RP'de müziğin etkisi?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kisiden kisiye degisir. Bazi insanlarin konsantrasyonu daha kolay dagilir. Bazi DM'ler dikakti bolunur. Bazilari sadece hiperaktiftir ve kapi gicirdamasiyla gobek atmaya baslayabilirler bu yuzden muzik opsiyonu grup + ozellikle DM'in ortak karari olmalidir
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Müzikli oyun oynatmaya fırsat bulamadım(okul ortamında).Ama daha kolay adapte olunulur gibime geliyor.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bazen işe yarıyor fakat her zaman olmuyor bu. Genelde oyuncuların dikkati dağılıyor, dağıtmamayı başarabilirlerse gerçekten atmosfere çok büyük artısı oluyor. Hatta şartlı refleks bile sağlayabiliyor. Mesela Blind Guardian'ın bir şarkısı oynattığım bir grupta karşılarına çıkan Satyr'lerin parçası oldu. Ve artık arkadaşlar kaçmaya başlıyorlar parçayı duydukları zaman...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

şiir yazarken veya hikaye yazarken çoook işe yarıyor müzik, Rp'den rp'ye de değişiyor.Ã?rneğin savaş Rp'sinde müzik çoook güzel oluyor.Ancak klasik bir zamanda falza işe yaramıyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
izetassky
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by izetassky »

yener,

wow'un oyun müziklerini ben de istiorum nerde bulucam. nerden indirdin
? ? ?
? ?
?
? ?
? ?
?
Now...My blind eyes see what others cannot...
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

İllakji müzik olsun ya da olmasın demem ama hafif müzik hikaye yazarken hoş olabiliyo. Lakin mümkünse enstrumental canım söz de olacaksa Loreena McKennitt boşunamı var. ayrıca aksiyon sahneleri içinde ver Pirates of the Caribbean Soundtrack'i olsun bitsin. ayrıca farklı şeyler dinleyelim bu gece diyenler için;
- McCalmans
- Cafe del Mar
- Gary Owen
- Spoons
- Spyro Gyra
- Last of the Mohikans Soundtrack
- Yanni
- Bilimum Star Wars müzikleri
Her biri dinlenmişkişi ya da kişiler olup tarzı sevenler için tavsiye edilir.
-Fac fortia et patere-
celephael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celephael »

Ben Heros Of Might And Magic 3 'ün müziklerini çaldırıyorum.Sözsüz olamsıda büyük etken.şimdiye kadar kimse yadırgamadı.Ama combatta Blindguardin,Manowar veya İced earth te iyi gidiyor bence.
Nothing Can Be Explained.
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Oyunlarımda her zaman klasik müzik çalarım. Benim için ve oynattığım oyunlar için en uygun müzik türüdür. Geniş bir arşivim var bazen senaryodaki belli yerler için farklı şeyler ayarlarım ama genelde soundtarck leri kullanırım. En iyileri de lotr, cennetin krallığı, van helsing ve belki harry potter.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Post Reply