sen ölümsüzsün diyosun bana.ölümSÖZ işte bende diyorumki elimde ölüm yok yani ölümSÖZ üm.ölüm bizi geçmiş.eğer bize ölüm gibi bi şey olcaksa bu yok oluştur.ruhumuzun ve bedenimizin sonu.
Onu raini'ye sormak lazım. Ama artık eskisi gibi takılamayacak buçukluk dostumuz. Walla ben bütü olarak Druid büyülerine hastayım. Özellikle Summonlara...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Yakında gelir...
Druidlerin kendi levellarının 2 katı kadar bir hayvanı compainion yapabilmesi korkunç!!!
Ben bir "dire elephant"a binen görünce direk topuk
Adamların dönüştüğü yaratıklar zaten sakat. Biraz animal emphaty serpiştirilmiş druid'in üzerine tanımam. Yolda gördükleri yetileri dostu yapabiliyo adamlar....
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Bir druidi öldürmek için hayvan kılığına girmek nasıl olurdu acaba? Druid çakar mıydı düşüncenin hayvan olmadığını? Sonra tam dövüş sırasında kendine dönen bir animal companion. Çok güzel bir son olurdu druid için! Hayvansı bir ölüm.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.