Marlong Tehdidi-Yorum konuşma vs..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Darkgnome da attıgı zaman baslayabiliriz ... Daha karakterlere tam manasıyla bakamadım bbiraz sıkışık zamanıma denk geldi arakdaşlar. Yarın darkgnome atana kadar sanırım sizinkileri kontrol etmiş olurum ki yanlıs pek oldugunu sanmıyorum ama gözden kaçan bir kaç ufak detay benim alacagım notlar vs...
Anıl bana pm olarak at su özgeçmişini
Anıl bana pm olarak at su özgeçmişini
Yazım hatası değil . Ben onu bir and two hand weapon diye düşledim. İşime geldi sanırım. Buradan seçeceğim featleri (2 tane) söylerim editleyebilen editler o zaman. Sağol devrimk uyarı için.devrimk wrote:CLiCKs bir yazım hatası mı bilemiyorum ama Greatsword kullanırsan Two Weapon Fighting, Two Weapon Defense featlerini kullanamazsın. İki elinde birer silah olması lazım.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Karakterimdeki +17 to hit fazlamı kaçıyor sizce. Onun yerine weapon focus alıp +2 damage'mı koyayım?
Aslında bu karaktere Bloodclaw'da çok iyi gidiyor. Blodied lduğunda Regeneration kazandığından ve vurulması oldukça zor olduğundan +3 bir bloodclaw ile her tur 3 Hp kaybedip +9 vurabilir. Zaten 4 HP iyileşme becerisi var. Güzel bir combo bence. Ancak benden çok CLİCK's'in karakterine yakışıyorç O da Longtooth shifter olsaydı eğer, o zaman bu combo ile çok sağlam hasarlar verebilecekti.
Kendimi karakteri yaratmaya o kadar vermişim ki burada verilen tavsiyeleri görmedim bile. Bu karakter ölürse, diğerini ranger yaparım. Bir karakter daha yapasım yok artık.
Ben de iki silahla saldırmanın nesi var diye düşünüyordum. Demek implementler birlikte çalışıyor, her iki silahında artıları ekleniyor.
Benim Avenger'da fena vurmuyor aslında.
Aslında bu karaktere Bloodclaw'da çok iyi gidiyor. Blodied lduğunda Regeneration kazandığından ve vurulması oldukça zor olduğundan +3 bir bloodclaw ile her tur 3 Hp kaybedip +9 vurabilir. Zaten 4 HP iyileşme becerisi var. Güzel bir combo bence. Ancak benden çok CLİCK's'in karakterine yakışıyorç O da Longtooth shifter olsaydı eğer, o zaman bu combo ile çok sağlam hasarlar verebilecekti.
Kendimi karakteri yaratmaya o kadar vermişim ki burada verilen tavsiyeleri görmedim bile. Bu karakter ölürse, diğerini ranger yaparım. Bir karakter daha yapasım yok artık.
Ben de iki silahla saldırmanın nesi var diye düşünüyordum. Demek implementler birlikte çalışıyor, her iki silahında artıları ekleniyor.
Benim Avenger'da fena vurmuyor aslında.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Multiclass'ta paragon path yerine paragon multiclass ile ranger almayı düşünüyorum. Buna göre sınıfımı baştan düzenleyeceğim. Devrimk'in dediği doğru aslında. Shifter'ın asıl olayı ranger'da çıkıyor ve ranger ile avenger pek çok konuda birbirini tamamlıyor.
Sizin düşünceniz bu konuda nedir?
Ayrıca paragon multiclass sonucunda gelen artılar sadece 3 tane güç olarak gösteriliyor. BUnlara başka ekler de var mı?
Sizin düşünceniz bu konuda nedir?
Ayrıca paragon multiclass sonucunda gelen artılar sadece 3 tane güç olarak gösteriliyor. BUnlara başka ekler de var mı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bard konusunda fazla bilgim yok masaüstü oynadığımız oyunlarda bir kere oynanmıştı. O yüzden fikir beyan edemedim.dwaxer wrote:.
Arkadaşlar savaş filan olursa benim karakterimin yanına hiçbir düşman yanaştırmayacaksınız ona göre!"Leader"iniz olarak size canınız pahasına beni korumanızı emrediyorum.
İcabında ben iyileştiririm sizi; ilk yardım bilirim biraz.
Ya benim karakteri inceleyen olmadı mı biraz yorum filan?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dwaxer:
Skiller
Dungeoneering ve Nature skillerini train edebilirsen iyi olur. Ayrıca Stealth Skillini train edememen lazım.
Featler
Ã?ncelikle bir feat eksik almışsın.
Feat: Sneak of Shadows
Bunu sadece Thievery skilli için mi aldın? PHB2 Backgrounds sf.179 Occupation, Criminal almana müsaade ederse Thievery öğrenebilirsin.
Tavsiyem:
Implement Expertise Wand
Prescient Fortification AP sf 128
Benefit: When you use your Virtue of Prescience to grant a power bonus to an ally, increase thet bonus by 2.
Powers
Foolhardy Fighting 13 lvl powerı onun yerine 1. lvl bir tane seçmen lazım.
Skiller
Dungeoneering ve Nature skillerini train edebilirsen iyi olur. Ayrıca Stealth Skillini train edememen lazım.
Featler
Bunu sadece Thievery skilli için mi aldın? PHB2 Backgrounds sf.179 Occupation, Criminal almana müsaade ederse Thievery öğrenebilirsin.
Tavsiyem:
Implement Expertise Wand
Benefit: When you use your Virtue of Prescience to grant a power bonus to an ally, increase thet bonus by 2.
Powers
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

şimdi bende bir şey sormak istiyorum. Avenger'da başlangıçta 3 tane skill seçebiliyorsun ve hayat boyu böylemi gidiyor? Bu bana mantıklı gelmedi. Ya da bir yerlerde göremediğim bir bilgi var. Feat haricinde levelle vb şeylerden dolayı trained edillinmiyor mu?
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Hayır edilmiyor. Ayrıca üç tanenin yanında Avengerda hediye olarak Religion var.CLiCKs wrote:şimdi bende bir şey sormak istiyorum. Avenger'da başlangıçta 3 tane skill seçebiliyorsun ve hayat boyu böylemi gidiyor? Bu bana mantıklı gelmedi. Ya da bir yerlerde göremediğim bir bilgi var. Feat haricinde levelle vb şeylerden dolayı trained edillinmiyor mu?
---Featlerim 7 (bard bonus hariç) tane; level-11'de feats known 7 yazıyor?devrimk wrote:Dwaxer:
Skiller
Featler
Tavsiyem:
Implement Expertise Wand
Powers
---Ben o stealth skillini nasıl almışım bilmiyorum; tahminim rogue multiclass yaptım diye trained geldi zannettim. O zaman improved initiative feat yerine skill training stealth alayım; stealth istiyorum çünkü. Ayrıca başka bir skill daha trained olacak böylece. Duengeon
5 classtan bir multi class bir de skill train feat ile 7 skillim trained oldu
Bacgroundum maalesef orman (yoksa stealth ordan mı geldi bana?)
.