Yeni Dünya'da Köle Olursak Neler Olur? (gRP Ekranı)
Bir cleriğe doğru koşan kadını ören Edmond *Yazık yaa, kölelikten kafayı yemiş* dedi.Sonra da *Burada ki tek akıllı benim* dedi kafasını toprağa gömerek
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Piijek bir elinde tequila dolu matarası bir elinde epesi ile duvara resmini çiziktirmekteydi...
"Ulan bu yaşa geldim hala kölelikten kurtulamadım. Ne biçim hayat bu!" gibi şeyler zırvalıyordu....
"Ulan bu yaşa geldim hala kölelikten kurtulamadım. Ne biçim hayat bu!" gibi şeyler zırvalıyordu....
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Xardas, bu duruma nasıl geldiğini merak ediyordu.
"Kesin haşhaş yedirmişlerdir..."diye düşündü. Sonra bulunduğu durumu incelemeye koyuldu. Elleri, ağzı yine haşhaş kokan biri tarafından bağlanıyordu ki, kara cüppeli onun bir cin tarafından çarpılmış olduğundan şüphelendi. Bu adamın içine kesin cin girmişti. Sebebine gelince, böyle tipsiz bir herif normal bir insan olamazdı da o yüzden.
"Lütfen durun, bağlamayın.."dedi kısık bir sesle.
"Neden?"diye sordu adam haşhaş kokan nefesiyle,"bağlamayalım da bağlama mı çalalım?" dedi ve ardından bu salak espriye güldü.
Xardas da gülermiş gibi yaptı, rol yeteneği fazlaydı zira. Adamın böyle bir espri yaptığını da duyunca, bu adamın içine cin girdiğinden emin oldu. Ã?ünkü cinlerin hep bağlama çalıp haşhaş yedikleri herkes tarafından bilinirdi.
"Afedersiniz ama, içinize cin girmiş efendim. İzin verin çıkarayım."dedi Xardas.
"Ne demek lan içine girmiş falan?"diye sinirlendi cin tarafından çarpılmış olan adam. "Ne nereme girdi de çıkarıyosun bakiyim seni öldürürüm bana kara cüppeli artisliği taslama ben adamı artis yaparım."
"Yanlış anladınız efendim ben onu kastetmemiştim."dedi kara cüppeli adamın haşhaş kokan nefesi yüzünden öksürerek. "Cin sizi kontrol ediyor onu demek istedim yani."
"Ben de büyücüler zekidir sanırdım, beni cin kontrol ediyorsa, neden cini çıkarmana izin veriyim ki?"dedi adam. Ancak bu sırada kara cüppeli elindeki bağı uzun parmaklarıyla sinsice çözdükten sonra cin çıkarma büyüsüne başlamıştı. (Exorcisizm) Büyü bitince adam önünde diz çöküp"Tanrılar senden razı olsun abi."dedi. "Tanrılar ne muradın varsa versin."
Xardas'ın dudaklarına alaycı bir gülümseme yayıldı...
"Kesin haşhaş yedirmişlerdir..."diye düşündü. Sonra bulunduğu durumu incelemeye koyuldu. Elleri, ağzı yine haşhaş kokan biri tarafından bağlanıyordu ki, kara cüppeli onun bir cin tarafından çarpılmış olduğundan şüphelendi. Bu adamın içine kesin cin girmişti. Sebebine gelince, böyle tipsiz bir herif normal bir insan olamazdı da o yüzden.
"Lütfen durun, bağlamayın.."dedi kısık bir sesle.
"Neden?"diye sordu adam haşhaş kokan nefesiyle,"bağlamayalım da bağlama mı çalalım?" dedi ve ardından bu salak espriye güldü.
Xardas da gülermiş gibi yaptı, rol yeteneği fazlaydı zira. Adamın böyle bir espri yaptığını da duyunca, bu adamın içine cin girdiğinden emin oldu. Ã?ünkü cinlerin hep bağlama çalıp haşhaş yedikleri herkes tarafından bilinirdi.
"Afedersiniz ama, içinize cin girmiş efendim. İzin verin çıkarayım."dedi Xardas.
