ya millet burda sadece sawaşçılarınmı söz

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
MaNiak
Gölge Ustası

ya millet burda sadece sawaşçılarınmı söz

Post by MaNiak »

Bence bizim kullandığımız silahlarda kullanılış şekilleriyle en az bir bastard sword hatta artılı bir holy twohnded kadar etkilidir mesela bir kukri back stab de değişilmezimdir skytle ise karşı karşıyalarda suprise da ii dir falan filan bi düşünün tartışalım[/i]
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

kukri oyma konusunda iyi silahdır

Post by Estebin »

backstabde kama da fena iş görmez. adamın enseye sapladın mı omurilik soğanını parçalayıp omurganın içine doğru girer. hem bir uçurumdan falan düşerken kayanın ortasına saplayıp canını kurtarmak gibi gayet güzel bir iş görebilir. malum kancayı andırıyor. skytle ne oluyor bu arada :? ilk defa duydum. scythe yani orak mı demek istedin yoksa bu bilmediğim bir egzotik silah mı? bu arada kukriyi sapladıktan sonra içerde çevirmenin uğur getirdiğine inanırım :wink:
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ewet arağın küçüğü yani senin kama die bahsettiğin şey gerçeksen yüzyüze karsılaşmalarda suprise atack olarak çok iidir ama backstab de kukriyi zaten saplamam kukrinin o özenle tasarlanmış kavisi tam kurbanın boynuna göredir ben bunu tavsiye ederim
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

(Yazan Corax Tigerheart)
Siz hırsızlar topluluğuna bir iki çift lafım var. Gereksiz yere taktik tartışmayın. Unutmayın ki bir Barbar asla backstab yemez...
Ben sizin o kamalarınızla sırtımı kaşır, kukrilerinizle diş karıştırırım. Sizlerin benim Greatsworduma karşı yapabileceğiniz ne varki kollarınızı bacaklarınızı kaybetmekten başka? Silahlarınıza zehir mi süreceksiniz? Ben zehirlerin içine doğdum. Kundaktayken beni akrepler soktu, bana vız gelir sizin komik zehirleriniz.
Ben ormanın adamıyım, sizin gibi şehirlerde yumuşak yataklarda yatarak büyümedim. Derim öyle kalınlaştıki sizin silahlarınız artık benim canımı bile yakamaz. Evimin yakınlarında (ormanda) karşılaşırsak benden kaçamazsınız, siz koşmaya alışmamışsınız, zayıfsınız. Ormanda kimse benden saklanamaz.
Sizler hanlarda para verip önünüze tabakta cansız hayvan isterken, ben yiyeceğim hayvanı yeri geldiğinde ellerimle boğdum. İnsanları onursuzca arkadan bıçaklamadım yüzyüze savaştım. Siz zeki olduğunu zanneden hem cana hem mala kıyan onursuz insanlar hepinize meydan okuyorum.
Büyük savaşçıların toplanması gereken bu mekanda sizin işiniz yok.
Terkedin burayı ve bir dahada geri dönmeyin. Yoksa Kord adına hepinizi bölmeye geliyorum. Ghhrrrraaaaaaaarrrrrrrr!!!!!!

Barbar rage'e geçer fakat kendini kaybeder ve Frenzy olur. Barbarın gözünde deliliğinin kanıtı yatar. Bu savaşçının iç organlarını dışarı döksen bile savaşacaktır. Adrenalin beynini o kadar uyuşturmuşturki bayılması mümkün değildir. Bu barbarı öldürmenin tek yolu kafasını uçurmaktır. Bu kadar kaba kuvvet kullanarak yoketmeye aç hiç bir normal insan yoktur.

With sincere regards, "Frenzied Berserker" Barbarian Corax Tigerheart
legacy_user_4

bir barbar bir barbara gel beraber...

