Andrew (Michael Caine) adındaki başarılı bir cinayet roman yazarı, karısının onu Milo (Jude Law) adındaki bir aktörle aldattığını duyduğunda intikamını almak için onu evine davet eder. Acaba Milo gerçekten Andrew'in oyununa kanacak mı, yoksa son gülen o mu olacak?
Dört kişilik küçük oyuncu kadrosu (ki bir tanesinin sadece ellerini görüyorsunuz ve film genellikle iki kişi arasında geçiyor) ve küçük bir bütçeyle devasa bir eser ortaya konulmuş. Bir senarist ile bir oyuncunun karşı karşıya gelişi konu alınmış bu filmde. Fazla bilgi vermek istemiyorum çünkü çok zekice yerleştirilmiş ipuçları var. Küçük bir hatam tüm zevki kaçırabilir...
Bana geriye "izleyin ve görün" demek kalıyor. Gerçekten izlenilmesi gereken bir eser...
Sleuth (Ölümcül Oyun)
IMDB'dekilere göre bunun 1972'de çekilmiş olanı daha güzelmiş. 2007 çekiminde daha üstün teknolojinin göz önğne serilmesne rağmen oyunuculuk olarak eskisi daha öne çıkyormuş.
Ne yazıkki daha izlemek nasib olmadı. Bulduğum bağlantılardan ya silinmiş oluyor yada indirmeyeceğim bağlantılarda opluyorlar. Birde bilen biri varsa sçyleyebilir mi önce yenisini mi izlemeli eskisini mi?
Ne yazıkki daha izlemek nasib olmadı. Bulduğum bağlantılardan ya silinmiş oluyor yada indirmeyeceğim bağlantılarda opluyorlar. Birde bilen biri varsa sçyleyebilir mi önce yenisini mi izlemeli eskisini mi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka