Genel FRPWORLD Buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Firble
Forum Yöneticisi

Genel FRPWORLD Buluşması

Post by Firble »

Arkadaşlar fikrinizi merak ettim öncelikle böyle bir şey olabilir mi? Olursa sizce ne kadar insan gelebilir. Sıkışık sıkışık yatabilirsek Ankara'da bir evim var. Bir kaç kişiye tek bir yatak da sağlayabilirim. Özellikle eğer buluşmaya gelecek bayan arkadaşlar olacaksa... : ) ) )

Asıl önemli olan kaç kişi bulunduğu şehirden başka şehre gelebilir ve bunu ne zaman yapabilir. Ã?rneğin sadece yazın mı yoksa tam tersine bazı üniversite öğrencilerinin yaşadığı gibi yaz dışı zamanlarda mı?

Tabii frpworld'ün artık ağırlık merkezinin İstanbul olduğunu biliyorum. Belki nufus oranını düşündüğümüzde öyle de olmalıydı. Ancak diğer şehirlerde de sanırım bazı oldukça aktif üyelerimiz var. Hepimizin bir araya gelmesinin güzel olacağını düşünüyorum. Konuşacak epeyce konumuz var bir arada... Hem de birbirimizi görmek gerçekten güzel olur...

Fikirlerinizi bekliyorum hepinizin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben yazın ankaraya gelebilirim, hatta geliyorumda sık sık :)
Image
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Yazın bir süreliğine İstanbul'a gidebilirim bir aksilik çıkmassa. Ama Ankara'ya gidemem :(
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

İstanbul olsa daha iyi olurdu aslında.Ama küçük bir ev için Ankara ideal her ne kadar bulunamayacak olsam da ...
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Sınav sonucuna göre tatile gidip gidemeyeceğim belli olacak. :D Gidebilirsem buluşma zamanına göre ayarlayabilirim. Yakın zaten 6 saatlik yol 8)
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

şu durumda birinci buluşma yeri adayı İstanbul... Ancak ben de ancak yazın İstanbulda olabileceğim...

Bu arada İstanbulda İstanbullu olmayanları ağırlayacak bir yeri olan var mı? Benim ailemin evi var ancak orada birisini misafir etmem zor öğrenci evi değil sonuçta...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Valla bende yurtta kalıyorum konuk etme şansım yok ne yazık ki. Bu aralar o kadar yoğunum ki Ankaraya gelme şansım da olmuyor hiç :( Mayıs'ın sonunda okul bitiyor fakat muhtemelen Haziran sonuna kadar İstanbuldayım (staj) O zamana kadar bir buluşma olursa zevkle katılırım.
Been there. Seen that. Got the scars.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ben her hangi bir sehire gelebilirim fark etmez ki bir bulusmada olmayı gercekten cok istiyorum.Gecenler de eskisehirdeydim otostopla 12 saatte vardım bir arkadasımla sonra denizli ye gittim ama oralarda olan site dısındaki arkadaslarla takıldım.

Site icinde herhangi bir sehirde bir bulusma ayarlanırsa gelebilirim.Fkat bu bulusma ancak yaza mümkün olur gibi geliyor bana.Bir cok kişi okulda sınavları var halledilecek isleri var.En azından herkezin yazın bir müddet tatili olabilir ve o dönemlerde bulusma ayarlanabilir.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

O halde şimdilik yazın İstanbulda buluşuyoruz demek daha doğru gibi... Muhtemelen haziran sonu ya da temmuz başı.. Kalacak yere bakarız halletmeye çalışırız elden geldiğince...

Eğer Ankaraya gelen olursa beklerim...
HARBE GİDEN
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kalacak yer olursa, ben her yere gelirim :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben her şekilde varım :) Ankarada zaten akrabalarım var, kalacak yer sorunum yok yani.
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ankarada kalacak yer var Edmond ve AlenthasLeasess ikinizi de beklerim.
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sen nerede oturuyorsun Firble?
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ben de Ankarada okuyorum buluşmanın yapıldğı tarihrte Ankarada olursam katılacağım tabii ama ne yazık ki yurtta kaldığım için kimseyi misafir etme şansım yok. Keşke evde kalıp ağırlayabilseydim...

Güzel bir fikir olmuş ne zamndır adamakıllı buluşma yapmıyoruz frpworldde.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim ailem İstanbullu... şu an itibari ile Ankaralıyım. Ancak gelecek hazirandan sonra nereli olacağım henüz belli değil. Her durumda önce bir İstanbul'a gelirim mutlaka... Bu arada Efla seninle son bir Ankara buluşması da yaparız olmazsa.. : ) )
HARBE GİDEN
Post Reply