Post by legacy_user_4 »

Seni sevdim, o hırsızların iyi bir cevap verilmeye ihtiyaçları vardı. Verdiğin cevap oldukça iyi :) Savaş karargahının ortasına bu kadar sızmaları kendilerine olan aşırı ve lüzumsuz güvenlerinin bir göstergesiydi ve bunun esasında ne kadar boş olduğunu onlara hatırlattığın için sağol. Savaşın uzmanlarına savaşın nasıl yapılması gerektiğini öğretmek doğrusu oldukça zavallı bir hareketleriydi. Bu cevaba karşılık verebilecek bir hırsız var mı piyasada doğrusu bilmiyorum. Ve sanmıyorum :) Çok sağol, seni gerçekten sevdim. Bu arada ben de barbar olduğumu söylemiş miydim? Benim dilimi konuşan birine rastlayınca bunun daha çok manası oluyor :)
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

zayıflığının olmaması zaten bir zayıflÄ

Post by Estebin »

Madem yenilmez olduğunu düşünüyorsun, daha baştan bir zayıflığını açık etmiş oldun. Zaten barbarlardan daha komplike bir düşünce sistemi beklemezdim. Savaşın, kazanmanın tek yolu olduğunu sanmanız gerçekten aldatıcı.
Varsayalım ki savaşta yenilmezsin, karın ve çocukların da senin kadar güçlüler mi? Peki ya saklanması gereken hiçbir sırrın yok mu? Öalınan büyülü bir eşyanın çelimsiz birini güçlü bir barbarla eşit derecede güçlü yapacağını düşünemiyor musun? Ya da bir hırsızın gücünün sadece savaş olmadığını mı kavrayamadın? Ateşlisin kabul edeyim ama bu güç olduğu kadar zayıflık da. İyi düşün. Bence söylediklerini bir kez daha gözden geçirmen faydalı olabilir. Hırsızların gücü kendilerinden güçlü olanları dize getirebilmelerindedir. Ama söylediklerimi tehdit olarak algılama. Sadece düşünceni değiştirebilecek birkaç dostane hatırlatma.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Savaş karargahına sızmak mı??? Biz zaten hep buradaydık... Sadece burası da değil sizden çok daha sıkı önlem alan o büyücüler bile kulelerine girmemizi önleyemiyorlar.... Derine çok güvenme dostum bu dünyada tanrıları bile öldürecek kamalar ve zehirler bulunur.. Ve hiç merak etme bir hırsız seni öldürmeden seni neyin öldüreceğini zaten iyi biliyordur... (gerçek bir hırsızsa) Sahte bir güvenle özelliklerine güvenip saldırmaz ve bu nedenle karşısındadki bir tanrı bile olsa şansı vardır.. Hele kendine aşırı guvenip onlem almayan bir tanrı ise.... Ama neyse siz yine kendi yöntemlerinize devam edin... Ve bizim sizin karargahınıza sızamadığımızı zannetmeye aslında böylesi bizim için daha iyi... Savaş karargahında fazla goz onune çıktığımızı ben de kabul ediyorum.. Kendinize güvenmeye ve bizim buraya sızamayacağımızı zannetmeye devam edin.. Bu arada konuşmak isterseniz de loncaya bekleriz....
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Corax Tigerheart yazıyor:
Kudretli Malovan,
Senin gibi güçlü ve onurlu başka bir savaşçıyı burada gördüğüm için çok mutluyum. Eminim buraya cevap yazdıklarını ve sızdıklarını zanneden zayıflarda savaş sanatının asıl ustalarına saygı göstermeyi yakında öğrenirler. Ellerinde tuttukları küçük komik şekilsiz manasız ve işlevsiz silahlarla ancak sokak aralarında yalnız gezen dikkatsiz diğer zayıfların paralarını şerefsizce çalabilirler.
Akıllanmayanlar için bir çift sözüm daha olacak elbette, herkes barbarın gücüne şahit olacak ve önünde eğilecek. Hırsızlar ancak kendi zavallı loncalarının efendisi olurlar. Fakat bu barbar hem ormanların hem orduların, kalelerin ve şehirlerin efendisi olacak, yazık zavallı hırsızlar 1 kese altın için her türlü pisliği yapacak, hayatı boyunca onursuz, imansız, sırtını rahatça dayayabileceği bir dostu bile olmadan yaşayacak ve sonunda ya dostu sandığı biri tarafından arkadan bıçaklanacak ya da barbar imparatoru tarafından asılacak. Sonra buraya gelip kelam edecek savaşın ustası olduğunu zannedecek, zeki olduğunu sanacak, laf kalabalığı yapacak. Oysa bütün hayatını kaybetmiş ruhunu ömrünü para için satmış bir köpek gibi yaşayacak farkında değil ne acı...
İşte böyle Malovan kardeş. Bu insanlar zaten acınacak halde, onları zaten muhattap almam yanlış ama birinin artık ağızlarının payını vermesi, gerçekleri kabakuvvetle kafasına sokması gerekiyordu (kabakuvvet denince elbette devreye ben girerim). Sağlıcakla kal, benim şu "zayıflara" bir çift sözüm daha var...
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

