Illyra wrote:O karakter buraya olmaz ki ama çok güçlü..
ama bir saat içinde lvl 5 phb bir karakter yaparım dersen o başka..
yarım kalan hikayelerden kastın da gölge kapısı galiba ?
PHB karakter nedir. Karakterleri sadece PHB'den mi yapabiliyoruz?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Illyra wrote:Son iki saat daha iki tane karakter kağıdı var
Saat 8:30
dwaxer wrote:.
Son anda yetiştiler 5-6 oyuncu toplanmış.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Neyse, ben olmayayım. Zaten yeterince kalabalık olmuş oyun. Beni kırmamak için kadroyu genişletmeyi göze aldığın için teşekkürler.
Eskisi ka
Düşünemez o; power play bağımlısı olmuş bi kere! şimdi eli ayağı titremeye başlamıştır: "complete advanced expanded PHBx bulun banaaa!!"
.
:evillaugh: haklısın.
evet kendi karakterimide attım. ben dahil sekiz kişi bütün ekip tamamdır. az sonra oyunu başlatacak olan mesajı atıyorum
Düşünemez o; power play bağımlısı olmuş bi kere! şimdi eli ayağı titremeye başlamıştır: "complete advanced expanded PHBx bulun banaaa!!"
.
Tabi canım. PHB 2 var daha. Onu neden kulanmayayım. Oda oyuncunun el kitabı, bu da PHB derken sadece D&D resmi PHB'si mi :p
Eskisi ka