Yıkımdan Sonra (Fallout oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Eeee... Evet burda yanımızda." diye elindeki çantayı uzattı Tilki.
Ruiz yatağın arkasına eğilmiş jet çantasını almak üzereyken, Tilki konuşmaya başladı.
"şeyyy... malı kontrol edebilir miyim acaba hani hatalı bir şey olmasın eski malın aynısından olsun dedi patron."

"Ne yani? Üçkağıtçı mıyım ben? Dolandırıcı mıyım? Meksikalıyım diye illa yalancı olmalıyım demek haa öyle mi diyorsun?" dedi Ruiz.
"Gösteririm ben şimdi size yalancıyı."

Ruiz çantanın içinden kesik namlulu bir çifte çıkarttı ve Billy'e doğru ateş etti.
Saldırı 148, Billy Savunma 61 = 147+10=157 hasar

Billy yediği merminin etkisiyle bir iki adım geriledi. Ã?mründe böyle bir darbe yediğini hatırlamıyordu.

Bir an sonra girdikleri kapıyı tekmesiyle açan Cabal odaya daldı.
"Dayan dostum yetiştim!"
Stimpak +50 hp
Hemen yere çöküp karşısında gözüken silahlı adamı taramayı ihmal etmedi:
Saldırı: 131+10-50= 91, Felipe savunma 44= 127 hasar

Makinelinin mermilerini yiyen adam çekmeye çalıştığı silahını havaya fırlatarak cansız yere yuvarlandı.

Karşılarında kapalı duran tuvalet kapısı ardına kadar açıldı içeriden güneş gözlükleri takmış Kalaşnikoflu bir adam çıkarak herkese ateş etti.
Saldırı :115, Cabal Savunma 128+10= ıska
Saldırı :107, Billy Savunma 78= 79 hasar
Saldırı :122, Dean Savunma 115= 57 hasar

Yatakta yatan kadın çığlıklar atarak yatağın başına doğru süründü ve yastığın altından çıkardığı uzi ile Billy'i taramaya başladı.
Saldırı: 133-50= 83, Billy Savunma:94= ıska

Mermiler Billy'nin sağından solundan vızıldayarak geçti.
Albert silah seslerini net biçimde duymuştu, çifteli adam ve zenci kadın görüş mesafesindeydi.

İnsiyatif:
Ruiz: ilk oynadı (jet, Ã?fke, Delirme, Cinnet)
Cabal: 105
Felipe: 96 (Öldü)
Hoze: 65
Tina: 52
Dean: 49 (43 hp)
Billy: 31 (14 hp)
Albert: 22
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
"Iaass!.." Ã?iftesini kalaşnikofluya doğrultup tetiğe basarken kendini koltuk kanepe masa artık en uygun siperin arkasına atar.

Code: Select all

---Karateci çocuk: Aldığınız eğitim sayesinde yürürken ya da koşarken ceza almazsınız. 
.[/b]
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Ahhh. Baştan öldürmeliydim!"

Herhangi bulabildiği bir sipere doğru attı kendini ve stimpak bastı.(Hatta Deanla aynı sipere sığabiliyorsak oraya)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yere yatmış ve silahını hazırlamıştı. Bu sefer hareketten uzak olmanın keyfini sürüyordu.

Elinde winchester dikkatlice nişan almış, çifteli adamı en iyi görebileceği anı bekliyordu. Sonra anını bulunca tetiği çekti.

Baaaaam!

"Eheeehehee ıhhh!"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dean:
"Iaass!.."

Havadayken ateşlediği çiftesi Hoze'nin kafasını kavun gibi patlattı. Kafasız ceset yere düşmeden önce etrafa şuursuzca ateş etmemeye başladı. Dean yere düşer düşmez yuvarlanarak televizyonun arkasına geçti.
Saldırı 66, Hoze savunma 24= 102 hasar

Billy:
"Ahhh. Baştan öldürmeliydim!"
Kapının yanında duran komodini önüne çekti, çömelip stimpak bastı kendine.
Stimpak +50 hp

Albert:
"Eheeehehee ıhhh!"
Elinde winchester dikkatlice nişan almış, çifteli adamı en iyi görebileceği anı bekliyordu, tetiği çektiği anda Ruiz eğilmişti ve mermisi boşa gitti.
Saldırı 57, Ruiz savunma 67=ıska

Ruiz:
Ruiz bulunduğu yerden hala Billy'i vurmaya çalışıyordu ama dev çok iyi saklanmıştı.
Saldırı 140, Billy Savunma 112+20+10= 142

Cabal:
"Arrrgggh!"
Sakız tabir edilen uyuşturucuyu ağzına attı ve mermileri Ruiz'e doğru ölüm kustu. Ardarda yediği mermilerden sersemleyen Ruiz camdan dışarı uçarak caddenin ortasına düştü.
165+10+10= 185, Savunma 53= 212-10=202 hasar

Tina:
"Ahhhhh! Hepinizi öldürcem hepinizi öldürcem!"
Saldırı 59, Cabal Savunma 64+10+5 = Iska

