Uykusuz İmza günleri

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Uykusuz İmza günleri

Post by CLiCKs »

Karikatürle ilgilenen arkadaşları buraya davet ediyorum. Geçtiğimiz cumartesi ( 01.03.08 ) Uykusuz mizah dergisi karikatürleri bursa tüyap kitap fuarındalardı. şahsen 3 saat bekledim ama deydi. Posterleri ve takvimleri onların imzalarıyla doldurdum ve yüz yüze sohbet etme olanağım oldu :D
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

istanbulda olan arkadaşlar imza günlerini beklemeden okuyucu ziyaret günlerinde gidip görebilirler daha sakin bir ortamda..yanlış hatırlamıyosam çarşamba günleri oluyo her hafta..diğer günler giderseniz kapıdan kovulur musunuz bilmiyorum.)dergi nin adresi son sayfada yazıyo..galata kulesi yakınlarında..
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Uykusuz İmza günleri

Post by lightflarer »

CLiCKs wrote:Karikatürle ilgilenen arkadaşları buraya davet ediyorum. Geçtiğimiz cumartesi ( 01.03.08 ) Uykusuz mizah dergisi karikatürleri bursa tüyap kitap fuarındalardı. şahsen 3 saat bekledim ama deydi. Posterleri ve takvimleri onların imzalarıyla doldurdum ve yüz yüze sohbet etme olanağım oldu :D
uykusuz ekibi fena olmasada penguen kesinlikle daha sağlam bi kadroya sahip. Bence 3 saat beklemeye pek değmez ama uykusuz ekibiyle tanışmakta zevkli bir olaydı yani.
Post Reply