"Ne demek lan içine girmiş falan?"diye sinirlendi cin tarafından çarpılmış olan adam. "Ne nereme girdi de çıkarıyosun bakiyim seni öldürürüm bana kara cüppeli artisliği taslama ben adamı artis yaparım."
"Yanlış anladınız efendim ben onu kastetmemiştim."dedi kara cüppeli adamın haşhaş kokan nefesi yüzünden öksürerek. "Cin sizi kontrol ediyor onu demek istedim yani."
"Ben de büyücüler zekidir sanırdım, beni cin kontrol ediyorsa, neden cini çıkarmana izin veriyim ki?"dedi adam. Ancak bu sırada kara cüppeli elindeki bağı uzun parmaklarıyla sinsice çözdükten sonra cin çıkarma büyüsüne başlamıştı. (Exorcisizm) Büyü bitince adam önünde diz çöküp"Tanrılar senden razı olsun abi."dedi. "Tanrılar ne muradın varsa versin."
Xardas'ın dudaklarına alaycı bir gülümseme yayıldı...
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Edmond etrafa baktı ve.*HAYDİ Ãƒ?OCUKLAR OTURMAYA GELDİK.KALKIN DAHS EDİN* dedi ve.DANCİNG LİGHTS, sonra herkes oynamaya başladı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Xyra, Elanora’nın arkasından giderken bir de ne görsün? Alegria bir köşede hüngür hüngür ağlıyordu. Hemen yanına gitti. “Ah canım, ağlama kıyamam. Bak gel hadi fal baktıralım. Sonra da sek sek oynarız.”
Bu sözler Xyra’nın ağzından dökülürken, savaşçının gözlerindeki cinnet ifadesini farketti. “Olamaz seni de mi cin çarptı? Ya hufff, ne yapabilirim ben şimdi? Hiç te anlamam ki ben cin çıkartmaktan. Ama, ama... Hıh buldum. :plotting: Hadi bak orada cinci hoca var ona gidiyoruz. Elanoraaaa! Ben Alegria’yı cinci hocaya götürüyorum sen de falcıdan randevu al, olur mu?” diye bağırıp omzuna ancak geldiği savaşçı kadına destek olmaya çalışırken yere kapaklandı ama hiç istifini bozmadan bütün karizmasıyla
saçını başını toplayıp Xardas’a giden yolda Alegria’ya eşlik etti.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
tam elleri uzanmıştı... tam dokunuyordu.. evet tam da burnunu sileceği kumaşlar parmaklarının önündeydi ki......
ufak tefek kara kız ona bi sürü şey saçmaladı... "nayırrrrrrrrrrrrr" diye bağırdı.... :evillaugh:
bunu nasıl yapardı... sümükler artık iice kaşındırmaya başlamıştı... ve drow kızı ona başka seçenek bırakmadı...
onun pelerinini yakalayıp bi güzel burnunu sildi...
hrrrrrrrrrHHHHHHğğğğğğğğaaaaaa
"oh be rahatladım!!!"
:schemes:
ufak tefek kara kız ona bi sürü şey saçmaladı... "nayırrrrrrrrrrrrr" diye bağırdı.... :evillaugh:
bunu nasıl yapardı... sümükler artık iice kaşındırmaya başlamıştı... ve drow kızı ona başka seçenek bırakmadı...
onun pelerinini yakalayıp bi güzel burnunu sildi...
hrrrrrrrrrHHHHHHğğğğğğğğaaaaaa
"oh be rahatladım!!!"
:schemes:
Xyra ile birlikde seke seke dolasirken, `Falci geldi hanimmmmm,`diye kendini
yere atan etekleri perperisan olmus kadini gordu ve durdu,
kafasini kasirken
gozlerini kisip ilerdeki onune buzusmus baklalari atan kadina derin derin bakdi.`
hey gidiiiiii koca dunyaaaa, bu bizim etekleri baldirina bacaga dolanip duran kahin deilmi :plotting: ?
