Nerde Bu Elfler -Orclar _insanlar -troler

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Biraz heyecanlandırdınız sonra kayboldunuz ortalıktan. Aceleye getirmek istemem ama acele edin! :D
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Logan wrote:Ama DArkgnom sen karıştırma :P
Yok abi o karıştırma dönemleri bitti. Artık her kitabın kısa bir özetini hazırladım oradan bakarak çalışıyorum karakterlere. Günü günü-gününe çalıştığında diyar hazırlanmadan 1 gün önce sabahlamaya gerek kalmıyor. :-P

Benden de bir şehir gelecekti tabee. Hazrlayamadım ev arayışından. Sonunda o sorun da çözüldü ve kendimi bir versem herhalde bir gün içerisinde şehrin kaba planını çıkartabileceğim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Çalışmalar tüm hızı ile dewam ediyor merak etmeyin arkadaşlar..
Coming soon..

Cok komik son ya:..:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bu aRada bir sitemimi belirtmek istiyorum Çok eleştiri aldım gerektiğinde sert tartışmalar oldu yardım ederiz diyenlerin hiç birinden ben haber alamıyorum msn mi yanlış aldınız acaba arkaşlar
:)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Arkadaşlar şu anda siteye bir kısım yazı sundum ve bir de harita verdim. Yetkililerimiz eğer uygun görürlerse kabul edip, ilk küçük diyar hikayemize başlayabiliriz.

Haberiniz olsun, dikkatle kalın :P
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Görünüşe göre biraz geç kaldım yahu, ama neyse, çok güzel bir proje, bir yandan heyecanla beklerken nerede iş görebilirsem orada yardımcı olmak istiyorum.

Yardımcı olacak nelerimiz var elde?
Image
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ã?nce onay beklemekteyim. Size haber vereceğim.

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply