Edmond, doğada yaşadıklarımızın ve hissettiklerimizin, ışığın gözümüze gelmesinden çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum ben. Haksız mıyım?Edmond wrote:SAnırım imkansız olmayan birkaç icatla yapabiliriz.Ancak sadece olayları görebiliriz.İnceleyemeyiz.Fakat bunun için imkansız derecede zor bir kaç alet gerekiyor.Ã?ncelikle ışık hızından daha hızlı gitmek!, sonra da bir ışık toplayıcı.Evet, ışık hızından daha hızlı gidersek, dünyadan ayrılan ışıklardan önce belli bir noktaya ulaşmış oluruz.Bunun sonucunda kendimizin biraz eski hali anca gelmiş olur.Ve biz o biraz eski zamanı alet sayesinde topladığımız ışıkları inceleyerek olayları görebiliriz.Ancak geleceği görmek üzerinde henüz düşünmedim
ALINTI DEğİLDİR
Diyelim ki zaman makinesi icad ettiniz...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Been there. Seen that. Got the scars.
gökte gördüğümüz yıldızların bir çoğu sönmüş durumda şu anda ama çok önce yaydıkları ışıklar dünyaya yeni ulaştığı için hala yaşıyor sanıyoruz. Ama bu geleceği görmek değil, anca geçmişe yeni ulaşmak olur.
1 dk arkadaşlar, bu konuyu bu başlıkta tartışmayın. Bakın WizardOfQuarks adresi vermiş. O başlıkta tartışalım. Bende bir an şaşırdım, bu başlığa yazdım.
şimdi başlığın asıl açılış amacına geri dönelim.
1 dk arkadaşlar, bu konuyu bu başlıkta tartışmayın. Bakın WizardOfQuarks adresi vermiş. O başlıkta tartışalım. Bende bir an şaşırdım, bu başlığa yazdım.
şimdi başlığın asıl açılış amacına geri dönelim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...