler söylemeye başladı. Bir yandanda yere bağlaç kurmuştu, yırtık eteği bu sefer başına bela olmamış aksine onu tam bir falcı gibi göstermişti. :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Zaten incecik bedeni vardı, salak tüccar bakmadan wc nin penceresinden ayağını geçirdi, :evillaugh: :-P
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Yeni Dünya'da Köle Olursak Neler Olur? (gRP EkranÃ

Post by WizardOfQuarks »

Sayın Lord Lixer, lütfen şunu daha dikkatli okuyun.

WizardOfQuarks wrote:3. Yeni Dünya oyunundaki oyuncular dışında kalan kullanıcıların mesaj yazmaması rica olunur.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond satıldıktan sonra neşesi bozulmuştu.Zati uykusu vardı.

*BEN GURURUMLA Ã?LECEğİM.* diye bağırdı.Sonra adamın biri Edmond'u öldürmeye çalışınca *şAKAAA* diye düzeltti.Aklından bir büyü geçiyordu, kaçmak için.Elindeki ipleri yakacaktı.Ve yakmak için bir Fireball attı :evil: :evil:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
EldariL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EldariL »

köleliğin insanları bu kadar çıldırtacağı aklına gelmezdi... ama.. ama...
bu onun gururuna çok dokunmuştu...
kimse görmemeliydi ama kendini saklanana kadar tutamadı ve....

bahhuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeee
BÃ?HÃ?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?
die ağladı kadın savaşçı....

burnunu silcek bişiler aramaya başladı... yakındaki cleriğin pelerinin gözüne kestirdi :D
Post Reply