sadece sordum sen bana aldırma
---------------------------------------------------
gelelim etkinlik muhabbetine; abi piknik çok iyi fikir, şöyle çayırlara salarız kendimizi, güneş, ağaç gölgesi, mangal, sucuklar, sosisler, közlenmiş domatesler . . . muhabbet . . . muhabbet . . . muhabbet
Arkadaşlar bana biri bu soruyu ne zaman soracak diye hep merak ettim ve teşekkürler Pyros... Çok heyecanlandım şimdi, acaba nasıl yanıt versem
Flint benim en çok sevdiğim karakter ama Bruenoru'da çok seviyorum. Zaten cüceler birbirine benzemez mi:) Ayrıca flintin hoşuma giden bir avatarını da bulamadım ve ben de bruenoru koydum. Ketchup arkadaşıma da şunu söylemek istiyorum, benim kişilik bozukluğumu bu kadar çabuk anlaman gözlerimi yaşarttı vallahi...
Ama siz "arkadaşım ben de flintin güzel avatarı var ve sana yollayayım derseniz" seve seve yardımızı kabul ederim.
flint gözlerin yaşarmasın,sadece senin bu bozukluğunu düzeltemiz gerektiğini belirtmek istedim.bu arada sitedeki herkesi çok tatlı olduklarını ifade etmişsin,sanırım burdaki hatayı telafi etmem lazım,en tatlı olan benim diğer üyelerde benden sonra tatlılıkta sıralamaya girebilir beni tanıyor olsaydın bunu hemen anlardın ondan sonrada bu yazdıklarını şu şekilde düzeltirdin,sitedeki bütün insanlara tatlı ama en tatlıları ketchup derdin neyse bu kadarlık bir kusurunuda mazur görebilirim,ama bir daha olmasın sakın!!!
abi bi ara derste açtım hem de deli gibi. siteye dadandım yemek bulmak için ve karşıma kim çıktı tahmin et. ketçap, abi ondan sonra bi geyik oldu sorma.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
pyros öncelikle şunu bil bu ketçabın yapısında tatlılık var,ekstra bişi yapmaya lüzum yok
yeminer de farkına vardıki benim tatlı dilim onun açlığını unutturuyor,abi buda kötü,o muhabbetten sonra yeminer her acıktığında gel muhabbet edelim diyor,tamam edelimde 10 dakikada bir muhabbet edilmezki,adamı doyurmak beni bile aştı,yeminer lütfen günde 3 defa bilemedin 4 defa karnını doyursan yeter gerçi seni doyurabilecek biri henüz insanlık tarihinde görülmedi sen şansını birde orta dünyada denesene
Seni Eru doyursun kardeşim daha ne diyeyim. Hatta boşanda Corax'ın kılıcını ye, Corax'da kılıçsız kalsın ki ben onu daha rahat öldüreyim. Aklıma gelmişken ketçap bey, squva ile benim çikolatalı pastam nerede? Ve lütfen ketçap bulaştırmadan ver pastayı bize olu mu.......
Mesela bir Abant yaparız oohhh! Misler gibi gölde balık falam tutarız. Getirdiğimiz kılılçlar ile birbirimiz keseriz hehehe...
buraya gelecek olanlar için ciddi biçimde her zaman evimin kapısı açıktır. Benim işim olsa bile gelin kalın tabii Haziran'dan sonra şu öss belası bir bitsin!
Bu arada kenetlenmeyi sonradan açıklamışlar o anlamda söylemiştim Yani gelin hepimiz toparlanırız. Maksat kaynaşmak. Yeni dostlar ile görüşmek öyle değil mi?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...