kulelerin kapısı açıktı, laboratuarınki ka

Post by Nodaril »

Kulelere giren bir hırsız gördüm haklısın. İçeri girilmemesi için herhangi bir önlem olmayan yerlere kapıyı açarak girebiliyorsunuz. Kolaysa sadece diyarın en usta büyücülerinin girebildiği Büyü Laboratuarına girin. Oranın kapılarının kapalı olduğunu kendi gözlerimle gördüm! (Ben giremedim de :( )
Işık ışıyanla gelir.
legacy_user_4

bir köstebek yeryüzündeki gerçekleri görebili

Post by legacy_user_4 »

Sadece buraya girebildiniz ve bunu bir başarı sayabiliyorsunuz? Girdiniz ve şimdi ne oldu? Bir barbarın "sakınarak" girdiği bir yerden gururla bahsetmesi ne kadar gülünç olurdu :!: Buraya "parmaklarınızın üzerinde" girdiniz ve içeride cıyaklayarak zaferinizi kutluyorsunuz! Siz de buranın kontrolünün kimin olduğunu ve kimin kalacağını gayet iyi biliyorsunuz. Sizin silahlarınızı biz bize saldıracak kadar gafillerin cesetlerinden alıp çantalarımızda bebeklerimize oynamaları için taşırken hanginiz bir barbarın çift elli kılıcını savaşta savurabilecek güce sahip?
Bir çift elli kılıcın darbesi size çarpmadan önce korkunuzdan öleceğiniz o kadar aşikar :!:
Sözünde sonuna kadar haklısın kardeş Raistlin, bunlarla konuşurken kendimi boşa laf harcıyormuş gibi hissediyorum. Gerçekleri görmemek için kendilerini o kadar kör etmişler ki. Girdikleri karanlıklardan bir gün dışarı çıkıp gerçekleri görmeye uğraşmamışlar bile.
Bir sözüm daha var ama sizlere. Sizin gücünüz karşısında (gülmekten) yıkılıyorum :ehue
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

