Yıkımdan Sonra (Fallout sohbet)
-
Darkgnome
- Kullanıcı

-
devrimk
- Kullanıcı

Darkgnome noktasal ateş'e gerek yok. şimdi bu savaşı oynatırken şöyle uyguladım kuralları:
Dean'e ya da arabaya yapılan saldırılarda Dean'in şöförlük marifeti. (Aslında sadece 1 puan farkediyor ama kural kuraldır.)
Arabanın içindeki diğerleri için kendi savunmaları geçerli, arabada siper içinde olduklarından dolayı +20 avantajları var.
Dean'e ya da arabaya yapılan saldırılarda Dean'in şöförlük marifeti. (Aslında sadece 1 puan farkediyor ama kural kuraldır.)
Arabanın içindeki diğerleri için kendi savunmaları geçerli, arabada siper içinde olduklarından dolayı +20 avantajları var.
-
dwaxer
- Kullanıcı

-
devrimk
- Kullanıcı

Ben yanyana durdunuz diye anladım yoksa bir Atletizm zarı atmak lazım gelirdi.dwaxer wrote:CLiCKs wrote:Ben kemeri takmıyorum arkadaş. Böcüke atladım bile :D
Yaa sen onu nasıl becerdin anlayamadım ben ha! Karşıdan gelen arabaya mı atladın; ben yanına getirecektim seni halbuki; üstelik o cüsseyle pencereden çıkp atlamış olamazsın. Hayal gücünüze maşallah diyecek yok yani. :D
.
-
CLiCKs
- Kullanıcı

Sen 'iki araba kısa sürede yan yana gelir' demiştin. Bende atlamada bir sakınca göremedim.devrimk wrote:Ben yanyana durdunuz diye anladım yoksa bir Atletizm zarı atmak lazım gelirdi.dwaxer wrote:CLiCKs wrote:Ben kemeri takmıyorum arkadaş. Böcüke atladım bile
Yaa sen onu nasıl becerdin anlayamadım ben ha! Karşıdan gelen arabaya mı atladın; ben yanına getirecektim seni halbuki; üstelik o cüsseyle pencereden çıkp atlamış olamazsın. Hayal gücünüze maşallah diyecek yok yani.![]()
.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
devrimk
- Kullanıcı

-
dwaxer
- Kullanıcı

-
devrimk
- Kullanıcı

Evet bende oyundan resim alamadım.dwaxer wrote:.
Ya bu ne kadar iri akrep! :mrgreen: Devrimk sen bu resmi nerden buldun; ben denediysem de Fallout oyunundan düzgün print-screen alamıyorum.
.......
şimdi biyonik kol marifetini alarak str:+5 yapabilir miyim yoksa senaryo icabı uygun bir yeri mi bekliyelim? (tabii bu akrepten de kurtulabilirsek) :mrgreen:
.
İnternetten bulduğum resimleri birleştirdim.
Bir de frm converter diye bir program sayesinde karakterlerin resimlerini aldım oyundan.
Biyonik kol marifetini al aktif olarak kullan, içeride onu hikayeye uydururuz sonrasında.
-
CLiCKs
- Kullanıcı

Usta ben şunu söyleyeyim. Her haftasonu yoğunum artık. Ve babamda kalma durumum var. Yani pazar akşamları ilgilenebiliyorum 2 günlük devam eden oyunlarla. Yarın (pazar) akşam karakterimi de hazırlar oyunda da aksiyonumu belirtirim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein