Fantastik resimler arıyorum

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Fantastik resimler arıyorum

Post by Darkgnome »

Oyunumda kullanabileceğim hafif karikatürvari fantstik resimler arıyorum. Tarz olarak diterlizzi tarzı diyebiliriz.
Image
Image

BU tarz resimler yada ne tarz olursa olsun oyunlarda kullanılabilecek manzara, mağara, kale, yaratık resimleri için bildiğiniz bir bağlantı var mı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Çok sevimli çizimlermiş bu örnekler. Acaba bunlar da Diterlizzi'nin mi?
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Bu kadar karikatürize çizimi sevmiyorum ben, fazla deforme edilmiş buluyorum, hoşuma gitmiyor. (Boyaması sağlammış ama, böyle renklendirebilmek isterdim...)

Yalnız bu çizimler pek DiTerlizzi'nin tarzına benzemiyor gibi. Gerçi çizdiyse çizmiştir bilemem :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Diterlizzi değil. Onun stilinden uzak aslında ama bir bakıma karikatirüze işte. Diterlizzi de karikatirüze bir ciddiyet olduğundan bunlardaki havadan daha değişik.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

pek çok üstadın sitesi ve portföyü internette var.. onların isimleri ile arayabilirsin..

ancak, senin aradığın türde resimlere ihtiyaç duyduğumda http://www.deviantart.com sitesinde yaparım araştırmamı.. çok başarılı bir sitedir..

aradığın classın ve/veya ırkın ismini, yukarıdaki "search" kutusuna yazıp arattığında aklına gelmeyecek pek çok tarzda çizimler bulman mümkündür.. sol taraftaki gelişmiş süzme aparatlarıyla da aramanı kategorize etmen mümkün..

örnek arama: "gnome fighter"
http://www.deviantart.com/#order=9&q=gnome+fighter
Aurë entuluva...!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Süzme aparatı gerçekten kullanışlı olacak gibi gözüküyor. Ayrıca tarzını beğendiğin çizerin diğer resimlerine ulaşabilmekte tarzda aradıklarımı bulmamı kolaylaştıracak sanırım.

Teşekkürler.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Teşekkürler Dura.

Sonunda aradığım tarzda çizerler buldum. Tam karikatür olmasa dahi oyunlarda kullanılabilecek atmosfere katkıda bulunabilecek çok güzel çizimler var. Bir çizeri bulduktan sonra onun üstünden daha pek çoğuna ulaşabiliyorsun bu site sayesinde ve en güzel yönü bu oldu benim için.
Eskisi ka
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

işine yaradığına sevindim Darkgnome..

rica ederim.. selamlar..
Aurë entuluva...!!
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Darkgnome wrote:Diterlizzi değil. Onun stilinden uzak aslında ama bir bakıma karikatirüze işte. Diterlizzi de karikatirüze bir ciddiyet olduğundan bunlardaki havadan daha değişik.
Hee tamam, tahmin ettiğim gibi :D DiTerlizzi'nin sanatından etkilenmemek elde değil, onun stili hoştur.
Darkgnome wrote:Teşekkürler Dura.

Sonunda aradığım tarzda çizerler buldum. Tam karikatür olmasa dahi oyunlarda kullanılabilecek atmosfere katkıda bulunabilecek çok güzel çizimler var. Bir çizeri bulduktan sonra onun üstünden daha pek çoğuna ulaşabiliyorsun bu site sayesinde ve en güzel yönü bu oldu benim için.
deviantart benim de favori sitem, herkese tavsiye ediyorum, müthiş bir sanat platformu.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Star Wars'ın Clone wars animasyonundaki karakterler işine yarayabilir.

Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Hakkatten ha, bunu büyücü, vali, köy meclis üyesi, her role koyabilirsin

Clone wars tarzı da hoş doğrusu

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Gerçekten güzel fikir. Çizimler çok güzel. aslında bu tip animasyonlardan kullnılabilecek oldukça çok tip var.
Eskisi ka
Post Reply