Yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Locked
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar

Post by Marveloth »

Birkaç gündür (kendimi doğru ifade edemememden kaynaklandığını sanıyorum) düşüncelerim insanları nedense çok rahatsız etti.

Söylemek istediğim şey şuydu...

FRP ci diye hitap edilen (Lütfen frp ci die bişi yotur diye çıkış yapmayalım. Sonra tartışma doğuyo ve suç çıkış yapana değil de savunmaya geçene kalıyo) Frp ci den kastettiğim şey frp ile alakadar kimsedir. insanların tıoplumda karalara bürünmüş satanistin yandan yemişi, asosyal, karanlıkaltına kapanıp neediği belirsiz işlerle uğraşan kimse oalrak görülmesiydi. Bu benim rahatsız olduğum konuydu. Ayrıca ismini vermek istemediğim bir arkadaşımız da şaka mı gerçek mi hala belli değil benim yaptığım bir esprinin üzerine (15 nisan buluşmasını sturbucks d ayapalım) ''frpcinin sturbucks da işi ne'' diyerek beni gücendirmesi. Hiç aklınım mantığınız alıyomu 20-25 kişiye kalkıp da hadi sturbucks da toğplanalım denirmi.. Yani sonunda gülücük olan bu espriyi anlayamayıp tartışma başlamış oldu işte.

Birçok kişi bana yüklendi. Birkaç kişi de destekledi. Herkez bana yüklenince bende kendimi koruma mekanizması ''benim karşımda olanları ötelemek için'' sizler benim için birer npcsiniz dedim. Haydaaaa sen mi bize npc dersin biz dreanei dğeiliz biz insanız, bizleri hiçe sayamazsın fln :S yani bu denli abuk sabuk ve çocukça bir tartışmaya itildim resmen.

Sonuç olarak npc sözündne güç alan insanların etmediği hakaret kalmadı, DELİ OLDUM, BENCİL OLDUM, GERİZEKALI OLDUM, KÃ?STAH OLDUM, son olarak da saygısız oldum.

Bana hakaret etmiş olan arkadaşları hala umursamıyorum. Bu forumlardan banlanmama sebebiyet verse bile üzgünüm umrumda değil. Ama bu komik ve çocukça tartışmayı okumak zorunda kalan diğer tüm arkadaşlardan bizzat özür diliyorum. Ayrıca forum kirliliği oluştuğu için halkı haksız, suçlu suçsuz herkezden tekrar özür dilerim.

Npc diyerek onlara hakaret ettiğimi üdşünen tüm herkezden de özür diliyorum. Tek demek istediğim xxx kişileri önemsemediğimdi. İnsanlıktan çıkarıp başka bir mahlukatmış yerine koymak değildi. Sadece umursamamak.

Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı göstermek zorundayız, Birbirimizi umursamak zorunda da değiliz ama... Unutmayın bu bir forum. Yorumlarınızı ve fikirlerini paylaşmak tamamen şahsınızın elinde. O yüzden lütfen yerici olmaktansa yapıcı olalım.

İyi günler.
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Cok guzel bir yazi olmus. Oncelikle hatalarini farkedip (ya da fikirlerini yanlis ifade ettigini fark edip) bunlarin sorumlulugunu alabildigin icin tebrik ediyorum. :clap: Cogu kisi bu buyuklugu gosteremez ve geri adim atmamak icin diretir. Sarf ettigin bazi sozler gereksiz sert oldugu icin elestirilmis olabilirsin.

Bu forumlar karsilikli saygi ve seviyeyi koruyan herkese aciktir ve burada hic kimse nedensiz yere birbirine hakaret etmez ya da ithamlarda bulunmaz.
Marveloth wrote:Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı göstermek zorundayız, Birbirimizi umursamak zorunda da değiliz ama... Unutmayın bu bir forum. Yorumlarınızı ve fikirlerini paylaşmak tamamen şahsınızın elinde. O yüzden lütfen yerici olmaktansa yapıcı olalım
Olayin ozunu cok guzel aciklamissin. Kolay gelsin.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

şahsen bir şey söylemek istiyorum.sturbucks konusunda sana haksız yere fazla yüklenildiği konusunda sana katılıyorum.Ancak npc konusuna gelince işler biraz değişti.Saygı başlığında da belirttiğim gibi,söyleme tarzın oldukça sert,küçümser ve aşağılayıcıydı.Bir lafı söylemenin bin türlü yolu vardır ve sen en sert olanını seçtin.
Npc lafından dolayı sana hakaret edilmesi konusunda da kısmen haklısın,ancak ben sana hakaret etmiş olanlar arsında değildim.Ve bana hatırlarsan "hokkabaz cebrail" lafıyla başlayan çok kötü bir cevap yazdın.Ben mesajının saygı sınırlarını aştığını söylemek dışında,senin karakterinle ilgili tek bir kelime etmemiştim.Galiba sinirlerine hakim olamadın.
Yinede çok sinirlenmedim,çünkü senin çabuk sinirlenen biri olmanın yanı sıra,gerçekte tanışsam çok aklı başında ve hoş sohbet birisi olduğunu düşünüyorum.Bu açtığın başlık da bu fikrimi destekliyor.Senden tek ricam kırıcı mesajlar yazmadan önce iki kere düşünmen.
Özrünü kabul ediyorum ve ben de senden özür diliyorum.
İyi günler...
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

Bu topicin yalnız yalnız duracağını ve kimsenin cevap yazmicağını düşündüm ''günder'' tuşuna bastığım sırada. Ama iyiki açmışım. Evet Raistlin ve Gabriell size bende katılıyorum. Hatta NPC lafını bile bile incitsin istedim çünkü karşı saldırıdır bu var gücümle abandım bende :schemes:
Kim olsa aynısını yapardı. (Saldırıyı seçenlerin)

Evet realde ben gayet iyi ve hoş sohbet biriyim. Burda da öyleyim ama işte insanlar bazen birbirlerini kırabiliyolar.

Sana hokkabaz cebrail dedim mesela Bak aslında bu çok derin bi iğneleme.. Yani Sorcerer aynı zamanda hokkamaz da demek, gabriell de cebrail. Yani savaşta her yol mübahtır arkadaşlar ehehe :evillaugh:

Memnun oldum tanıştığıma sizinle :clap:
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Neyse... güzel dostluklar kavgayla başalr derler. Kim demişse artık
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Güzel yazmışsın ama yine de sözlere dikkat derim ben...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

:D o dostluk değil aşk Aransayes..İlk aşklar kavgayla başlar demişler :-P

Neyse arkadaşalr gerekli düzeltmeleri yapmışlar, başlık amacına ulaşmış, konunun başka boyutlara gelmemesi için başlık kilitlenmiştir.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Locked