Abicim Ankara'dan kimse vazgeçmedi şimdi lütfen Ankaraya gelecek olan herkes,yeni kara vermiş veya taa başından beri karar vermiş olan herkes bana özel mesaj atabilirler mi?Net olarak bilelim kim var kim yok.
siz varsanız bende varım
yok sen zaten ankaradasın diyorsanız,lütfen ayrımcılık yapmayalım.ben ankarada olabilirim ama bende sizlerle beraber olmak istiyorum,benide sayın ankarada olacaklar arasında
ben gelemesemde seninleyim. Bunu bilmen lazım neyse bende burda ikinci kez gitmiş olcam ama olsun napalım senin için gideriz ( bu arada siftahı da yaptık )
Arkadaşlar sanırım Ankara'ya gelmeyi ikinci hafta olarak ayarlamıştık ve gelecekler arkadaşlar bana ne zamana geleceklerini ve ne kadar kalacaklarını vs vs belirtsinler lütfen. çünkü biz de ona göre ayarlamalar yapalım ve bunları bana ya da diğer arkadaşlara erkenden haber vermeyi unutmayın..
ben gelemesemde seninleyim. Bunu bilmen lazım neyse bende burda ikinci kez gitmiş olcam ama olsun napalım senin için gideriz ( bu arada siftahı da yaptık )
porco sende hoşgeldın agoraya!!!
bız senı 1-2 günlüğüne değil,üniversite iin ankaraya gelmeni daha çok isteriz.gerçi önünde vakit var ama yinede seni üniversiteli olarak ankarada görmek çok büyük bir zevk olacak bizler için.....
tekrar hoşgeldin porco...
bu arada bu cumartesi yani 17sinde taksim meydanında quelle buluşuoz
o da senin şanssızlığın be pyros,bizim yapabileceğimiz birşey yok ki,olsaydı ayıp ettin,birşeyler yapardık ama elimizden gelmiyor,zaten henüz bu derde çareyi insanoğlu bulamadı,artık senin işin mucizelere kaldı,şansın bol olsun zavallı pyros
Ya şimdi sizler yarı tıl tatilinde gelmiycek misiniz?
9'unda bizim okul açılıyor ikinci hafta gelirseniz çok kıyak olur valla ben boşum o zamanlar yani ilk haftaya nazaran daha az...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...