Matrix - Uploading Heroes

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Ajan Malone... Eminim yanlış yerde araştırma yapıyorsunuz, bu kulübün sahipleri sizin gibi basit memurların ısıramayacağı lokmadır"
Adamın iyice dibine girdi;
"Onları bilmem ama seni öyle bir ısırırım ki bir daha ömrün boyunca kıçının üstüne oturamazsın! şimdi yol verecek misin yoksa yarım saat sonra arama kağıdıyla bütün klübü alt-üst etmeye mi geleyim?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Diğeri hâlâ etkilenmemiş gibiydi ve sırıtarak, "haklısın, arama emri getir sen en iyisi!" der ama tam bu sırada kapıdan çıkan bir adam, "ne oluyor beyler!" diye araya girer, izbandut herife "ben hallederim Edmond," diyerek geri çekilmesini işaret eder.

Image

Fedai belli ki bunu tanıyor ve sözünü dinliyordu, sana pis pis bakarak geri çekilir biraz. Yeni gelen takım elbiseli adam kimliğini çıkararak sana gösterir: "Robert Patrick FBI bölge idare amiri" gibisinden bir kimliği var. "Sizin kimliğinizi görebilir miyim?" diyor.

Bu arada Blonde, 30 metre kadar yüksek,ı eskice bir binanın önündesiniz, yukarda ışıklı panolar yüzünden görünmüyor ama terastan artık 2 kişinin sizi izlediği hissine kapılıyorsun.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Ajan Malone, 34 ile 7'nin köşesinde yapılan bir saldırıyı araştırıyoruz görgü tanığı saldırganın buraya girdiğini doğruladı."
Kimliğini gösterir.
"Siz burada ne konuda araştırma yapıyorsunuz?"

Alarm
Analyze
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:"Ajan Malone, 34 ile 7'nin köşesinde yapılan bir saldırıyı araştırıyoruz görgü tanığı saldırganın buraya girdiğini doğruladı."
Kimliğini gösterir.
"Siz burada ne konuda araştırma yapıyorsunuz?"
Alarm
Analyze
"Sadece eğleniyorum ajan Malone; görevde değilim. Buranın sahibini tanırım, yüksek kademelerde dostları vardır; mekanda olay çıkması hiç de hoş olmaz. O yüzden mümkünse sessiz halledelim konuyu... Bu arada seni hiç hatırlamıyorum şehir dışından olmalısın ama buradaki bir cinayeti mi araştırıyorsun?.. Neyse görevi ben devralıyorum, sorumluluk bende siz gidebilirsiniz."

Alarm: sadece çatıdan izleniyorsunuz ama sizi hedef alan saldırgan bir program yok şimdilik
Analyze: Karşındaki gerçekten de yüksek yetkili bir FBI ajanı ama basit bir program değil, bir an seni zihinsel anlamda sarsıyor çünkü gücü senden fazla.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Peki o zaman saldırganın eşgali ve üzerindeki elbiseler şöyle: (Aklındaki görüntüyü anlatır). Evet şehir dışından, buna benzer vakaları araştırıyorum, bağlantılı olabilir."
Sonra kapıdaki korumalara döner:
"Bu eşgale uyan birini gördünüz mü?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:"Peki o zaman saldırganın eşgali ve üzerindeki elbiseler şöyle: (Aklındaki görüntüyü anlatır). Evet şehir dışından, buna benzer vakaları araştırıyorum, bağlantılı olabilir." Sonra kapıdaki korumalara döner: "Bu eşgale uyan birini gördünüz mü?
Koruma:
"evet aslında tam tarif ettiğiniz gibi biri kulübe giremeyince liman yönüne doğru uzaklaştı" Eliyle işaret ediyor, "şu 3. ara sokaktan girdi sanırım, tam emin değilim ama."

