sinemaya gittik:)

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Dişlerim emrinizdedir.ama flint ve ketchup'a bu dişlerle bir şey yapamam.sonra taş olurum allah korusun.
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

disler her zaman ise yarar. sen hazirda tut.
isirilcak birini bulursun elbet...

en kötüsü ketchup sana da çikolatali pasta sözü verir
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Image

Daha ağır ve büyük bir kılıç lazım, yolculuk zor olabilir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

Raistlin wrote:Image

Daha ağır ve büyük bir kılıç lazım, yolculuk zor olabilir...
aklima bi sahne geldi:

tasslehof un sturm'un kilicini tasimaya calistigi!!!

Corax ben senin kilicin yaninda bi kender bile olamicam sanirim!!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

squva sana herşey helal olsun:)kaç katlı pasta istiyorsun sadece onu söyle,istersen çok katlı bir otopark yüksekliğinde bile olabilir:)gerçi sen ve diğer pasta canavarına yetecek pastayı henüz ankarada yapamadılar ama ben yinede sizi pastaya doyurmaya çalışacagım:)gerçi insanlık bile buna bir çare bulabilirmi bilmiyorum ama bu han müdavimi sizleri pastaya doyurmaya çalışacak:)ayrıca quel-shin de isterse ona sadece pasta değil,tüm pastane feda olsun:)
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

iste olay budur kardesim
çikolatali olsun ama
lütfeeen!!!
çikolatali pasta !!!

Corax'a sölemyin o da ister.
sonra ondan bize pasta kalmaz!!!
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

walla onu bunu bilmem ama corax kendi dilimini kendi kılıcıyla keserse hepinizin hali duman olur
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yok valla hala kendime göre bi kılıç bulamadım. şöyle 1.5 metrelik filan 20-25 kilo ağırlığında bir şey olsa (bi de param olsa) direk eve alcam ama... Napalım şimdilik ufak bir tane ile idare edioz onun da resmini yollarım yakında...

Pasta olayına gelince...
Bir günde 2 büyük pizza (ve tabii arada ekstralar) yiyebildiğime göre herhalde 2 büyük pasta da yiyebilirim ama şeker komasına girmemek için bol bol su içmem ve spor yapmam (mesela bir "şeyleri" kesmek filan) gerekebilir.

Umarım yakında tanışırız bütün Ankaralı ve İstanbul'lu kardeşlerimizle :mrgreen: (kılıcını bilemeye devam eder)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

ketchup wrote:squva sana herşey helal olsun:)kaç katlı pasta istiyorsun sadece onu söyle,istersen çok katlı bir otopark yüksekliğinde bile olabilir:)gerçi sen ve diğer pasta canavarına yetecek pastayı henüz ankarada yapamadılar ama ben yinede sizi pastaya doyurmaya çalışacagım:)gerçi insanlık bile buna bir çare bulabilirmi bilmiyorum ama bu han müdavimi sizleri pastaya doyurmaya çalışacak:)ayrıca quel-shin de isterse ona sadece pasta değil,tüm pastane feda olsun:)
Eehhee benim bir şey istemeyeceğimi biliyorsun böle cesur konuşuyosun di mi??Sen iki pasta canavarını memnun et yeter.Ben zaten şu anki halimden gayet memnunum.
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

hadi Quel istemiyomus ama hala Corax var!!!!!

pastami kimseyle paylasmam haberiniz olsun!!!
ozellikle de çikolataliysa
ki öyle de olcak!!!
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

herkesin pastası ayrı:D squva için ayrı quel için ayrı,herkes istediği kadar pasta yiyebilir,buda açık bir senet,ama abartmasak iyide olur:D
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

herkese ayrı bir pasta ha?

ketçap bonkör biriymiş!
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Gönlü zengin kecthup'ın.Parası yetse katlı otopark boyunda pasta alacak ama yeterince para yok işte :D
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

e naapsın
iki katlıyla idare edecek artık
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Burada bana yani pasta canavarına laf atıldığı için müdahale etmem gerekiyor. Arkadaşlar siz Ankara'ya gelin biz sizi en iyi şekilde ağırlarız.

Ayrıca Raistlin burada frp eşyaları - özellikle kılıç- satılan bir çok yer var ve biz bu konuda da sana elimizden gelen her türlü yardımı yaparız. Sen canını sıkma...

Bu taraflara yolu düşen herkese büyük bir misafirperverlik göstereceğimden emin olabilirsiniz. Baltamı sizin için her zaman hazırda bekletiyorum:)

Yaza doğru hem İstanbulluların hemde Ankaralıların toplanacağı bir etkinliği -mesela piknik olabilir - düzenleyelim. Eğer yol problemi sorun olacaksa ortada bir yerlerde buluşabiliriz. Mesela Bolu... Ama siz illa "ben Ankara'ya gelmek istiyorum derseniz" canınızı sıkmayın sizi ve kılıçlarınızı barındıracak yerler de buluruz...
Post Reply