bakın kendine sawaşçı diyenler beni dinleyin barbarlar şovalyeler paladinin yolundaki kutsanmışlar ve daha niceleri gladyatörler.... ben ben sizin gibi kaslarımla dövüşmem ben zırh giymem ben kaçmam ben korkmam hırsız kardeşlerim buraya sızmadılar benim çağrımla ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler ama siz ortaya çıkınca onlar kaçmadılar aslında hala burdalar ama gölgelerin içindeler gölgelerimin size soruyorum hanginiz bir gölgeye vurabilir hanginiz bir gölgeyle savaşabilir ben ise gölgelerin en yakın dostu onları çağırdığımda hırsız dostlarım onların içinde saklanıyor dahiu olsa gölgeler benim çağrıma ğelir ama hiçbiriniz gölgelerle sawaşamaz onlara bir kere bile wuramazsınız biz size dokunmuyoruz karışmıyoru ben ve gölgelerim ama biriniz bir hırsıza elini kaldırmaya cürret ederse :)))) işte orda gördüğü her gölgeden korksun çünkü ben gölgelerle dans eden ordayım burdayım her yerdeyim beni bulamazsınız senin gölgenleyim belki en yakın dostunun ama bilemezsin ve özellikle sen raistlin sen korkarsın benden ve sen malovan çünkü barbarlar anlamadıkları şeylerden hep korkar helede ortada vurabileceği bişi yoksa acizdir kendinize güvenmeye devam edin savaşçılar ama küçümsemeyin çünkü küçümsemek ölmenin yarısıdır.............
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Corax Tigerheart yazıyor:
HAHAHAHAHAAAHAHAAA şuna karşına çıkacak cesaretim yok desene. Ben hiç bir şeyden korkmam hele senin gibi hırsızların acınası blöflerinden ve tehditlerinden hiç korkmam. Hiç birimiz adam değiliz ortada dolaşamıyoruz, karanlıklarda fareler gibi korka korka geziyoruz desene!
Bu barbar senin zannettiğinden çok daha fazlasını anlıyor sen kafanı boşa yorma. Gölgelerde saklanarak korkak gibi yaşayacağıma dağlarda ölümle burun buruna erkek gibi yaşarım ve ölürüm daha iyi. Tabii sizin gibilerin erkeklik, şeref, onur, halsiyet, iman, gurur gibi değerlerden yoksun olduğunuzu ve yalnızca para kesesinin ağırlığına değer verdiğinizi bildiğimden bu konudan daha fazla bahsetme ihtiyacı hissetmiyorum çünkü sizin bu tür kavramları anlayabilmeniz mümkün değil.
Gölgelere vurulamazmış HAHAHAHAHAA
Eti kemiği ve kanı olan herşeye vurabilirim bunu sana garanti ediyorum. Denemesi de bedava, çık karşıma sen yeter, Hayatın boyunca köşe bucak kaçarak saklanamazsın (ya da ömrünü kaçarak tüketirsin ve en beklemediğin anda rastlaşırız, sonra uçsun kollar bacaklar)...
Sen korkmazsın öyle mi? Beni karşında görsen nasıl kaçarsın nasıl korkarsın, üzerinde kaleler kadar zırh olmasını dağlar kadar kasın olmasını Tanrı'na (tabii varsa senin Tanrı'n olacak kadar bahtsız bir Tanrı) yüzlerce kez yalvarırsın. Bir fareden daha iyi dövüşemeyen zavallı hırsız. Sen loncan için ancak harcanacak gereksiz bir ayrıntısın. Senin ölmen ya da ölmemen bu dünya için ne değiştirecek, arkandan ağlayacak bir karın çocuğun anan baban bile olmadıktan sonra? Zavallısın ama farkında değilsin hala "sizler gölgelere vurmaya cesaret edebilir misiniz" diye laf kalabalığı yapıyorsun. Ben ormanlarda trollerle ovalarda ogrelerle mağaralarında ayılarla karlı dağlarda kurtlarla savaşırken sen insanların cüzdanlarını aşırıyodun. Benim senin gölge dediğin şeyden çok daha beterlerine vurmak gibi bir alışkanlığım var (Özellikle kollarına ve bacaklarına)
şunu öğren zayıf, bükemediğin eli öpeceksin. Öünkü yalnızca güçlü olan hayatta kalır, işte barbarın hayat felsefesi budur.
Sen ki kork Corax dersin (adım Corax, Raistlin demezsen daha iyi, barbara pek uymuyor da), bakıyorum bakıorum korkacak bir şey yok ortada çünkü sen de yoksun yalnızca laf atıp kaçıyosun. Ben anlamadığım hiç bir şeyden korkmam. Evet anlamadığım şeyleri sevmem bu doğru, bu yüzden anlamadığım herşeyi bölerim. Böylece onu anlamlı kılarım.
Sen ki bana gölgenden kork diyorsun, şafak vakti benim gölgemi görsen asıl senin korkup Fearun'a kadar kaçman gerekir zavallı hırsız.
Benim konumumdaki bir barbar rakibini küçümsemez, tam tersine kendine güvenir. Ve kendine güvenmekte "öldürmenin" yarısıdır. Ben kaçarım, ben savaşmam ben zırh giymem demek asıl senin özgüvensizliğinin işaretidin, asıl seninki bir barbar tarafından bölünmenin yarısıdır.