Ajan Robert:
"Ajan Malone, bak güzel bir ip ucu, siz o tarafları araştırın, kulübün içine ben bir göz atarım. Buralar benim yetkimin altında, bana sormadan kafanıza göre işlere kalkışmayın isterseniz. İşte kartım!" telefonlarının yazılı olduğu bir kart uzatır.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Gözlüğümü çıkarıp kapıdaki beni onaylayan görevliye baktım.
"Arkadaşlar üstünüze başınıza dikkat etmeliydiniz dimi..."
Sırıtıp, kulübün içine doğru adamı geçip adım atıyorum.
"Ben sizin için de eğlenirim." Göz ucuyla, Blonde'a bakarak işaret eder, araştırmaya yapıp en kısa zamanda çıkacağım diye.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Gözlüğümü çıkarıp kapıdaki beni onaylayan görevliye baktım.
"Arkadaşlar üstünüze başınıza dikkat etmeliydiniz dimi..."
Sırıtıp, kulübün içine doğru adamı geçip adım atıyorum.
"Ben sizin için de eğlenirim." Göz ucuyla, Blonde'a bakarak işaret eder, araştırmaya yapıp en kısa zamanda çıkacağım diye.
Korumalar bir an FBI Robert'a baktılar ama onay veren bir bakış sonrasında kimse ses çıkarmaz, kapının yanındaki koruma kibarca sana yol verir. İçeri girdiğinde yüksek müzik adeta kulakları sağır etmekte, karanlığı sadece yanıp sönen ışıklar az da olsa aydınlatmakta, yüzlerce insan delicesine dans ediyor ya da kıyıda köşedeki loş masalarda neredeyse kucak kucağa oturmuş içki içip muhabbet ediyorlar.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Göze çarpmamak için özen sarfederek, klübü araştırmak istiyorum. Gölgelerden geçip, kilitli kapılar, fısıltılı konuşmalar ya da garip güçlü bir program gördüğümü düşünene kadar devam edicem.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Bilgi için teşekkürler." dedi ve Blonde'u çevirerek önüne getirdi ve harıl harıl bir şeyler anlatmaya başladı onlar ilerlerken. Arka taraftan araştırma için plan yapıyor gibi gözükecekti. Ve ne olur ne olmaz plan kurmakla ilgili 'şöyle yapalım', 'şuraya bakabiliriz' gibi kelimeler kullanıyordu. Epey uzaklaştıkları zaman "Umarım bizi bir tuzağa sürüklemiyorlardır. Orada gördüğün şeyler nelerdi? Bunu ne yapmış. Ya da ceset nerede.".
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Adamın tarif ettiği tarafa gidip izlenmediklerinden emin olduklarında Blonde'da konuştu.

"Gördüğüm görüntüye göre katil içeri girmişti. Onu korumak için bariz bir yalan söylediler. Ã?te yandan Vortex'in tek başına oraya girmesi akıllıca olmadı birimiz onun yanında olsa için daha rahat ederdi. Birimiz gizlice girsek mi içeri?"

"Cinayet mahalline gidip kurbanı takip etmek istiyorum bu sefer belki farklı bir ipucuna gidebiliriz ne dersiniz?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Adamın tarif ettiği tarafa gidip izlenmediklerinden emin olduklarında Blonde'da konuştu.

"Gördüğüm görüntüye göre katil içeri girmişti. Onu korumak için bariz bir yalan söylediler. Ã?te yandan Vortex'in tek başına oraya girmesi akıllıca olmadı birimiz onun yanında olsa için daha rahat ederdi. Birimiz gizlice girsek mi içeri?"

"Cinayet mahalline gidip kurbanı takip etmek istiyorum bu sefer belki farklı bir ipucuna gidebiliriz ne dersiniz?"
Blonde:

Code: Select all

Birden  geldiğiniz yönden yani disko tarafından size odaklanmış düşman programlar algılıyorsun, bunların bazıları yüksekten (herhalde damlardan) bazıları yerden sizin peşinizde. Çok hızlılar birkaç saniyede girdiğiniz sokağa varacaklar!
.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Tamam. Bu konuda patron sensin." ilerlediklerinde devam etti. "Vortex'te tipten kazandı zaten. Onu içeriye aldılarsa şuan için kendi başının çaresine bakmalı. Eğer daha çok uğraşırsak girmeye, o gerçek FBI ajanı bizim gerçekten ajan olmadığımızı anlayacak."
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Göze çarpmamak için özen sarfederek, klübü araştırmak istiyorum. Gölgelerden geçip, kilitli kapılar, fısıltılı konuşmalar ya da garip güçlü bir program gördüğümü düşünene kadar devam edicem.
Vortex:

Code: Select all

Kalabalık diskoda kim kimdir ayırt edemiyorsun. Her şey normal gibi. Farkettiğin tek ilginçlik şöyle: Burası sanki büyük bir depodan diskoya dönüştürülmüş. Balkon gibi 3 kat asma katlar var ama pistin üzerinden çatıya kadar herhalde 20 metre vardı9r. 12 metrede filan yine bir asma katta aynalı camlar var; belli ki orada büyük bir oda var ve aşağıyı seyredebiliyorlar. (ayrıca çeşitli yerlerde güvenlik kameraları gördün) Bu odaya çıktığını tahmin ettiğin bir merdivenin kapısında 2 koruma ve bir de görevli kişi bekliyor. Buraya kırmızı halı filan sermişler ve kapının üzerinde VIP Salonu yazıyor, belli ki yukarıya ancak özel müşteriler ya da kişiler çıkabilmekte.
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Blonde birden huzursuzlandı.
"Gelen var! şu, şu ve şu yönden." diye hissettiği noktaları gösterdi.
"Belki almak istediğimiz bilgi ayağmıza geliyordur ne dersiniz?"
Silahını çekti, polislere has tutuşuyla duvarın köşesinde siper aldı.
Post Reply