İnsiyatif:
Ruiz: ilk oynadı (Öldü)
Cabal: 105 (Sakız)
Hoze: 65 (Öldü)
Tina: 52
Dean: 49 (43 hp)
Billy: 31 (64 hp)
Albert: 22
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Komidinin önünden çıkıp "Yeter! Bu iş burda biter." deyip intikamcıyla son kalan bağımlı kıza saldırdı.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu defa ıskalamayacaktı. Kadını hedef seçti ve doğru anı kollamaya başladı. aşığı gördüğü anda ateş edecekti.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
Stimpack'ı kendine sert bir şekilde batırıp enjekte ederken, "ulan bağımlı olmazsak iyidir @##!" der dişlerinin arasından tıslayarak adeta.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dean:
"Ulan bağımlı olmazsak iyidir @##!"
Stimpack'ı kendine sert bir şekilde batırıp enjekte edecekken kadının gözlerinden akan yaşları gördü. Dean bu acıyı çok yakından tanıyordu. Bir şeyler yapmazsa kadının öleceğini anladı. Yerinden hızla fırladı silahının kabzasıyla kadının kafasına vurdu.
Saldırı (şans Meleği) 167-20=147, Tina savunma 58= hasar 149 baygın

Billy:
"Yeter! Bu iş burda biter."
Kadın baygın şekilde yatağa doğru düşerken minigun'un tanıdık uğultusu gelmeye başladı bir an sonra ağır silahtan çıkan tok mermi sesleri odayı doldurdu, Tina'nın belinden üstü adeta görünmez bir kıyma makinesinden geçirilmişçesine param parça oldu.
Saldırı 105, Tina savunma 15 = 190 hasar

İnsiyatif:
Ruiz: ilk oynadı (Öldü)
Cabal: 105 (Sakız) (20 adet 7.62)
Hoze: 65 (Öldü)
Tina: 52 (Öldü)
Dean: 49 (43 hp) (1 fişek, 1 Stimpak)
Billy: 31 (64 hp) (80 adet 7.62, 1 Stimpak)
Albert: 22 (1 adet 7.62)

Dumanlar dağılınca farkettilerki Tilki yatağın altına yarısına kadar girmiş, elleriyle başını korumaya çalışıyordu.
"Siktir! Kahretsin! Neyi var bu adamların be?"
Ayağa kalktığında hala eli ayağı titremekteydi:
"Allah kahretsin bu ne be adamım? Manyak mı bunlar?"
Elini ayağını nereye koyacağını bilemez haldeydi.
"Sakinleş biraz al paket burada." diyerek çantayı Tilki'ye doğru fırlattı Cabal.
Alıp içinden bir jeti kullandı Tilki.
"Ohhh bee! Evet bu süper malmış." Neşesi yerine gelmişti hemen.
"Hadi toparlanıp gidelim burdan kan gövdeyi götürmüş burda beee! İşte budur! Böyle yaparız biz adamı. Hah ha haaaa!" dedi Tilki.

Etrafta gördükleri silahları toparlayıp bir çantaya koydular aşağı indiklerinde Albert Ruiz'in silahını almış ceketini çıkartmakla uğraşıyordu.

Eşyalar:
1 Deri Ceket
1 Keleş (AK 47): (30 mermi 7.62)
1 Ã?öl Kartalı (Desert Eagle): (10 mermi .44 Magnum)
1 Kesik çifte, (10 fişek)
1 MP5 (60 mermi 9x19mm Parabellum)
1 Sterling (60 mermi 9x19mm Parabellum)

New Reno'da Nam saldınız: +10
Last edited by devrimk on Sun Aug 30, 2009 4:05 pm, edited 1 time in total.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ã?atışmadan sonra tilkiye seslendi. "Bir bağımlıyla konuşmasını gerçekten iyi biliyorsun. Baksana daha önce takas yaptığınızda neden seni öldürmeyi çalışmadı bu itler?". Yaraları yüzünden homurdanıyordu.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Ben de hiç takas yapmadım ki! Sokakta ufak tefek işlerle yolumu bulurum ben. Hey iyi harcadın kadını ama ömrümde böyle şey görmemiştim." dedi Tilki.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
"Kadını öldürmeniz şart değildi; psikopat katiller gibi davranmayalım!"

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Yaa tabii şart değildi. Bize saldırdı o fahişe! Bu arada onu bayıltacağını nerden bilebilirdim. Zaten cüssem sağolsun kurşun tahtası oldum."

Sonra Cabal'ı yalnız yakalayınca "Hey! Takası yaptık aslında. Bu para adamların parasıydı şimdi biz almış olduk nasıl paylaşıcaz?" dedi.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Sonra Cabal'ı yalnız yakalayınca "Hey! Takası yaptık aslında. Bu para adamların parasıydı şimdi biz almış olduk nasıl paylaşıcaz?" dedi.
Dean:
"Azman arkadaşımız haklı; Tilki'nin patronu jetlerine kavuştuğuna göre takas parasını biz bölüşmeliyiz! İhanet eden Meksikalılar yüzünden bunu hakkettik bence."

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Hadi ama! Buna sizmi karar vereceksiniz."

Sonunda çıkarttığı ceket ile kendininkini karşılaştırıyordu. Sanki yensinin rengi kanlar silindiğince daha iyi olacaktı.

"Patronun bir anlaşma yapmayı kabul ettiği adamları öldürdük. Onun yüklü miktarda tedarik edebileceği adamları."

Eline keleşi aldı ve tarttı. bu daha iyi gibiydi sanki kendi winchesterine göre. Namluyu yere doğrulttu ve...

"şimdi bir de adamları öldürdük ve para bizde kalacak mı diyeceğiz! Bu adamları para için öldürmediğimize inanır mı sizce? Ehe.. Hiç sanmıyorum. Ama iyi niyetili biri gibi. Belki parayı bize bırakabilir. Yeni bir iş antlaşmasını bozmuş olmamıza reğmen yani."

Para çantasının yanına topalladı ve elini üstüne koydu.

"Bu bay Montananın parası ve jetler de öyle. Ama geri kalan her şey bizimdir."
Eskisi ka
Post Reply