Geyik Muhabbeti Tarihi

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Geyik Muhabbeti Tarihi

Post by NIGHT »

Neden geyik muhabbeti diye hep merak ederdim, geçenlerede gazetede okudum, ayrıntıları değil ama paylaşmaya değer birşeyler kaldı aklımda :D :

baron (adını unuttum :)) geyik avlamaya gider, saatlerce dolaşır ama geyik bulamaz, en sonnda yorulur, bir ağacın altına oturur ve tam o an'da bir geyikle göz göze gelirler ( :D ) Tüfeğine sarılır ama kurşunları evde unutmuştur, çantasındaki kirazların çekirdeklerini tüfeğine doldurur ve geyiği iki kaşının ortasından vurur, ama tabi geyik ölmez ve kaçar.
aradan yıllar geçer.
baron ormanda dolaşırken aynı geyiği görür. (aynı geyik olduğunu anlar çünkü tam iki kaşının ortasında bir kiraz ağacı vardır! :D )

baron geyiği vurur, kirazı toplar ve en yakın puba yaşadıklarını anlatmaya gideeeer :D :clap:

Nasıl buldunuz arkadaşlar :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Biraz ilginç geldi, fazla komik değil, aslında olma ihtimali yok diyemem ama saçma yinede
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Enterasan bir hikaye. Zaten bu tür şeyler hep bu tür hikayelerden türüyor.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Bu baron türkmüş galiba.. Batılı olsa, İngilizcede falan -deer time-, -to deer-, -deer talk- tarzı sözler kalırdı. Heh.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla bana da pek komik gelmedi. Enteresan sadece. Düşündükçe bu tarz hikayeler çıkabilir zaten. Aslında pek de düşünmeye gerek yok sanırım :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Geyik muhabbeti zaten geyik avlama muhabbetinden gelmiyormu? Yani kiraza falan gerek yoktu :D hahahahh ay çok güldüm :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

bana da pek komik gelmedi aslında şimdi okuyunca :D ama olsun, aydınlatıcı hiç değilse :)
Post Reply