sinemaya gittik:)
abi niye korkmayalım,öncelikle bayanlar ve bayandan korkmayan biri yoktur bu dünyada
üstelik pasta konusunda o kadar doyumsuzlar ki pastadan doymayınca çevrelerindekileri pasta olarak görmeye başlıyorlar
peki tahmin et bakalım,onlara kim pasta ısmarlayacak?ben korkmayayımda kim korksun 
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
ama ben bunun böyle olacağına eminim,tek umudum insafa gelmeleri,yoksa ben biterimObur diyoz diye inadına fazla fazla yemesinler şimdi?
umarım alınmazlar ama bir umudum da pastaya doyabilirler,yoksa bu garibin halini tasavvur bile edemiyorumya demeyin kızlar alınır sonra onlara obur gibi sözler söylemenizden
keser biçerler valla
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Cevap yazayım diye beni zorluyorsunuz. Tamam pastayı çok seviyorum daha doğrusu seviyoruz, ne var yani.
Kaşınmayın valla sizi mahvederim. Ayrıca bayanlar hakkında bilmediğiniz bir şey daha var o da onları sinirlendirmemeniz gerektiği. Sanırım ketçap bey benim şerrime maruz kalmadığı için bu kadar kolay konuşuyor

Kaşınmayın valla sizi mahvederim. Ayrıca bayanlar hakkında bilmediğiniz bir şey daha var o da onları sinirlendirmemeniz gerektiği. Sanırım ketçap bey benim şerrime maruz kalmadığı için bu kadar kolay konuşuyor
ya kizmasana sunlara Flint. ben çok eglendim yazilari okurken. komiklik yapiyolar iste birak oyle kalsin!!!
abartmayi seviyoruz iste bi de geyigi!!!
gerisi bos , hayat bos, salla gitsin
ha bi de Ketchup in cebi bos....
bi de ben çoook korkuncum...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
SEn Korkunç????squva wrote:ya kizmasana sunlara Flint. ben çok eglendim yazilari okurken. komiklik yapiyolar iste birak oyle kalsin!!!
Görmesem neyse hiç güleceğim yoktu walla
maruz kalabilen kimse yok ki zaten,en son işte şeytan uğraşmaya kalktı seninle ama o bile çekinip bir kenara saklandıSanırım ketçap bey benim şerrime maruz kalmadığı için bu kadar kolay konuşuyor
tabiki boş olur,çok katlı otopark yüksekliğindeki pasta kaç para tutar biliyormusunha bi de Ketchup in cebi bos....
quel uyan dostum,o gerçek yüzü değildi squvanın,sana büyü yapmış,asıl yüzünü saklamış senden,bence dikkatli ol vampirleride yer bu squvayla flintSEn Korkunç????
Görmesem neyse hiç güleceğim yoktu walla
evet buda olabilir
zaten bayanlar asıl kimliklerini zevk aldıkları bir işi yaparken ortaya koyar,mesela flint pasta yerken veya birilerini pataklerken asıl kişiliğini ortaya çıkarıyor,zaten flint için hayat pasta ve birilerini pataklamak
squvada pasta yemeyi seviyor ve sanırım oda birilerini pataklamaktan hoşlanıyor,hoşlanmasa bile artık ben varım,ve beni pataklamak onun için zevkli birşey olacak sanırım
kolay değil,o kadar laf atıyorum,bunun cezasını çok katlı otopark yüksekliğindeki pastayla ödeyemem,sanırım bu ikisi beni bir şekilde ortadan kaldıracaklar,ben böyle tahmin ediyorum