Ã?ncelikle film eleştirisi olarak gayet güzel ve izlenmeye değer bir film olduğunu hatta zamanında Optimus ve Megatron kavgalarını gözlerini faltaşı gibi açarak, o koskocaman Megatron'un nasıl olup da ufacık bir silaha dönüştüğüne aldırış etmeden izleyen herkesin muhakkak izlemesi gereken bir film olduğunu belirtmeliyim.
Lakin çizgi filmini aratan bazı yerler yok değildi, ben de eski zevki almadım diyenlere bu sebepten yanlış düşünüyorsun diyemem. Bu yüzden filmde eğer gözünüze batan detaylar varsa bilgi almak istedim. Bu soruyuda o yüzden soruyorum;
Sizce; "Bumblebee" çizgi filmde olduğu gibi bir Wolkswagen (vos vos ya da kablumbağa diyebilirsiniz) Beetle mı olamlıydı yoksa filmdeki Chevrolet Camaro yerinde bir seçim mi olmuş?
Transformers: the Movie
Transformers: the Movie
-Fac fortia et patere-
Benim duydugum kadariyla yapimcilar Volkswagen ile konusmuslar fakat arabalarinin "savas"la bagdastirilmamasi icin VW bu oneriyi reddetmis. Bu nedenle de Chevrolet ile anlasilmis.
Ayrica filmde camaronun vosvosa trip atip ona kapilariyla vurmasi da super bir gonderme olmus.
(VW 2. dunya savasinda Hitlerin Alman muhendislere suya ihtiyac duymayan ve colleri fethetmesini saglayacak araclar yapmasini emretmesiyle ilk uretime gecmis, yaralari var gocunuyolar kisacasi)
Ayrica filmde camaronun vosvosa trip atip ona kapilariyla vurmasi da super bir gonderme olmus.
(VW 2. dunya savasinda Hitlerin Alman muhendislere suya ihtiyac duymayan ve colleri fethetmesini saglayacak araclar yapmasini emretmesiyle ilk uretime gecmis, yaralari var gocunuyolar kisacasi)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Bence Son Chevrolet güzeldi
Ayrıca film kendi konusu itibariyle güzeldi, ancak anladığım kadarıyla çizgifilmle o kadar bağdaşmamış???
Yani en azından senaryoyu biraz daha az değiştirebilirlerdi, çünkü bildiğim kadarıyla, Otobot'lar o ülkenin sivilleri ve Deseptikon'da bir nevi asker?Değil mi?
Tabii bilmiyorum, Transformers yıllardır çıkan bir çizgifilm ve ben yanlız son sezonlarından bir kaçını izledim.(Unicron ve Energon)
Ayrıca film kendi konusu itibariyle güzeldi, ancak anladığım kadarıyla çizgifilmle o kadar bağdaşmamış???
Yani en azından senaryoyu biraz daha az değiştirebilirlerdi, çünkü bildiğim kadarıyla, Otobot'lar o ülkenin sivilleri ve Deseptikon'da bir nevi asker?Değil mi?
Tabii bilmiyorum, Transformers yıllardır çıkan bir çizgifilm ve ben yanlız son sezonlarından bir kaçını izledim.(Unicron ve Energon)
Gecenin 3 ünde dayanamadım izledim. Senaryosu çok güzeldi, espiriler yerindeydi, görselliği söylememe bile gerek yok. Dev robotların dövüşünü izlemek zevkti.
Ã?ocukta çok ballıydı. Hem Autobot bir arabayı kaptı hem de güzel kızı
2. si çıksada izlesek.
Ã?ocukta çok ballıydı. Hem Autobot bir arabayı kaptı hem de güzel kızı
2. si çıksada izlesek.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı