T-shirt

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bekliyoruz bizde sabırsızlıkla :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

hala bekliyoruz :)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya tshirt konusunda hala kesin birşey yok değilmi herkes kendi bastırıyor toplu bastırma işi sakat herhalde herkes için :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben Türkiyedeyim. Türkiyede bol bol boş zamanım olur diyordum. Ancak hiç zamanım olmuyor...

Ancak zaten ABD de dönünce araştıracaktım bu meseleyi. Possesed anka kuşunu çizersen üzerinde onun olduğu bir Tişört bastırırım en azından... Ya da ilk resmin olduğu bir Tişört de bastırabilirim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Firble, anka kuşunu nasıl istiyorsun? Ejderha gibi eskiz halinde istiyorsun gene galiba. Peki ya renkler nasıl olsun? Ejderha gibi siyah üzerine beyaz mı, yoksa anka kuşu olduğu için siyah üzerine kırmızı mı? Yoksa bambaşka renkler mi? Bana siyah üstüne kırmızı en iyisi gibi geldi; ama düşüncelere açığım.
Bunları yanıtlarsan çizip koyarım hemen buraya.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Onu sana bırakıyorum Possesed, bir çizer olarak en iyi nasıl çizeceğini sen daha bilirsin. Bugüne kadar gördüğüm Anka kuşları genelde kırmızı idi ama... Sitenin bir arada logosu olan Dünyanın etrafında uçan kırmızı bir anka kuşuydu.. Eğer yapılması mümkünse küllerinden doğan bir anka kuşu da sanırım çoık güzel olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Konu yine sanki gümbürtüye gidiyor gibi.Ses seda yok yine :(
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ayy.. Sizin anka kuşu kaynadı gene.. Ne zaman bu başlığı görsem uygun olmuyorum, sonra da unutuyorum tabii. şimdi de finallerim var ve yarın teslim olduğu için onlarla uğraşıyorum. Bana hatırlatmaktan çekinmeyin arkadaşlar, gerçekten unutuyorum. Perşembeye kadar burada anka kuşunu göremezseniz hatırlatın. :roll:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh aslinda hatirlatacak epey konu var kardes... Neyse bu defa en az bir numune getiririm sanirim eger resmi yaparsan. : )
HARBE GİDEN
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Yok olmuyor... 2 saattir uğraşıyorum, güzel bir şey çıkmıyor..
Hayvanlar zaten pek çizmediğim şeyler, elim alışık değil...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eeee Anka kuşu deyip de biraz da zorlamışız gibi geldi... Kardeş sen kendi sanat duruşuna uygun birkaç seçenek yarat bize bence biz de aralarından seçelim...
HARBE GİDEN
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

şöyle bir Possessed'e hatırlatalım bakalım, kendisi nerelerde :) hu huu :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar şu anda elimde iki tişört var. Biri orta boy öbürü büyük boy.

Ne kadar iyi oldu bilmiyorum bana güzel görünüyor ama sonuçta ben yaptırdığım için de olabilir.

Neyse işte sonuçta iki tişört yaptırmış oldum New Yorkta...
HARBE GİDEN
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Firblecim, elindeki t-shirtlerin resmini buraya koyma şansın var mı? Merak ediyorum da :)

Birde posessed, gerçekten harika çalışmalar :) Ben ilk dragon eskizine bayıldım.

Bu bir t-shirtün önüne mi arkasına mı daha iyi olur, önüne o olursa arkasına ne bastırmak iyidir, arkasına onu bastırırsak önüne ne yaparız :) Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim.

Birde posedded, ben bunu bastırtmaya karar verdim. t-sho iyidir, geçen sene altın örümceği almıştı sonuçta :) Ama buraya koyduğun resim basılamayacak boyutta, baskıya uygun bir boyutunu bir şekilde bana iletebilir misin?

Harika çalışma :) Tekrar tebrikler.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Konu yeniden mi canlanıyor nedir ? Yeminer'in foruma gelişi etkiledi birden güneş gibi parladı maşallah :D

Bence önde sadece logo arkada ejderha, anka kuşu artık neyse olmalı derim ben.

Ayrıca çizdiğin eskiz de gayet hoş durabilir.şöyle buluşmalarda birbirimizi tanıyabileceğimiz bir t-shirtümüz olsun artık :)
Post Reply