Buyurmuşlarki Tanrıları bile öldürecek silahlar var. Zaten hırsızların imansız olduğunu biliyordum; fakat bu kadar acınacak durumda olduklarını bilmiyordum. May the Abyss take your souls for an eternity. Hiç bir günah cezasız kalmaz, Tanrıların ölebileceğini düşünmek bile ne kadar imansız olduğunuzu gösterir. Korkunç liche Vecna bile ölmedi, sen hangi Tanrıyı öldüreceksin bre çelimsiz hırsız Mask. Sen Tanrıları küçümsüyorsun, ben rakibimi küçümsesem ne yazar. (daha fazla konuşmuyorum Paladin yapmayın adamı 8) )

"Varsayalım ki savaşta yenilmezsin, karın ve çocukların da senin kadar güçlüler mi?" Hahahahaha
Senin benim karıma zarar vermen için Dağlara çıkman ormanda hayatta kalman lazım. Diyelim kaldın, (Troller aç değilmiş o gün, kurtlar gece avlanmamışlar, Ogreler kokunu almamışlar, ayılar kış uykusuna yatmışlar hani olmaz ya...) sen benim kabilemin dağlardaki yerini bulabileceğini mi sanıyorsun, bulsan hayatta mı kalacaksın? Hadi karıma da ulaştın, sana garanti ediyorum karım seni greataxe'iyle akşam yemeği yapar. Çok komiksin Estebin asıl sen kendine fazla güveniyorsun, bu da senin zayıflığını gösterir. Sen gel bizim ormanlara biz seni hangi hayvana besleyeceğimize karar vermeye çalışıyor olacağız. Komik silahlarını da getir de ateş közlerken kullanırız.

"Peki ya saklanması gereken hiçbir sırrın yok mu?" Yok HAHAHAHAHAHA!

"Öalınan büyülü bir eşyanın çelimsiz birini güçlü bir barbarla eşit derecede güçlü yapacağını düşünemiyor musun?" Büyü yoktur ne kadar safsın. HAHAHAHAHAHA! Bu arada ben yalnızca bir barbar değilim, ben Frenzied Berserker'ım bu dünyada senin gibi bir zayıfı benim yarım kadar güçlü yapacak bir efsun bile yoktur.

"Ya da bir hırsızın gücünün sadece savaş olmadığını mı kavrayamadın?" Başka gücü de mi varmış nedir "ölme" gücü mü? "Kol bacak kaybetme" gücü mü? HIAHAHAAHAHHA

Siz hırsızlar beni çok eğlendiriyorsunuz HIAAHAHAHAHAHA zavallı aç sefiller. Öalmaya devam edin bana rastlayana kadar(Öünü sonrası olmayacak, sadece uçuşan kollar ve bacaklar)...

