yardım.

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

yardım.

Post by blindguardian »

Arkadaslar , çizecek birşey ,bir fikir bulamıyorum. Kafanızda olan , beni çok zorlamayacak bunu çiz dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim(zor ve ayrıntılı olmasın lutfen:) ). ilham gitti gelmez oldu.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Tanrı sembolleri çizebilirsin...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

tesekkurlerde sembolden cok karakter çiziyorum o konuda bi yardım dahada güzel olur =)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Günlük hayatta gördüğün kişileri ne bileyim bakkal amcayı, öğretmenleri, köşedeki dilenciyi kafanda fantastikleştirebilirsin...

Başka bir dünyada yaşasa acaba nasıl biri olurdu diye düşünüp çizebilirsin. Eğlenceli olabilirdi...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Geyik bir şeyler çiz.

- Wyrm karşısında titreyen savaşçı.
- şarkılarıyla halkı galeyana getirip büyücüyü taşlatan ozan.
- Ã?ağırdığı büyüsel yaratığı okeyde 4. yapan büyücü. BU sırada taş çalan düzenbaz.
- Kızların soyunma odasına görünmez olarak girmiş hırsız ve "I can see you" diyen kuledeki göz.
- İçildiğinde hep doğruyu söyleten Elixir of "Harbi"!

Yani ciddi konularda ilham gelmese de bence geyikleri çiz zaman geçir.

Ciddi istiyorsan mesela değinilmemiş konulara daha çok girebilirsin.

- Astral alemdeki bir maceracı grubu olabilir.
- İblis efendilerinden biri öüne diz çöktürülmüş, kanatları kırılmış bir melek olabilir.
- Bir insanı etkieleme çalışan bir shirine, dryad, Nymph olabilir.

Bilimkurgu diyorsan
- Bir uzasy giysisi içinde patlamış gemiden kurtulmuş ama kurtarma gemisi gelene kadar ölmüş birinin geminin camından görülmesi ve kurtarma gemisindeki sevgilisinin ağlaması olabilir.
- Güneşin yakıcı ışınlarından korunmak için bir kayanın arkasına gizlenmiş adamın karşı mağaraki yeşil gözleri fark etmesi olabilir. Oradan ayrılsa güneş yakacak ama güneş batana kadar beklerse bu sefer yaratıklar saldıracak.
- Cyberpunk tarzı bir sokak kavgası olabilir. Robot kollara, bacaklara, gözlere sahip adamlar, görünüşünü biyolojik olarak değiştirmiş tür değişmesi yaşamış adamlar filan falan.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Konu sıkıntısı hepimizde var. İnternette gezin ya da film izle/kitap oku. İyi ilham kaynaklarıdır bunlar.

Sen resimlerini bizim Resim Galerisi'ne koymayı düşünüyordun bir ara, noldu? Efla'yla konuş, mümkünse aç bir galeri sen de.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

o galeri işi olmaz gibi biraz ugrastım ama konulara felanda yazdım açılsın resim ile ilgili bolum diye . cevap gelmedi işin ucunu bıraktım.

yardımlar için saolun farklı fikirler herzman güzeldir:)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hmm ben olayı kaçırmışım galiba resim ile ilgili bölüm olayı nedir. Zaten bir galerimiz var resimlerini yollayanlar için de galeride bölüm açıyorum elimden geldiğince çabuk. Başka ne yapabiliriz?
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Darkgnome wrote:Geyik bir şeyler çiz.

- Wyrm karşısında titreyen savaşçı.
- şarkılarıyla halkı galeyana getirip büyücüyü taşlatan ozan.
- Ã?ağırdığı büyüsel yaratığı okeyde 4. yapan büyücü. BU sırada taş çalan düzenbaz.
- Kızların soyunma odasına görünmez olarak girmiş hırsız ve "I can see you" diyen kuledeki göz.
- İçildiğinde hep doğruyu söyleten Elixir of "Harbi"!

Yani ciddi konularda ilham gelmese de bence geyikleri çiz zaman geçir.
Ben iletimi yazarken atmışsın herhal, görmemişim bu iletini. Sağlam çizerlerin galerilerinde oluyor bazen bu dediğin :D Ciddi ciddi çizimler arasında öylesine geyik çizimler veya eskizlere rastlayabilirsiniz.
Darkgnome wrote:Cyberpunk
Aha! Benim favori stilleriminden biridir; karanlık dev şehirler, her tarafından kablo sarkan herifler, deri elbiseli seksi hanımlar (olmazsa olmaz), mekanik ucubeler cart curt...

---

Efla, blindguardian adlı arkadaşımız bir ara galeri oluşturmaktan bahsediyordu, sanırım senin sitede olmadığın bir ana denk geldi. Başka galeriye resim eklemek isteyenler de vardı geçmişte, noldu onlara yahu? Her zaman galeriye bekleriz diyoruz, işin gerisi gelmiyor...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ben malesef herşeyle tam performanslı ilgilenemiyorum. Galeri mevzusuyla ilgilenilsin ilgilenelim diyenler var ama. Resimleri toplaştırıp bana mail atacak insan lazım daha ziyade. Galeri için şu anda teker teker resim bulamıyorum. Postayla gelenlerden eklemeyi unuttuğum oldu mu bilmiyorum. Sanırım olmadı.
Post Reply