the Gamers - Darkness Rising

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

the Gamers - Darkness Rising

Post by dwaxer »

.

D&D meraklıları, bu filmi bulup izleyin, tavsiye ederim. Masaüstü D&D FRP oynayan bir grubun hikayesini, oldukça esprili bir şekilde anlatıyor. Çok keyifli bir film. Tabii ingilizce bilmek lazım biraz.

http://www.the-gamers.com/

.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Filmin esas ismi Gamers: The Dorkness Rising.
The Gamers adlı filmin spiritual successoru sayılabilir. Muhteşem eğlenceli, "ulan hakikaten, bunlar hep oluyor ha" dedirten cinsten, gerek problem oyuncusu olsun, gerek gmlik dertleri olsun, hepsine değinilen harika bir film.
Benim filmdeki en sevdiğim quote "everything is better with pirates"tı XD
The Gamers serisi ilke olarak kendini "gamer" şeklinde tanımlayan herkes için izlenmesi gereken bir film. Harika...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Film olarak çokta güzel değil ama bazı sahneleri hiç akıldan çıkmayacak gibi. Yani aynı bir masaüstünü oynamış gibi hissetiriyor insanı. :D

Power player'ın herşeyi kabul ettirdiği sahne de benim çok hoşuma gitmişti. Sevdiğim sahneleri burada yazarsam filmin yarısını vereceğim için sadece izlenesi bir film demekle yetiniyorum :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Sorcererin önüne geleni yakmaya çalışması, bir de "köylüden kaç exp alırım?" diye pişkin pişkin sorması güzeldi. Herkes sen evilsin dedikçe, "hayır evil değilim chaotic neutral'im" diyordu ya süperdi bence.

Tabii bu film D&D oynamayanlara pek de güzel gelmeyebilir. Daha çok "oyuncular"ın seyrederken kendinden bir şeyler bulması, kendi oyunlarında yaşadıklarını aynen filmde de görmesi, empatik bir sempati oluşturuyor ister istemez. Hiç kuşkusuz taraflı bir beğeni bu.

.
Post Reply