die sordu kendi kendine.Elini para kesesine goturdu,cikardigi sesler onu tatmin etmisdi,
susy`nin oldugu tuvalete girdi kapiyi caldi,`Kiz sussy bak falci geldi, cik cabukk,
randevu alcez, ben gidiom yetis arkamdan.`die bir hisim girigi tuvaletten cikdi.Oda
ne Xyra`nin pelerinine surunen bisi gordu,gozlerini gene kisdi, baktiki bi sorun yok
`Ayol ne isiniz var hadi bakin falci gitcek,bi konusalim`die seslendi Xyranin oldugu tarafa.
tam onune donuyorduki, yanindan hizlica gecen bi ates topu fark etti.
ellerini beline koydu. `Admond genemi sen canikom ya,aaaaa insan bi attigi yere dikkat eder.
kim tutcak simdi bu basi bos gezen ates topunu yaa.CIK CIK CIK.
`diye sitemde bulundu,
ve Falcidan randevu almak icin falcinin oldugu tarafa dogru sekmeye devam ederek ilerledi.
giderkende en sevdigi sarkiyi mirildaniyordu.
`Gonul bagim ask cicegim, ugur bocegim, sana guller menekseler morlar sacayim...iste yavrum senin
icin zehir iceyim, bir tebessum yeter bana gonul cicegim.`
deep not:bu sarki halk ozani olan oguz yilmas adli kisinin ulvi bir eseridir.
:ayyyy!:
yere atan etekleri perperisan olmus kadini gordu ve durdu,
gozlerini kisip ilerdeki onune buzusmus baklalari atan kadina derin derin bakdi.`
hey gidiiiiii koca dunyaaaa, bu bizim etekleri baldirina bacaga dolanip duran kahin deilmi :plotting: ?
die sordu kendi kendine.Elini para kesesine goturdu,cikardigi sesler onu tatmin etmisdi,
susy`nin oldugu tuvalete girdi kapiyi caldi,`Kiz sussy bak falci geldi, cik cabukk,
randevu alcez, ben gidiom yetis arkamdan.`die bir hisim girigi tuvaletten cikdi.Oda
ne Xyra`nin pelerinine surunen bisi gordu,gozlerini gene kisdi, baktiki bi sorun yok
`Ayol ne isiniz var hadi bakin falci gitcek,bi konusalim`die seslendi Xyranin oldugu tarafa.
tam onune donuyorduki, yanindan hizlica gecen bi ates topu fark etti.
ellerini beline koydu. `Admond genemi sen canikom ya,aaaaa insan bi attigi yere dikkat eder.
kim tutcak simdi bu basi bos gezen ates topunu yaa.CIK CIK CIK.
ve Falcidan randevu almak icin falcinin oldugu tarafa dogru sekmeye devam ederek ilerledi.
giderkende en sevdigi sarkiyi mirildaniyordu.
`Gonul bagim ask cicegim, ugur bocegim, sana guller menekseler morlar sacayim...iste yavrum senin
icin zehir iceyim, bir tebessum yeter bana gonul cicegim.`
deep not:bu sarki halk ozani olan oguz yilmas adli kisinin ulvi bir eseridir.
:ayyyy!:
Edöpmd kendini çağıran birini duyunca.*Ã?atlama koca gacı, bak nası durduruyom* dedi ve ateş tupuna doğru balgam söktü.Ateş topu ayaklanıp kaçtı
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Xardas, pelerininde sümük bulunan dişi bir drowun, omzuna yaslanmış duran dişi bir savaşçıyla beraber ona doğru geldiğini gördü. Artık cin çıkarma yolundaki becerisi keşfedilmiş olmalıydı. O da onlara doğru yöneldi ve:
"Hastamızıniçine cin mi girdi? Girdiyse türünü, cinsiyetini, hangi aileye mensup olduğunu, ülkesini, hangi takımı tuttuğunu vs biliyorsanız söyleyin çıkarması çok kolaylaşır. Ã?bür türlü zor oluyor biliyorsunuz bu cinler istediği şekle girebiliyorlar da..."dedi artisçe. "Bilmeyebilirsiniz tabii zamanımızın bilinçli varlıkları bunlarla pek ilgilenmiyor. Bu cin adını verdiğimiz yaratıklar ışıktan oluşurlar, ama binbir türlü karanlık işe bulaşırlar. Siz bunlara üç harfli derseniz iyi olur çünkü öbür türlü yem vereceksiniz sanıp size musallat olurlar. Benim bu cinlere yazdığım özel bir şiir var, bununla onları kaçırmayı başarıyorum. şimdi iyi izleyin-ama izlemeseniz de olur çünkü bunu sadece cinciler yapabilir."
