300 spartalının bir parodisi ama filmdeki pek çok canımın sıkıldığı olaya göndermeler yapmış.
http://www.youtube.com/watch?v=8wpa2Qplm8M
305 Spartalı
305 Spartalı
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yahu darkgnome o değil de senin bu avatarı şimdi fark ettim ben sevgili arkadaşım... Naapmışsın abicim koskoca Kubrick'e yaw? O adam Gnome olur mu hiç? Olmadı değil mi
? Olmasın... Lütfen!
Rahmetli salvo atmasın oralarda şimdi...
? Olmasın... Lütfen!
Rahmetli salvo atmasın oralarda şimdi...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
- kargas9999
- Kullanıcı

Orada tokat sahnelerinde filmdeki yavaşlatmalara atıf yapmışlar. Yumruk olsa yavaş sahne aldıklarından gerçeğinde burada tokata kadar indirgemişler.
Liderliği anlatan adamın hareketlere de bayıldım. Savaşata "Bak bak! şuarsıda boş kaldı sen o adama dal felan sadece yönlendiriyor. Çok güldüm orada.
Liderliği anlatan adamın hareketlere de bayıldım. Savaşata "Bak bak! şuarsıda boş kaldı sen o adama dal felan sadece yönlendiriyor. Çok güldüm orada.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı