WizardOfQuarks wrote:Dwaxer senin hikayen hakkında en kısa zamanda yorumlar yapacağım merak etme.
Yarın (10 Eylül) çok geç olabilir ama! :schemes:
Bu arada yeri gelmişken bir veda yazalım ne olur ne olmaz; arkadaşlar hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum, FRPWORLD'da eğlenceli zaman geçirdim, keyifli diyaloglarımız oldu, oyunlar, öyküler, vs hepsi de çok güzeldi. Güle güle!
Evet sürekli aynı şeyler söylenip duruyor. Bugüne kadar bir çok benzer deney yapıldı. Bunun tek farkı enerji skalasının yüksek olması (başka farklar da var elbet ama en önemlisi bu).
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
şu olayı merak ediyorum saniyede 11bin kez nasıl çarpıştıracaklar Nanosaniye inme vb bilmediğim durumlar olucak Ve de canlı olucakmı olursa kaçta olucak ? (konunun yönünü iyi değiştirdik )
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Tahayyül edilemeyecek olan, bir avuç toprakta görünür olur. Kıyameti bir avuç toprakta görmeye gör..
Sen hikayede koca bir ruh topluluğu ile başladığın bu yolculuğu, yalnız bir adamın, fanusundaki çiçeğine hürmetiyle bitirerek cenin pozisyonuna girizgahını tamamladın.
Küçüldükçe yok olunmaz..Kendimize döndükçe aslında çok daha yüce bir varlığa döneriz yüzümüzü..
Korkmamalı..
Dehşete düş ki hayran olasın..
<strong>“I reject your reality and substitute it for my own.”</strong> <br>Adam Savage