Kara cüppeli havasını attıktan sonra drowa yanındaki dişiyi ona bırakmasını söyledi ve adının Alegria olduğunu öğrendi. Sonra ince uzun parmaklarını kadının yüzüne batırıp cin-çıkarma şiiirini söyledi:
"Cinni cünna olmadı valla!
İyi mi ettin Alegria'ya musallat olmakla?
Ne yaparsan yap ama bırakmalısın onu mutlaka!"
Sözler söylenirken kadının yüzü iyice kana bulanmıştı. Xardas, doğru yapıp yapmadığından bir an şüphelendi ama doğru olmak zorundaydı. Daha sonra kana bulanmış olan uzun tırnaklarını yalayarak temizledi ve "Bir daha cin musallat olmasın diye her gün üç defa bu şiiri okumalısınız. "dedi. "Ama dikkat edin okurken ağlamayın çok duygusal bir şiirdir. Ben bunu bir kağıda yazıp size vereyim. Ama eğer okurken ağlarsanız, cinler duygusal zayıflıklarınızdan faydalanır ve size çok kötü şeyler yaparlar."dedi ve kağıdı yazıp onlara doğru uzattı.
"Hastamızıniçine cin mi girdi? Girdiyse türünü, cinsiyetini, hangi aileye mensup olduğunu, ülkesini, hangi takımı tuttuğunu vs biliyorsanız söyleyin çıkarması çok kolaylaşır. Ã?bür türlü zor oluyor biliyorsunuz bu cinler istediği şekle girebiliyorlar da..."dedi artisçe. "Bilmeyebilirsiniz tabii zamanımızın bilinçli varlıkları bunlarla pek ilgilenmiyor. Bu cin adını verdiğimiz yaratıklar ışıktan oluşurlar, ama binbir türlü karanlık işe bulaşırlar. Siz bunlara üç harfli derseniz iyi olur çünkü öbür türlü yem vereceksiniz sanıp size musallat olurlar. Benim bu cinlere yazdığım özel bir şiir var, bununla onları kaçırmayı başarıyorum. şimdi iyi izleyin-ama izlemeseniz de olur çünkü bunu sadece cinciler yapabilir."
Kara cüppeli havasını attıktan sonra drowa yanındaki dişiyi ona bırakmasını söyledi ve adının Alegria olduğunu öğrendi. Sonra ince uzun parmaklarını kadının yüzüne batırıp cin-çıkarma şiiirini söyledi:
"Cinni cünna olmadı valla!
İyi mi ettin Alegria'ya musallat olmakla?
Ne yaparsan yap ama bırakmalısın onu mutlaka!"
Sözler söylenirken kadının yüzü iyice kana bulanmıştı. Xardas, doğru yapıp yapmadığından bir an şüphelendi ama doğru olmak zorundaydı. Daha sonra kana bulanmış olan uzun tırnaklarını yalayarak temizledi ve "Bir daha cin musallat olmasın diye her gün üç defa bu şiiri okumalısınız. "dedi. "Ama dikkat edin okurken ağlamayın çok duygusal bir şiirdir. Ben bunu bir kağıda yazıp size vereyim. Ama eğer okurken ağlarsanız, cinler duygusal zayıflıklarınızdan faydalanır ve size çok kötü şeyler yaparlar."dedi ve kağıdı yazıp onlara doğru uzattı.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Susy wc nin demir çubuklarından başını uzatıp , içerideki manyaklara baktı 
Cincihoca vardı.
Ağlayan bir kadın,
Deli bir adam, halay çekiyordu.
Cleric in teki de öle bön bön bakıyordu.
Durum hiç iyi değildi, susy de bu hapsedildikleri yere büyü mü yapmışlar diye düşündü. Deliriyorum galiba AAAAA çığlık attı. Beyaz bir şey vardı deli kıyafeti giydirmişlerdi, boğuluyordu çekiştirdi kıyafeti
MYSTTRAAAA
Ã?nündeki deli gömleği değildi, beyaz bir cüppeydi, duvardaki aynaya gitti.
Erkek suratı "NEEEEE" delircek gibiydi
-"Ama bEN SUUUsy yim "
ağzı açık aynada kendine bakıyordu.
Arkada, başka insanlar vardı, kalın cam ın ardında ahu yu gördü,
-"Aman tanrım, bu gerçek dünya.
Biz oyun oynarken, kendimizi kaptırmışız"
Deli gibi nefes alıyordu hızlı ca,
yaklaşan bir kızı gördü,bir az önce hapları taşıyan beyaz önlüklü kadından uzaklaşıyordu. (BURDAN KAÃ?MALIYIM, ALLAHIM YARDIM ET, DELİRMİşİM)
Kız deli gibi elinde, oyuncak kılıç sallıyordu. Ahu suratını siyaha boyamıştı. Bir çocuk siyah cüppe giymiş ti , kendine baktı , Mert (beyaz cüppe giyiyorum deliyim. evet. burdan kaçmalıyım.)
Kılıç sallayan kız yaklaştı.
Kızı yakaladı. Doktorların göremeyecekleri yere çekti. "Bigem. Bigem sin sen . Bigem Hatırlamı yormusun." Kendine hakim olamıyordu artık.
Cincihoca vardı.
Ağlayan bir kadın,
Deli bir adam, halay çekiyordu.
Cleric in teki de öle bön bön bakıyordu.
Durum hiç iyi değildi, susy de bu hapsedildikleri yere büyü mü yapmışlar diye düşündü. Deliriyorum galiba AAAAA çığlık attı. Beyaz bir şey vardı deli kıyafeti giydirmişlerdi, boğuluyordu çekiştirdi kıyafeti
MYSTTRAAAA
Ã?nündeki deli gömleği değildi, beyaz bir cüppeydi, duvardaki aynaya gitti.
Erkek suratı "NEEEEE" delircek gibiydi
-"Ama bEN SUUUsy yim "
ağzı açık aynada kendine bakıyordu.
Arkada, başka insanlar vardı, kalın cam ın ardında ahu yu gördü,
-"Aman tanrım, bu gerçek dünya.
Biz oyun oynarken, kendimizi kaptırmışız"
Deli gibi nefes alıyordu hızlı ca,
yaklaşan bir kızı gördü,bir az önce hapları taşıyan beyaz önlüklü kadından uzaklaşıyordu. (BURDAN KAÃ?MALIYIM, ALLAHIM YARDIM ET, DELİRMİşİM)
Kız deli gibi elinde, oyuncak kılıç sallıyordu. Ahu suratını siyaha boyamıştı. Bir çocuk siyah cüppe giymiş ti , kendine baktı , Mert (beyaz cüppe giyiyorum deliyim. evet. burdan kaçmalıyım.)
Kılıç sallayan kız yaklaştı.
Koridorun ucuna doğru gidiyordu, ahunun koğuşuna doğru, "Hemen kaçmalıyım"Elanora wrote:`Kiz sussy bak falci geldi, cik cabukk,
randevu alcez, ben gidiom yetis arkamdan.`
Kızı yakaladı. Doktorların göremeyecekleri yere çekti. "Bigem. Bigem sin sen . Bigem Hatırlamı yormusun." Kendine hakim olamıyordu artık.
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
"Abiler ablalar... değerli kardeşlerim
Sadece bir dakikikanızı alacağım..."
diye söze başladı...
sonra çantasından çıkartığüı birbirinden renkli incik boncuk ve takıyı ortaya çıkardı mavi saçlı elf...
"şu elimde görmüş olduğunuz mavi yeşil akikten yapılma kolye ucu... en değerli elf bakirelerinin gözetimi altında ay ışığında küçük elf kızları tarafından oyulmuşş olup aynı zamanda 1 adet Naturel Armor vermektedir... "
Elindeki mavi kolyeleri sallayarak kalabalık arasında dolaşmaktadır genç elf güzel kızların önünende iki kere durup mallarını sergilemektedir.
"Sadece bununla kalsa iyi... ama bukadar da değil şşu elimde görmüşş olduğunuz mavi yüzükğüde size sunmaktayım. İkisinin renklerinin nasıl da uyuştuğunu siz de farkedeceksiniz."
Elinde yay taşşıyan genç bir kızın yanına geldiğinde...
"Bakın gözlerinize ne kadar da uydu öyle değilmi genç bayan?"
dedi mavi saçlı elf oturan insanların arasında dolaşıp parmaklarından sarkan kolyeleri gössterirken.
"Ancak size sunacağım teklif bunlarla da kalmıyor." dedi genç elf sesi yükselterek.
"Bu yüzün ve kolyenin yanında sizlere sadece bu gün için özle bir armağanım daha var. Bu elimde tuttuğum küpeler de gene aynı elf kızları tarafından yapılmışş olup kullanana mirror image büyüsü yapmayı sağlamaktadır."
Kasıla kasıla etrafta dolaşan elf tekrar sesini yükseltti.
"BUNUNLA DA kalmayarak size son olarak bu 6 lı boya kalemlerini de veriyorum. Alın çocuklarınız sevinsin."
"Peki büyün bunları yani bir adet NA+1 kolye bir adet yeşim yüzün iki adet yeşim mirror image küpe ve 6lı boya seti sadece ve sadece 10 altın..."
"EVET EVET yanlış duymadınız sadece 10 altın."
"Bayanlar baylar genç kızlar sevgililer ve kocalar...
Bu fırsat kaçmaz buyrun buyrun"
Sadece bir dakikikanızı alacağım..."
diye söze başladı...
sonra çantasından çıkartığüı birbirinden renkli incik boncuk ve takıyı ortaya çıkardı mavi saçlı elf...
"şu elimde görmüş olduğunuz mavi yeşil akikten yapılma kolye ucu... en değerli elf bakirelerinin gözetimi altında ay ışığında küçük elf kızları tarafından oyulmuşş olup aynı zamanda 1 adet Naturel Armor vermektedir... "
Elindeki mavi kolyeleri sallayarak kalabalık arasında dolaşmaktadır genç elf güzel kızların önünende iki kere durup mallarını sergilemektedir.
"Sadece bununla kalsa iyi... ama bukadar da değil şşu elimde görmüşş olduğunuz mavi yüzükğüde size sunmaktayım. İkisinin renklerinin nasıl da uyuştuğunu siz de farkedeceksiniz."
Elinde yay taşşıyan genç bir kızın yanına geldiğinde...
"Bakın gözlerinize ne kadar da uydu öyle değilmi genç bayan?"
dedi mavi saçlı elf oturan insanların arasında dolaşıp parmaklarından sarkan kolyeleri gössterirken.
"Ancak size sunacağım teklif bunlarla da kalmıyor." dedi genç elf sesi yükselterek.
"Bu yüzün ve kolyenin yanında sizlere sadece bu gün için özle bir armağanım daha var. Bu elimde tuttuğum küpeler de gene aynı elf kızları tarafından yapılmışş olup kullanana mirror image büyüsü yapmayı sağlamaktadır."
Kasıla kasıla etrafta dolaşan elf tekrar sesini yükseltti.
"BUNUNLA DA kalmayarak size son olarak bu 6 lı boya kalemlerini de veriyorum. Alın çocuklarınız sevinsin."
"Peki büyün bunları yani bir adet NA+1 kolye bir adet yeşim yüzün iki adet yeşim mirror image küpe ve 6lı boya seti sadece ve sadece 10 altın..."
"EVET EVET yanlış duymadınız sadece 10 altın."
"Bayanlar baylar genç kızlar sevgililer ve kocalar...
