<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ahhh!
ben de anlayamadimmm....
bir kisi gelmiceksiniz di mi?
yoksa bir isi olan ben miyim?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Abiş ciddi ciddi bu yaz ankaraya gidelim.ordakilerde bizi ağırlasın.(yani ağırlayamasın:D)hem bi tatil yapmış oluruz hem de ankarada istanbulumuzu temsil etmiş oluruz
ben simdilik bir ön temsilci olarak gidiyorum
istediiniz iletilmesi gereken bisi varsa soleyin abi...
squva seninki bir "scouting mission" olacak
bak bakalım etrafa
ortamı kokla
yolda encounter falan oluyo mu
bölgenin monsterlarından haber ver
hazırlıklı gidelim
bu arada raist o zamana kadar barbar kılıcını alıp bilemiş olur zaten
quelin dişleri yeter
bense alevli malevli bir şeyler yaparım şöyle en ortaya karışığından
siiiittt
planlari ulu orta solemek olmazz..
ayarariz merak etmeyinnn!!!