Frenzied Berserker Barbarian Corax Tigerheart
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

:)))) Eğlenmenize sevindim barbar arkadaşlarım..... Bizleri küçümsemeye ve kendinizle övünmeye devam edin.... Gücünüz sizi bir hırsızın sadece şehirde bulunacağını zannettirecek kadar kör etmiş... Ormandaki ogre kurt ve benzeri yaratıkların bizi bulacağını mı sanıyorsunuz??? Doğada yaşayan yüzlerce hırsız nasıl hayatta kalıyor sizce. :)) Gerçekten komik... Sevgili karının battle axele bizi kıyma yapması için bizi görmesi gerekli... Tabii bıçağı sırtına yemeden önce tabii sen şimdi karının da sırtının taş gibi sert olduğunu idda edersin.. İyi o zaman görürüz bakalım sert miymiş değil miymiş???? Eğer öyle ise acaba evi yanarken sağ kalacak kadar da hünerli mi??? Allah bilir derisi ateşe de dayanıklıdır?? Yoksa bir ejderha ile falan mı evlisin??? Kimbilir??? Herhalde zehre de dayanıklı olduğunu söyleyeceksin??? Tabii sen daha hiçbir zehir görmemiş biri olarak.. Demek akrap zehrini zehir sanıyorsun??? Akrep zehrinin sinek ısırığı gibi kalacağı onlarca zehir var... Peki karın boğulmaya karşı da dayanıklı mı?? Boğazına yirmi kadar insanın doladığı zincirden kurtulabilir mi??? Uyurken sessizce yaklaşmıs ve sevgili karının battle axeni almış bir hırsızın darbesinden kurtulabilir mi? Evet karını görmedim dostum ama tüm bunlardan kurtuluyorsa tanrıya yakın bir şey olmalı??? Ve tanrıların ölmesi meselesi.... Ha ha burda gülme sırası ben de... Sen tanrıların sıra sıra katledildiği savaşları görmemişsindir tabii.... Bu dünya da zayıflığı olmayan hiçbir varlık yoktur dostum.. Ama bunu ancak o sizin küçümsediğiniz saklananlar görebilir.... Avlarını hemen avlamaz ve incelerler.. Kendilerinden çok daha güçlü avlarını.... :))) maniak ın karanlık derken bahsettiğini anlamamışsın bile... Karanlığa vurabilirsin vur bakalım... yorulana kadar vur.... Ve bizim kim olduğumuzu anlayana kadar... Evet bizi bulursan şansın olabilir belki.. Gerçi bir hırsız karşı karşıya olan savaşı bile avantajına çevirecek yeteneğe sahiptir... Ama dostum sana bir şey söyleyeyim.. Özellikle senin gibi kibirli barbarlar bizi ölmeden iki üç saniye önce bulurlar... Siz bu yöntemle savaşmayı onursuzluk sayabilirsiniz ama bizi tarif edilemez derecede eğlendiriyor özellikle karşı karşıya dövüşte beni parçalayacak düşmanın karanlıkta dönüp durması.... Dostum tarif edilmez bir zevktir.. İşte senin bahsettiğin korkuyu orada görür insan asıl... Darbe hiç ummadığı bir anda ve hiç ummadığı yerden gelir bir anda.. Hiç ummadığı bir silahla.. Bazen o kadar hızlıdır ki.. Ona vuranı takip edemez arkasında sadece rüzgar vardır.. Sonra gözü yavaşça kararır.. O anda çığlığını hissedersen o güçlü birkaç saniye önce kendini yenilmez sanan barbar artık çaresizdir.... İşte dünyada yaşanabilecek en büyük zevk... Bu nedenle avlarımın içinde en zevk aldıklarım hatta zevk için avladığım tek hedeflerim barbarlardır.... Demek bizi dostumuz yok diye eleştiriyorsunuz.. Ve demek ki kendinizi dostu olan insanlar olarak tanımlıyorsunuz.. Bazı gerçekleri ancak karanlıkta görebilirsin.. Kimsenin dostu yoktur.. O övdüğün karın bile... Bir gün bunu her barbar farkeder bunu onlara farkettirmek de zevklidir... Ama bu dünyada bunu en iyi anlayanlar da hırsızlardır... En sefil yaratıklar gibi görünsek de dünyanın kaderini elimizde tutuyoruz ve en güzeli de dünya bunun farkında değil sen de değilsin... Doğrusu gerçek bir hırsızla karşılaşmamışsın bile bazı ülkelerin hükümdarlarının bile bize boyun eğdiğini bilmiyorsun... Bilmemeye devam et... Bazı ormanların tek bir barbarın bile giremeyeceği şekilde elimizde olduğğunu da bilmemeye devam et.. Sen dostum düşmanın olan o hırsızın karşına gelmesini bekle öyle korkusuzc bekle... Arkana bakmana bile gerek yok değil mi nasıl olsa güvenebileceğin bir derin var... Evet güvendiğin herşeyinle bekle... O hırsız geldiğinde kimin üstün olduğu zaten anlaşılır... Neyse yeteri kadar konuştum... Karanlıklara tekrar dönme vaktim geldi.. Ve Malowan dostum bi karanlıklara gir bakalım göreceksin ki gerçekler ordan daha güzel görünüyor ve bir hırsız kadar korku duygusunu terbiye etmiş başka bir insan topluluğu yoktur bunu da unutma ... Biz kendimizi ölümün korkusundan bile arındırdık ölüm zaten bizi eğlendiren bir oyunlar yumağının sonudur ama yine de kılıcının hedefini o kadar bulacağından amin olma ve kılıcını savururken arkanı da kolla... Hadi bakalım sana da yolunda başarılar Bu arada büyücü dostum büyü laboratuarında olmadığımız konusunda emin olma dostum... Ve merak etme zaten oraya girecek kadar yetenekli hırsızı göremezsin sana kendini göstermez doğru an gelene dek... Neyse hırsızları küçümseyen yeni mesajları bekliyorum doğrusu çok eğleiyorum bu arada barbar kzardeş karına da selam söyle ya da sana zahmet olacaksa ben kendim de söylerim. :)))))))
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

