Darkside of the moon !..

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Darkside of the moon !..

Post by Starfell »

Kısa Devre adındaki programı izliyorum şu anda. Haktan diye bir adam çıktı. Kendini ufo uzmanı olarak tanıtıyo amcam ve diyo ki:

"Amerika ay programını uzaylılar yüzünden iptal etti. Oraya gittiler ve ayın karanlık tarafındaki yapılarla tanıştılar. Hatta uzay mekiği aya giderken, mekiğe ufolar eskort ettiler ve mekikle huston arasında: 'Etrafımızı sardılar bizi izliyolar' diye konuşmalar geçti."

Walla amcam inandırıcı konuşuyo ama çok ütopya bunlar ya :D:D:D
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Haktan Akdoğan bu konularda önemli bir adamdır. Kafadan sallamaz, kanıtlara dayanarak konuşur, ve konuştuğu konuya hakimdir. Ã?ünkü bu konularda herkes sallar, kendi kafasındakine inanır ve kimse birbirini dinlemez. Eğer UFO olaylarıyla ilgilenen varsa Haktan Akdoğan'ı dinlemelerini tavsiye ederim. Piyasa inananıyla, inanmayanıyla komple şarlatan dolu. Ama Haktan Akdoğan bunların hepsinin dışında çok iyi bir araştırmacıdır.

Kısa Devre programını birkaç kere izlemiştim. Sunucular ilginç tipler, açıkçası Haktan Akdoğan'ın çıktığı o bölümü izlemek isterdim...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Haktan Akdoğan'ı tanımıyorsan bu övünülecek birşey değil.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ben tanımam etmem adamı. Ã?vündüğüm falanda yok zaten. Ama anlattıklarına bakınca az biraz uçmuş şeyler var. Bi video gösteriyo eleman cismin üzerinde ışık sağdan sola kayıyo. Karanlık kısımları aydınlanıyor adam diyoki "bu bize gösteri yapıyo. Ã?ekildiğini biliyolar keretalar." Heleki led ışıklarla çekildiğine kalıbımı basabileceğim bi video gösterdi. Diyoki: Bu kırmızı ışıklar gemilerine metan gazı çekerken ortaya çıkan bişey. Bunlar gemilerinde yakıt olarak metan kullanıyorlar hem bu sayede deprem olmasınıda engelliyolar" :|

Açıkcası bana 51.Bölge dışında pek inandırıcı gelmedi konuştukları ama konuşulan her fikire saygı göstermek açısından adamı sonuna kadar dinlediğimide belirteyim.

Dün akşamki programda çıktı bu arada.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

İlk duyduğunda uçmuş gelebilir :D Ama ben küçüklüğümden beri Haktan Akdoğan'ı biliyorum ve bu konuları çok araştırdım ondan bana uçuk gelmiyor. Metan olayını ilk defa senden duydum, araştırmak lazım.

Benim takdir ettiğim noktalardan biri, bu adamlar vidyoları çok ciddi bir şekilde inceliyorlar. Kare kare piksellerine inerek bakıyorlar. Zaten çoğu vidyonun da sahte olduğunu açıklıyorlar. Ama bazı ne olduğunu açıklayamadıkları vidyolarla da karşılaşıyorlar. İşte onlar UFO kategorisine giriyor.
Bana ilginç gelen bir vidyoda da adam iki cisim çektiğini söylüyor ama piksellerine kadar inerseniz üçüncü bir cisim görülüyor, çeken adamın bile haberi yok ondan.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Starfell, dünkü programı ben de izledim. şunu söyleyeyim küçüklüğümden beri ufolarla ilgili kitaplarla, yazılarla, programlarla haşır neşirimdir. Özellikle Haktan Akdoğan'ı saygıyla takip ederim. Bildiğim birkaç şey var benim bu konular ile ilgili. Dünkü programda gösterilen ışığın sağdan sola kaydığı görüntü, dünya ufo literatüründe bir ilktir. O ve diğer kumburgaz görüntüleri tüm dünya gazete ve televizyonlarında yer almış, dünya da bu işle bilimsel olarak ilgilenen birçok insan tarafından tartışılıp onaylanmıştır. Bu cisimlerin ışık hızını çok çok aşan bir hızla yolculuk ettikleri bilinmekte. Bunu yaparkende ışınsal bir yoğunlaşma meydana geldiği en kabul göre teoriler arasında. Haktan Akdoğan'ın bahsini ettiği olay budur. Keratalar bize gösteri yapıyor durumu da aslen: cismin, kayıt altında olduğunun farkında oluşunun ifadesidir.

Metan gazı-deprem ilişkisi de şudur ki: kabule göre bu canlıların teknolojileri bizim tahayyül dahi edemeyeceğimiz boyutlarda. Doğal olarak da gezegenimizde meydana gelecek olan sismografik faliyetlerin bizden çok daha fazla farkındalar. şu bilinmektedir ki, büyük depremlerin öncesinde ve sonrasında gözlemlenen ''tanımlanamayan uçan cisim'' sayısında muazzam bir artış oluyor. Ki bu dünyanın her yeri için geçerli. Metan gazı muhabbetiyse, dün gece anlayabildiğim kadarıyla yalnızca tahmin. Sunucular sorduğunda da tahmin olduğunu dile getirdi Haktan Akdoğan sanıyorum..
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

ufolar'ın olduğuyla ilgili gerçek sayılabilecek birçok kanıt var hatta birkaç ingiliz savaş pilotu bunun hakkında konuşmaya başlayınca hükümet hemen susturmuştu bunları. 51. Bölge ise tamamen askeri kontrol altında tutulmasına rağmen içeride ne olduğunu hala bizim bilmediğimiz şeyler var. Ayrıca aynı anda o kadar çok kişinin gördüğü ve aynı zamanda kayda alınmış iddialar var tayland'da... tabii karar sizin ama onlarda bizim gibi, karşısındaki kişinin kim olduğunu anlamaya çalışıyor bence.
Post Reply