Bir cüce hiphop yabapilir mi??
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

mereak ettim roklar nasıl yapıcaklar bence, iyi dil becerisi olan bir dil yapmalı,
orklar zaten çoğunluğu barbar olan ve böyle barbar bilinene aptal bire ırk , dil becerisi aklıyla orantılı olarak hiç yok,
yani elf gibi bir ırk yapmalı diyecem ama onlarda "rap" yapmaz diyorum çünkü bazı elfler bunların kötü tarafa yönelme olarak görecektir. Buna karşı kurallar koyacaktır.
O yüzden herhalde drowlar yapar ve tabi insanlar...
orklar zaten çoğunluğu barbar olan ve böyle barbar bilinene aptal bire ırk , dil becerisi aklıyla orantılı olarak hiç yok,
yani elf gibi bir ırk yapmalı diyecem ama onlarda "rap" yapmaz diyorum çünkü bazı elfler bunların kötü tarafa yönelme olarak görecektir. Buna karşı kurallar koyacaktır.
O yüzden herhalde drowlar yapar ve tabi insanlar...
Bu tür geyikler; elfler harmandalı oynayabilir mi, yada troller vals yapsa nasıl olur,heybetli al ejderlerin ateşli tangosu felan, yazıktır, günahtır koşuşturan bu geyiklere de, fantastik ırklara da, bizleree de...(bu arada cüceler mükemmel hip-hop yapar fırıldak gibi döner tıknaz ve güçlü organizmacıklar
)
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Biriniz cuceler zayiflasin diyo, digeriniz sakalini kessin diyo, ne yaptiniz hocam. Ince sakalsiz cuceyi memleketinden surerler halfling diye 
Cuce dedigin viking, oduncu, ciftci, orta cag derebeyi(zuppe olanlar) filan tarzinda. Ben cucelere Power Metal, Speed Metal ya da bariscil ve iyi olanlarina arabesk yakistiriyorum
Bence gnome'dan iyi repci olabilir zaten hizli konusuyolar dogal yetenekleri var
Cuce dedigin viking, oduncu, ciftci, orta cag derebeyi(zuppe olanlar) filan tarzinda. Ben cucelere Power Metal, Speed Metal ya da bariscil ve iyi olanlarina arabesk yakistiriyorum
Bence gnome'dan iyi repci olabilir zaten hizli konusuyolar dogal yetenekleri var
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power