Bu fırsat kaçmaz buyrun buyrun"
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
En sonunda bir müşteri bulmuştu karşısındaki kadın ondan randevu istiyordu Amora hiç düşünmeden şu an boşum isterseniz size bilmek istediğiniz her şeyi söyleyebilirim, birden transa geçti ağzından köpükler şaçarak konuşmaya başladı Görüüyorummm Görüüüyooorummm Görüyoruuummm
Tanrım kör değilim görüyorummm evet evet gözleim açıldı diyip sevincini kahkahalarla belirtti. Karşısında duran kadanda tırnaklarını körpülemeye başlamıştı
Amora imajını bozmamak için kolundaki bilesikleri sallamaya başlamıştı, hanım kızım güzel gözlü ceylan bakışlı Hülya Avşar gibi çıkık kıçlı ablam istersem çeyizlik dantellerim, çift kişilik nevresim takımlarım, viston masa örtülerim, patıskadan yastık kılıflarım var istersem aşk büyüsüde yaparım he ablam istermisin.
Lienas yine aralarda kaynamıştı. ellerindeki iplere baktı ve belki açarım dedi. mantıklı ve düşünerk bi hamle yapması gerekliyordu. şu anada yapılacak kadar iyi gözüken neydi. gülümsedi. bir fikri vardı. :schemes:
kendisini köle alarak adam adama seslendi.
"efendi, efendi. görüyorsunuz ki ben köle olmak için çok ufak-tefek ve güçsüzüm. izin verin size diğer yeteğmi göstereyim. ben oldukça iyi dans edebilirim. önceden dansçı olarak çalıştım
lütfen, ben ağır işler için çok ufağım
"
:plotting: eğer satılmaya bu şekilde gitseydi, oldukça işine gelirdi. :schemes: eğer ellerinide çözdürebilirse adamı inandırmak için küçük bi gösteri yapacaktı. sonra belki diğerlerini bile kurtarabilirdi. tabiki canı isterse :evillaugh: . büyük ihtimalle bir kişiyi kurtacaktı ama ondanda şmidlik emin değildi.
en iyisi ellerini çözdürmekti
gerisi nasılsa gelirdi.
kendisini köle alarak adam adama seslendi.
"efendi, efendi. görüyorsunuz ki ben köle olmak için çok ufak-tefek ve güçsüzüm. izin verin size diğer yeteğmi göstereyim. ben oldukça iyi dans edebilirim. önceden dansçı olarak çalıştım
:plotting: eğer satılmaya bu şekilde gitseydi, oldukça işine gelirdi. :schemes: eğer ellerinide çözdürebilirse adamı inandırmak için küçük bi gösteri yapacaktı. sonra belki diğerlerini bile kurtarabilirdi. tabiki canı isterse :evillaugh: . büyük ihtimalle bir kişiyi kurtacaktı ama ondanda şmidlik emin değildi.
en iyisi ellerini çözdürmekti

Lienas baktı ki kendisine cevap veren yok, ince bileklerini yüksek escape artistic skill inden faydalanarak iplerin içinden geçirip serberst kalıverdi.
vee derken oda nee.. cebinden çıkarttığı ucunda paralar takılı eşarbı beline doladı. sonra ellerine zillerini taktı. kendi zilleriyle verdiği tempoyla göbecikler atmaya başladı
"hadee gacilar ne durursunuz, gelince atın göbecikler,. dökün kurtçuklarınızı. şu kızanlarada söyleyin kursunlar sofrayı. uynanır mı böyle kuru kuruya be yaww. haydee"
çakkdı çakkıdı göbeciklerini atan lienas, şimdilerde önünde titeyip alnına para yapıştıracak ilgilnen birisini görme umuduyla, çevresine bakındı..
belkide o paranın kaynağını bulsa özgürlüğünü satın alabilirdi...
vee derken oda nee.. cebinden çıkarttığı ucunda paralar takılı eşarbı beline doladı. sonra ellerine zillerini taktı. kendi zilleriyle verdiği tempoyla göbecikler atmaya başladı
"hadee gacilar ne durursunuz, gelince atın göbecikler,. dökün kurtçuklarınızı. şu kızanlarada söyleyin kursunlar sofrayı. uynanır mı böyle kuru kuruya be yaww. haydee"
çakkdı çakkıdı göbeciklerini atan lienas, şimdilerde önünde titeyip alnına para yapıştıracak ilgilnen birisini görme umuduyla, çevresine bakındı..
belkide o paranın kaynağını bulsa özgürlüğünü satın alabilirdi...