mask sölenecek her şeyi sölemiş ama bence yetmez bu barbara nasihat değil nusubet lazım (kulaktan kulağaya bakın)
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Hmmm....Barbara karşı, hırsızlar. Bende bir barbarım. Evet. bu sizi şaşırttı mı yoksa? Ne insanım, ne akılsız bir yarı-orkum. Hala bilemediyseniz biraz aşağıya bakın. evet ben bir cüceyim! Ne var bunda! Ben mağaralr yerine çayırları tercih ediyorum ve dolaşıyorum içimdeki ateşle....Neyse hayat hikayemi anlatcak değilim herhalde.
HAHAHAHA!!!
Hırsızlar sizleri hiçbir zaman sevemedim. Neden bilemiyorum; ama sevmedim işte. sizleri küçümsemiyorum. Hayır! Ne zaman kendini beğenirsin o zaman kaybedersin! Herneyse. sizin yöntemleriniz bana göre değil. Gölgelerde dolaşmak, arkadan saldırmak, zehirli silahlar! Gereksiz uğraşlar bunlar! evet adilik bu! Size kimin saldırdığını görmeden ölmek. O kişinin yerine kendinizi koyun! HAHAHA!!! Ne olduğunu anlamadan birisi gelip sizin boynunuzu kesiyor ve siz hala nefes almaya çalışırken kanlar geliyor heryerden. BUnlar uzayıp gider. Benim amacım buraya anlamsız şekilde kendini öven yaratıklar arasına katılmak değil.
Hepiniz kendi alanınızda oldukça iyisinizdir eminim. Barış yanlısı bir barbar! Hemde cüce! Çok mu zor hayal etmesi? Zor ise bana bakın...aslında burada bir süre konaklamayı düşünüyorum. O yüzden buradaki huzurun korunmasının taraftarıyım.
Hırsızlar buralarda dolşamayın! Buralar sizin bölgeniz değil ve unutmayın burası bir sürü yetenekli savaşçılyla dolu ve her yerde saklanamazsınız!
şimdi izin verirseniz dinlenmek istiyorum. Uzun bir yoldan geldim...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...